maanantai 28. elokuuta 2017

Sephora Rose Face Mask

Nyt kun laivalta ostin niitä kangasnaamioita, halusin jo päästä niitä testaamaan ja kertomaan niistä blogissa. Mutta ensin otinkin testiin työkaverilta saamani Sephoran ruusu -naamion, se kun on odottanut vuoroaan jo jonkun aikaan.


Kuvassa mukana myös perus kuvausassistenttini Mosse. 🙀

Ruusunaamio lupaa kosteuttaa, kirkastaa ja raikastaa ihoa. Naamio on pakattu kauniiseen pinkkiin pussiin, pinkkihän vetoaa muhun ihan kaikessa.
Vaikutusaika on 15 minuuttia, mutta itse taisin pitää tätä puolisen tuntia.


Neste pussin sisällä on hyvin juoksevaa, mutta ei sellaista että se lähtisi valumaan kasvoilta.
Ihoni on taas ruvennut ärtymään ja pesun jälkeen jälleen silmien alta (siitä luun päältä) rupesi kirvelemään. Naamio kipristeli aluksi juuri tähän ärtyneelle alueelle osuessa, mutta tunne meni nopeasti pois naamion alkaessa tekemään ihmeitä iholle.
En ole tätä ennen kokeillut kuin yhtä kangasnaamiota, joten en vielä osaa sanoa onko se yleistä että naamio tuntuu hieman viileältä kasvoilla. Ehkä se on se juttu kun kangas on kostea (märkä).

Naamio tuntuu juuri sopivan kokoiselta, tosin silmien alueelta en sitä niin tasaisesti saanut laitettua.
Vaikutusajan jälkeen kaivelin pussiin jääneet nesteet ja hieroin ne kasvoille ja kaulalle. N. tunnin päästä oli nesteet täysin imeytynyt ihoon ja iho tuntui erittäin kosteutetulta ja kirkkaalta. Laitoin silti vielä hoitovoiteen yöksi, koska ihoni janoaa kosteutta.

Naamiopussukka sisältää mm. glyseriiniä, risiiniöljyä, aloe veraa ja tietenkin ruusu -uutetta.

Seuraavana päivänä ihoni oli tasainen, sileä ja heleä. Yksi ainoa pieni näppy oli otsassa. 
Nyt se on tullut koettua että nämä kangasnaamiot ovat oiva apu esim. ennen juhlia että saa lisäsäihkettä kasvoille :) Seuraavaksi siis Holika Holikan naamioiden kimppuun!

-T

4 kommenttia:

Mielipiteitä? :)