torstai 17. elokuuta 2017

Saksan ostokset + arvonta

No niin, olisi taas aika hieman päivitellä blogia kun työpäivä on ohi ja olen vielä ihan hengissä (lue: en meinaa kuolla särkyihin).

Sillä huimalla yhden viikon kesälomalla kävimme mieheni kanssa hänen siskonsa luona Saksassa, Hampurissa ja nyt haluaisin esitellä teille ostokseni. Ostin myös teille lukijoilleni jotain pientä arvottavaksi.


Aloitetaan näistä vähän tylsemmistä.

Elkos -kasvovesi oli vähän niinkuin pakko -ostos, sillä mukaan ottamani pieneen purkkiin pakattu kasvovesi oli pullon kaulasta rikki ja oli hieman valunut jo kosmetiikkalaukkuun sekä sitä oli todella vaikea ottaa sotkematta. Joten heitin sen pois ja ostin uuden.

Isana -vanulappuja. Otin tarkoituksella mukaan vain vähän vanulappuja koska niitähän saa aina ostettua lisää. Lisäksi tämä pieni pussi oli halpa ja kätevä.

Edekan "vessapaperi" kosteuspyyhkeet olivat myös pakko -ostos, sillä reissun aikana mulla alkoi tietenkin menkat. Sen lisäksi majailimme siirtolapuutarhamökillä jossa oli kyllä vesivessa, mutta ei suihkua, joten näillä sai huolehdittua hygieniasta niinä päivinä kun emme käyneet miehen siskon luona suihkussa. Oikein toimivia.


Neutrogena on suomessakin tuttu merkki, mutta tietääkseni näitä kosteuttavia tuotteita ei ole. Nappasin mukaani tämän puhdistusemulsion. Myös geeli kutkutteli mielessä, mutta piti miettiä tarkkaan mitä ottaa koska matkalaukku painoi jo menomatkalla sen verran paljon...

Isana Young -suihkugeeli, koska pinkki ja yksisarvinen. Plus suihkugeelejä tarvii aina. Puhdas heräteostos ihana ulkonäön takia.

Schaebens tehotipat / ampullit / mitkä nää nyt on nimeltään maksoi alle euron, joten pakkohan niitä oli ottaa mukaan ihan jo talvea ajatellen. Valitsin nämä kosteuttavat ja anti -aget ihoni omien tarpeiden mukaan. Talvella ihoni vaatii kosteutta ja iän puolesta kaikki anti -age tuotteet ovat vain tervetulleita ihonhoitorutiineihini.


Makeup Revolutionin Ultra Eyeshadows 32 luomivärin paletti sävyssä Mermaids Forever. No hei, paletti maksoi huimat 9.90€ ja olen todennut nämä hyviksi luomiväreiksi, joten mikä jottei. 

Parit siveltimet tulivat myöskin tarpeeseen, ei sen hetkiseen vaan ihan kokoaikaiseen. 
For your beauty 2 -päinen sivellin luomivärille ja Real Techniques korostustuotteille. Molemmat on ollut ahkerassa käytössä.

Ripsivärejä on aina kiva testata ja niitä myös menee. Testiin hankin Rival de Loop Youngin Carbon Power -ripsivärin sekä Spectacular Eyes -ripsivärin. Molemmat odottavat testaamista.

Catrice Cosmetics Eyebrow Filler. Ollut jo kovassa käytössä, voisin tästäkin tehdä oman postauksen kun ehdin.

Rival de Loop Young -poskipuna sävyssä 03 pink grapefruit oli myös "tarpeellinen". Unohdin meinaan ottaa poskipunan mukaan... Tämä piti sitten ensimmäisellä kauppareissulla ostaa. mutta sittenhän kävi taas niin että meikkasin koko reissun aikana ehkä 2 kertaa... 

Misslyn on merkkinä tuttu Tallinnasta ja omistan siltä poskipunan, aurinkopuuterin ja rajaustussin, sekä joulukalenterissa arvoin teille Misslynin luomiväripaletin. Luomiväritrion värit olivat niin houkuttelevat, plus tykkään näistä pakkauksista (sekä edullisesta hinnasta) niin tämä lähti mukaan. En pysty puolustautumaan mitenkään...

Essencen Cushion eyelineria olen metsästänyt suomesta, mutta se on joka paikasta ollut loppu. Saksassa niitä oli ja voin sano että tämä on i-ha-na! Postausta tulossa myöhemmin.



Vaatekaupan kassajonossa silmäni iskeytyivät tähän meikkipussiin. Kävin melko suuren tahtojen taistelun itseni kanssa tämän tarpeellisuudesta, mutta toinen puoli voitti, koska yksisarvinen. Ja tämä onkin ollut ahkerassa käytössä sellaisena yleispussukkana. Tämä kulkee laukussa mukana sisältäen jokusen meikkituotteen, lääkkeitä, huulirasvoja ym ym.

Semmoiset ostokset. Ja nyt siihen arvontaan. Halusin ostaa teille arvottavaksi saman luomiväripaletin kun ostin itselleni. Ja saman siksi että pystyn sen esittelemään teille ilman että joudun avaamaan arvottavaa palettia. Muutenhan nämä ovat muovissa, ja haluan arpoa teille varmasti iskemättömän paletin.





Kuvassa on siis oma palettini. Sävyt ovat kirkkaampia luonnossa kuin näissä kuvissa, pahoittelut siitä. Tällä paletilla saat luotua monipuolisen meikin. Testattu on!

Enemmittä puheitta, jos haluat tämän paletin omaksesi, sinun täytyy olla lukijani, kommentoida tähän postaukseen.... hmmm... vaikka että kummat on parempia, kissat vai koirat ja perustelut mielipiteellesi. Itsehän olen kissaihmisiä, mutta omalla mielipiteelläsi ei ole mitään merkitystä arvonnan kannalta :) Paitsi että haluan kuulla sen. 
Jätä lisäksi sähköpostiosoitteesi josta saan sinut kiinni voiton osuessa kohdallesi.

Onnea arvontaan ja ihanaa elokuuta!

Edit! Arvonta päättyy 31.8 klo 23.59.

-T

15 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs paletti. Jos minä matkustaisin Saksaan, toisin sieltä laukullisen Makeup Revolutionia ja Essenceä.
    Minä tykkään sekä kissoista että koirista. Molemmissa on puolensa. Tykkään kissojen rauhallisesta luonteesta, mutta koira on kiva lenkkikaveri.
    yuenkynnet(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Mukana, seuraan Bloggerin kautta :).
    Ei kyllä voi sanoa kummat on parempia, koirat vai kissat, koska molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa :). Minulla on tällä hetkellä kaksi kissaa, mutta haaveissa olisi taas hankkia koira :).
    laurasblogi@outlook.com

    VastaaPoista
  3. OooOh, tosi kivoja ostoja. Varsinkin nuo meikkipussit ja vähän muutkin :D Kun olin pieni, meillä oli sekä koiria että kissoja. Nykyään ei ole enää mitään, koska allergia sen verran paha. Tykkään kummistakin siis, mutta jos pakko valita, niin sanon koirat. En mä mitään järjellistä selitystä sille tosin keksi, että miksi tykkään niistä enemmän :D kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Koirat on mun juttu. 4 ihan omaa koiraa on ollut (kaksi edelleen), mutta koko ikäni olen touhunnut koirien kanssa. Kissatkin on kivoja ja söpösiä, mutten näe itselleni kissaa - ainakaan vielä.

    Blogin lukija Bloglovinin kautta nimellä Mint Candy tramp[@]netti.fi

    VastaaPoista
  5. Kissat vs koirat on kyllä paha kysymys, sillä tykkään molemmista! :D Ehkä itselleni ottaisin mielummin koiran kuitenkin, jos pitäisi valita.

    Luen Bloggerin kautta ja meili on ine_91@msn.com :)

    VastaaPoista
  6. Tykkään molemmista mutta jos on pakko valita niin koirat. Ne tuppaa kiintymään ihmisiin enemmän kuin kissat. (Mulla on kaksi. :))
    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  7. Luen bloggerin kautta.
    Meillä on tällä hetkellä sekä kissa että koira, mutta kissaihmisenä itseäni enemmän pidän.
    Kissoissa viehättää niiden itsenäisyys, ja asenne että minähän en ketään liehakoi :)
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Kivoja ostoksia! Yksisarvissuihkugeeli on hauska, toivottavasti tuoksuu hyvälle :D

    Osallistun arvontaan! Luen nimellä Mimosa :)

    Meillä on ollut sekä kissa (joka katosi), että koira (nyt koiravanhus jo). Kissat on nekin hauskoja kavereita, mutta kallistun kyllä omakohtaisten kokemuksien vuoksi koiraan. Vaikka meidän kissa oli ulkokissa enimmäkseen, niin pelkäsin sitä ihan kamalasti!

    Juoksin aina omasta huoneesta täysillä keittiöön ja toivoin, että kissa ei hyökkää. Pidin varalla myös ponnareita, että voin harhauttaa niillä tarvittaessa. :D Koiraa ei tarvitse juosta karkuun, ainakaan omaa :'D

    talkandbake@suomi24.fi

    VastaaPoista
  9. Koirat, koska meidän koirat. <3

    VastaaPoista
  10. Bloggerlukijana mukaan :) Ennen olin ehdoton kissaihminen, mutta kun meille muutti kääpiövillakoira Matti Nykänen, vei Matti sydämeni. Matti on kuin kissan ja koiran välimuoto, koska se välillä käyttäytyy kuin kissa, mutta on kuitenkin koira

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  11. Kissat ovat minun juttuni, valitettavasti jouduin viemään omani lopetettavaksi 21-vuotiaan neitoseni, enkä vielä ole hankkinut uutta. Koiraa en ole itselleni koskaan ajatellutkaan, koska useita koiria jopa pelkään.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  12. Mukana ihanan paletin arvonnassa, seuraan Bloggerin kautta.
    Olen ehdottomasti kissaihminen, ne vaan ovat niin suloisia, varsinkin kun kehräävät sylissä :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Mukana kahdella arvalla. Tietenkin koirat, niiden kanssa voi puuhastella niin paljon ja ne haluavat seuraani :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Tuossa paletissa on niin ihanat sävyt, että pakko osallistua! :D

    Bloggerin kautta seurailen. Ja vastaukseni on ehdottomasti koirat vaikkei kissatkaan pöllömpiä ole :D

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Seuraan bloggerin kautta. Koirat, sillä en ole niille allerginen :D
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)