tiistai 6. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäivän kynnet

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Tänään töistä tullessa tuli sellanen tunne et haluaisin tehdä sellaset suomenlippukynnet. Ja näin tapahtui. Ja totesin jälleen kerran että kynsien koristelu ei oo mun juttu... ainakaan itselle tehtynä.Jotenkin aina kynsiä lakatessa tuntuu siltä että en taivu käsistä niin paljoa että saisin lakattua kynnet "suoraan". Ja mulla on sentään yliliikkuvat nivelet! Mut ne kääntyy sit just väärään suuntaan. Ja tuo karvakin tuossa pikkurillissä...


Oikeaan käteen en lähtenyt edes yrittämään mitään kuvioita, vaan lakkasin sen samalla sinisellä jolla tein ristin vasempaan käteen.

Kuvaus alustana toimii päivä päivältä rakkaampi eläimeni Mosse 💓


Lakoiksi valikoitui blogin kautta testiin saamani Avonin Gel Shine -lakka sävyssä Sapphired Up ja OPI -lakka My Boyfriend Scales Walls (itseostettu).

Avonin lakka peitti kynnet yhdellä kerroksella, mutta OPIa tarvitsi 2 kerrosta muihin kynsiin paitsi peukaloon, joka tarvitsi 3 kerrosta että sai tasaiseksi levitettyä.


Aluslakkana ProNailsin Active Hardener, joka on ollut suuri pelastus aina kun kynnet ovat olleet huonossa kunnossa. Vielä kun muistaisi säännöllisesti käyttää tätä :) 

Päällyslakkana oon nyt lakkauksissa käyttänyt Zoyan Topcoatia joka on vakuuttanut mut erinomaisuudellaan. Ennen tätä päällyslakkaa olin vannonut että en ikinä lakkaa kynsiä ilman pikakuivattajaa, mutta tämän kanssa ei sitä tarvitse! Lakkaa kuivuu nopeasti, luo huikean kiillon ja pysyykin ihan kivasti.

Mitäs teidän itsenäisyyspäivään? Itse olin tosissaan aamun töissä ja tän loppupäivän sit oonki maannu sohvalla lukien blogeja ja katsoen telkkaria. Kohta alkaakin linnan juhlat ja sen kättelyn vois taas seurata. 

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)