perjantai 16. joulukuuta 2016

Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit

Sain jo melko kauan aikaa sitten testiin Neutrogenan Pink Grapefruit -tuotteita. Tuolloin yritin nopeasti käyttää sillä hetkellä käytössä olevat putsarit pois ennen kuin näihin tartun ja nyt on testijakso kestänyt jo sen verran kauan että voin näistä jo kirjoitella.


Puhdistusvoide on näistä kaksikosta se omasta mielestäni tehokkaampi putsari. Voide on melko tiivistä, mutta levittyy iholle hyvin ja tällä on helppo pestä kasvot. Itse suosin tämmöisiä voidemaisia putsareita kuivalle iholle, jolloin sillä saa meikit paremmin pois. Siihen tarkoitukseen tuotetta kannattaa ottaa vähän.
Teho on erittäin hyvä ja kiireisimpinä iltoina, eli silloin kun haluan päästä meikinpoistosta nopeasti, käytän tätä yksinään. Riittää hyvin poistamaan kasvomeikin. Silmämeikin poistoon en suosittele, Voide viilentää ihoa ja välillä huomasin jos käytin tätä joko liikaa tai putsasin silmämeikinjämät, että rupesi silmiäni kirvelemään. Ihan kuin tuotteesta olisi irronnut jotain "huuruja".
Tuoksu on ihana verigreippi, ei sellanen lonkeromainen niinkuin jotkut ovat ja onhan voide söpön vaaleanpunaista, mikä vetoaa minuun.
Pesun jälkeen iho on superpuhdas. Omalle herkistyvälle iholle tämä olisi täydellinen kesällä. Näin kylmillä ilmoilla luulen että joudun ottamaan tämän silloin tällöin käyttöön.


Puhdistusgeeli nousi kyllä yhdeksi suosikkituotteekseni. Raikas ja piristävän tuoksuinen (sekä vaaleanpunainen) geeli tuntuu tehokkaalta mutta hellävaraiselta. Tällä en ole vielä kokeillut poistaa meikkejä yksinään sillä käytän tätä kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena. Pumppupullosta myös plussaa.Yritin käyttää näitä molempia yhdessä, mutta se oli liian tujua iholleni joka rupesi muodostamaan taas sitä kalansuomuihoa jota huomaan tulevan jos iho kuivuu liikaa ja ärtyy. Nyt puhdistusgeelin kanssa olen ottanut käyttöön hellemmän puhdistusmaidon ja tätä Neutrogenan voidetta käytän silloin kun haluan superpuhdasta.

Itse en juurikaan kärsi näpyistä tai mustapäistä (no nenästä löytyy jokunen mustapää), joten niiden vähenemiseen en osaa ottaa kantaa. Mutta ainakaan niitä ei ole näiden käytön aikana tullut lisääkään.

Nämä ovat oikeastaan sellaisia lähes kaikille soveltuvia tuotteita. Tietysti jos iho on rikki tai pahasti ärtynyt, en näitä suosittelisi. Mutta tehokasta puhdistusta haluaville nämä sopivat. 

Neutrogenaa myydään mm. apteekeissa ja Sokoksella, Hintaa näillä on n. 8-9€.

-T

PS. Blogin ulkoasu tulee kokemaan pieniä muutoksia, mm. banneri on työn alla. Mitä pidätte vaaleasta pohjasta edelliseen mustaan verrattuna?

4 kommenttia:

 1. Ulkoasu näyttää minun silmääni erittäin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin nyt on vähän pirteämpi, eikä niin tunkkainen :)

   Poista
 2. Näitä voisi kyllä testata ja hintakaan ei ole paha. Onpas muuten söpön väriset tuotteet ;)
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)