keskiviikko 23. elokuuta 2017

Nivea Creme Care Facial Cleansing Milk

Nivea on varmasti kuulunut monen suomalaisen perheen elämään jo vuosikausia. Itsellenikin on merkki tuttu jo vuosien takaa ja vieläkin näitä tuotteita tulee ostettua ja saatua. 

Itse en koe Niveaa mitenkään halpismerkkinä vaan aika sellaisena neutraalina sarjana. Tuotteet ovat omassa käytössäni olleet toimivia ja hyviä. Ja jotenkin rakastan sitä tuoksua.


Kun tämä puhdistusemulsio tuli miitin goodiebagista luulin sen ensin olevan vartalovoide. Purkkihan on hyvin saman näköinen kuin vartalovoiteet ja varmasti olisin jossain vaiheessa yrittänyt tällä rasvata kroppani jos en olisi tarkemmin katsonut.


Käytän emulsiomaisia puhdistustuotteita kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa ja tämän emulsion kanssa pitää ehdottomasti käyttää vielä toista putsaria, varsinkin jos emulsion haluaa huuhdella vedellä pois. 

Tuoksu on ehtaa Niveaa jota rakastan ja koostumus on perus emulsioo, ei liian lirua mutta ei mitään jankkiakaan. Levittyy iholle hyvin eikä ärsytä vaan on todella hellävarainen. Oma ihoni ei reagoinut tähän mitenkään.

Meikit lähtee ihan hyvin pois, tosin silmämeikki jos on erittäin vahva, saattaa levitä silmänympärysiholle jos ei vanulapulla poista. Itse huuhtelen emulsion aina veden kanssa, koska en jotenkin osaa ruveta säätämään vanulappujen kanssa. Nivean emulsio jättää iholle rasvaisen pinnan poishuuhtelun jälkeen, mikä tosiaan vaatii sen toisen puhdistusaineen tai miselliveden sen jälkeen. Superkuivalle iholle tämä voi sopiakin pelkästään, mutta itse haluan rasvaisen tuntuman pois kasvoilta, vaikka ihoni suht kuiva onkin. 

Emulsio sisältää mm. parafiiniöljyä, glyseriiniä, sheavoita ja panthenolia. 

Jotenkin pidän tämän hellävaraisuudesta ja tunnusta muutenkin, mutta se jälkitunne ei ole niin mukava että tätä ehkä lisää hankkisin. Pullo on jo lopuillaan, että ei tämä mikää huono ole ollut kun olen sitä kerran jaksanut käyttää. 

Hinta n. 5,90€ / 200 ml.

Mitä mieltä olet Niveasta merkkinä?

*saatu blogin kautta

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)