torstai 24. elokuuta 2017

Kaikki luomiväripalettini

Mulle tuli yhtäkkiä sellainen fiilis että haluan esitellä teille kaikki meikkini. En kuitenkaan jaksa kuvata niitä kerralla, joten ne tulevat milloin tulevat, nyt kuitenkin esittelyssä kaikki luomiväripalettini. Valitsin tähän ne joissa on 4 luomiväriä tai enemmän.


Avonin paletteja löytyy 4. Smoky Plums, Underwater Paradise, Rose Awakening ja Ravishing Ruby ( kaikki saatu blogin kautta ).


Sleek Original 594 ja Ultra Mattes V1 730. Ultra Mattesin ostin Kanarialta, Originalin ihan suomesta.


L'oréal La Palette Nudes Beige ( saatu blogin kautta ) ja Neon Eyes.


Makeup Revolution Redemption Palette Acid Brights ja Nyx Professional Makeup Perfect Filter Marine Layers ( saatu blogin kautta ).


Urban Decay Naked Heat. Ainokainen nakupalettini.
Primark Beauty PS... Nude Eyes ( saatu tuliaiseksi Lontoosta ). 
Too Faced Chocolate Bon Bons. Myös ainokaiseni Too Facedin luomiväreistä. Oli pakko saada tämä Rodoksen reissulta, koska vaaleanpunainen ja halusin.


The Body Shop Dolly Pastels ( napattu miitin vaihtoläjästä ) ja Elf Little Black Beauty Book   (ostettu bloggaajakollegalta ).


Oriflame Giordani Gold paletti sävyssä Radiant Plum ( saatu blogin kautta ), Guerlain Boulevard du Montparnasse ( ostettu bloggaajakollegalta ), RVB sävyssä Ombretto ( saatu töistä ) ja Victoria's Secret sävyssä Screen Siren ( saatu siskolta ).


Lumenen paletti sävyssä 1 Flower Power - Niittykukkia ( saatu ystävältä ), H&M nelikko ( saatu ystävältä ) ja H&M Pink Nudes ( miitin vaihtokasasta napattu ).


Sephoran oma luomiväripaletti ( saatu ystävältä tuliaisena ), IsaDoran nelikko sävyssä 27 Amethyst Crystal ( miitin vaihtokasasta napattu ), Goshin nelikko sävyssä 45 Glamour Girl ( ystävältä saatu ) ja Essencen Blossom Dreams.
Äh, tajusin juuri että kuvaamatta jäi joulukalentista tullut Essencen paletti. Kuulukoot se tähän väliin.


Pienet Elf -paletit sävyissä Ethereal ja Silver Lining ( saatu blogin kautta ) sekä Yesensy nelikko ( saatu ystävältä ).


Tämä ei ole varsinaisesti paletti, mutta otin tämän mukaan tähän. Vanhaan cd -koteloon on laitettu Stagecolorin luomivärinappeja ja mukana on pari poskipunaakin. Tämä oli jäänyt unholaan ja kun tämän joku aika sitten löysin ja otin käyttöön, muistin miten kivoja sävyjä tässä on.


Ja tietenkin tällä hetkellä arvonnassa oleva Makeup Revolution Mermaids Forever.

Tässähän näitä olikin ihan yli omien tarpeiden. Ja näiden lisäksi kun on vielä niitä yksittäisiä nappeja sekä duoja ja trioja. Mutta ne esittelen sitten joku toinen kerta.

Kiinnostaisiko kuulla jostain paletista enemmän?

-T

8 kommenttia:

 1. Ihan kiitettävästi kertynyt. :D Bon Bonsista haluaisin kuulla enemmän, ostin just Rodokselta Chocolate Barin, mutta toikin siinä vähän houkutti, mutta en raaskinut ostaa molempia. :D

  VastaaPoista
 2. Onpa paljon ihania paletteja.

  VastaaPoista
 3. Olen käyttänyt pari tuollaista pikkuista elfin palettia joskus monta vuotta sititen, ja ne oli mun mielestä yllättävän hyvälaatuisia. Ostin ihan hupimielessä, mutta ihmeen hyvin toimivat mun luomilla, vaikkei uskois;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ne mitään surkeita oo. Ehkä vähän pölyäviä, mut muuten hyviä :)

   Poista
 4. Mua kiinnostaisi Too Facedin Chocolate Bon Bons, oon itekin miettinyt sen ostamista. Onko hintansa arvoinen? Mitkä sävyt ovat parhaita/parhaimman laatuisia? Onko heikompilaatuisia sävyjä?

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)