tiistai 27. joulukuuta 2016

Kosmetiikkajoulukalenterien luukut 8-14 ja Misslyn arvonnan voittaja

Joulu on jo ohi, mutta palataanpa vielä parin postauksen ajan joulukalentereihin. Instassahan @missaria näkyi päivittäin jokaisen luukun sisältö, mutta tässä vielä vähän ajatuksia sisällöistä.
Nyt kun kalentereista loppuivat luukut, kurkkasin W7 kalenterin taakse ja olihan siellä sitten ne tuotteiden sävytkin. Jejj!


W7:

Glitteriä (pink glitter). Noh... en niin näistä glittereistä välitä.. Ehkä näille jotain käyttöä löytyy.

Lisää glitteriä (silver glitter).

Minikynsilakka sävyssä Red Dazzle. Nää minit on kyllä kivoja, ja tää sävy ois ollu ihana jouluun, mutta annoin tämän sitten ystäväni tyttärelle pienenä lahjana.

Minihuulipuna sävyssä Portofino ehkäpä. Kalenterin takaa näkyy nää huulipunan värit tosi huonosti, kaikki näyttää lähes samalta.

Kirkas huulikiilto. Tämä oli ainoa tuote jonka jouduin pikaisesti kurkistamaan kalenterista että mikä tämä on :D

Luomiväri sävyssä Burnt Plum. Tästäkään sävystä en ole ihan varma...

Ja huulipuna sävyssä Vampire Kiss... ehkä.


Essence:

Kynsilakka sävyssä 05 Sweet As Candy. En ole näin vaaleiden kynsilakkojen ystävä, mutta ehkä tämä tulee ainakin kokeiltua.

Hiusponnareita 2 kpl, kuvanotto hetkellä toinen pampula huiteli ties missä. Nää oli ihan hauskoja, ja pampuloitahan tarvii aina. Tykkäsin.

Minikynsiviiloja. Hohhoi... Pitäähän näitäkin kokeilla, mutta vähän epäilen toimivuutta.

Glossy Kiss -huulikiilto Cherry Kiss. Vaikken tuubikiiltojen fani ole, tulee tämä käyttöön. Todella makea tuoksu josta en kyllä juurikaan kirsikkaa haista.

Kynsitarroja. Tarrat on kyllä hauskoja, vaikken niitä usein jaksa laittaakaan.

I <3 Extreme Volume Mascara. Harja on sellainen perusharja. Vielä en ole kokeillut, mutta ehkä huomenna voisin testata. Ripsivärejä on hauska testailla.

Ja viimeisenä ranskistippejä. Ehkäpä näiden avulla sais kerrankin siistit ranskalaiset tehtyä.

Viimeisenä tulee sitten loput luukut.

Ja tähän loppuun vielä Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriarvonnan voittaja:


Random.orgin suosiollisella avustuksella voittajaksi valikoitui henkilö nimeltä

Teija Hämäläinen

Onnea Teija, laitan sinulle sähköpostia :)

-T

2 kommenttia:

  1. W7 kaltsu näyttää hyvin samanlaiselta kuin viime vuonnakin. Samat irtoglitterit, primeri, luomiväri, meikkivoide, huulipuna.

    Harmi, ettei hyö enemmän laita täysikokoisia kun ei ole kovinkaan kallis merkki ja koko ajan pukkaa uusia tuotteita, kun on puutereita, päivä- ja yövoiteita jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi minijutut ei oo kauheen kivoja :( No kynsilakat joo, mut huulipunat on aika turhia. Ja näillä molemmilla kalentereilla oli kuitenkin hintaa saman verran, niin Essenceltä kuitenki on tullu paljon täysikokoisia juttuja. Ei tarvii ens vuonna tilata tota W7:aa...

      Poista

Mielipiteitä? :)