maanantai 16. lokakuuta 2017

Pink monday: Lee stafford CoCo LoCo CoConut DRy SHaMPoo

Ompas ihanasti kirjotettu noi pullon tekstit.

Tänä vaaleanpunaisena maanantaina mennään taas kuivashampoon pariin. Käytän kuivashampoota n. joka toinen päivä, yleensä juuri silloin kun on hiustenpesupäivä, eli sitä siis kuluu. Viime aikoina olen käyttänyt useimmiten Batistea, mutta aina uuden shampoon löytäessäni sitä on pakko hankkia testiin.

Tämä Lee staffordin vaaleanpunainen unelma hurmasi luonnollisesti värillään sekä muutenkin ulkonäöllään, vaikkei se mitenkään erityinen olekaan. Mutta onhan toi kirjoitusasu erilainen muihin verrattuna.


Kuivashampoo suosikkejani tällä hetkellä on Four Reasons Hiuspuuteri, mutta jostain syystä en sitä ole piiiiitkään aikaan ostanut... Ehkä ensi kerralla sitten.
CoCo LoCo on kookoksen tuoksuinen, mutta mielestäni se ei tuoksu niin vahvasti kuin kookos voisi tuoksua. Hieman jännitti käyttää tätä ensimmäistä kertaa, kun eräs työkaverini kertoi oksentavansa heti jos haistaa jollakin jotain kookostuoksua. Mutta koska näin ei ole käynyt tätä käyttäessäni, ei tarvitse pelätä kookosövereitä.


Ehdottomasti parasta tässä kuivashampoossa on se että tämä ei jätä niin minkäänlaista vaaleaa jälkeä hiuksiin. Olen käyttänyt tätä hiusteni ollessa ruskeat ja sopii kyllä todella hyvin tummatukkaisille.
Nykyäänhän hiuksissani on jo vaaleita raitoja, joten pieni vaaleus ei enää haittaa.
Varsinaista rakennetta ja ryhtiä en huomannut tämän hiuksilleni antavan vaikka niin tuotekuvauksessa luvattiin, mutta shampoon tuoma raikas tunne hiuksille korvasi tämän puutteen. Yleensä olen kokenut että jos kuivashampoo ei tuo tuuheutta, vaan pelkästään poistaa rasvaisuutta, on lopputulos yleensä lähmäinen kuten näiden kanssa kävi.
Valitettavasti nyt ei ole näyttää konkreettisia kuvia shampoosta tositoimissa. 


Kaiken kaikkiaan tämä on oikein loistava kuivashampoo. Jos vielä sitä tuuheutta toisi, niin tämä olisi napakymppi.

Hintaa tällä on n. 12,90€ Sokoksella, mutta esim. Elevenillä näyttäisi olevan hinta vain 8,80€.
Linkin klikkailusta en hyödy mitenkään :)

Onko tämä tuttu tuote? Onko teillä suositella jotain muita Lee staffordin tuotteita?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)