tiistai 3. tammikuuta 2017

Kosmetiikkajoulukalenterien luukut 15-24

Hei kaikille ja oikein ihanaa tätä vuotta! Vielä viimeinen kurkistus Essencen ja W7 -joulukalenterien loppuihin luukkuihin :) 


W7

Huulikiilto Pink -sävyssä. Huulikiillot on aina kivoja, varsinkin vaaleanpunaiset.

Luomiväri sävyssä Carbon Copy. Melko tumma sävy, ei ehkä ihan mun juttu mutta kokeillaan.

Minikynsilakka. Nyt noi sävyt menee tossa kalenterin takakannessa niin etten saa niistä mitään selvää. Kaikki näyttää lähes samansävyisiltä kuvassa...

Huulikiilto sävyssä Red. Käyttöön tulee tämäkin.

Minikynsilakka sävyssä Silver Dazzle. No tää oli helppo :D Glitterit toimii aina vaikka niitä on ärsyttävä poistaa. Käyttöön jää.

White Glitter. Ääh, lisää glitteriä... Pitänee hankkia glitterliimaa...

Minihuulipuna, en edes lähde arvaamaan sävyä..

Minikynsilakka...

Minihuulipuna sävyssä Purple Heart. En ole näin tummien punien ystävä, mutta pitäähän tätäkin nyt vaikka joku vapaapäivä kokeilla.

Viimeisestä luukusta paljastuikin sitten täysikokoinen ripsiväri. Vielä en ole tätä testannut, mutta sen verran kurkkasin että kyseessä on minulle mieluinen kumiharja. :)


Essence

Minivaahtomuoviapplikaattoreita. Huh mikä sana. Nää on käteviä vaikka reissuun lähtiessä, mutta muuten en tämmösiä juurikaan käytä. 

Kynsilakka sävyssä 40 Play with my mint. Kyllähän nää mintunväriset lakat menee keväällä ja kesällä.

Huulipuna sävyssä 07 Natural Beauty. Tämä on jo korkattu käyttöön, mukava arkinen nudepuna.

Musta Kajalkynä. Näitähän tarvii aina. Juuri yritän käyttää Rimmelin vastaavaa pois.

Huulipunasivellin. En varmaan tule käyttämään, käytän ehkä kerran vuodessa tämmösiä.

Terotin. Kuten kuvasta näkyy, se on jo testattu. Ei ollut kovin hyvä, katkaisi päästä pienen nokareen, joten ei saanut terävää lopputulosta aikaan. Varmaan jää jemmaan hätävaraterottimena.

Kynsilakka sävyssä 48 Love My Diary. Ehdin jo ristitä tämän maailman rumimman sävyiseksi kynsilakaksi, mutta olihan se sitten kynsillä ihan kiva. Vähän tämmönen mummomainen.

Kynsitarroja. Ihan kivoja, pitäisi ottaa käyttöön.

Huulikiilto Berry Kiss. Eiköhän tämäkin tule jossain vaiheessa käytettyä vaikka tuubissa onkin.

Ja viimeisestä luukusta tuli All About Nudes -luomiväripaletti. Iloinen yllätys, vaikka silti pakko vähän marmattaa siitä että sävyt ovat ruskeita. Kun näitä ruskeita on jo niin paljon, siitäkin huolimatta että niitä varmaan eniten käytän :)

Yhteenvetona näistä kalentereista: Essencen voisin ostaa ensi vuonnakin, vaikka siinäkin jokunen huti oli. Mm. ensimmäisten luukkujen rajaustussi oli melkoinen susi, toimi pari ensimmäistä kertaa kunnes kuivui kokoon. Väriä sai kämmenselälle hankaamalla, mutta luomille laitettuna ei sitten enää toiminut. Sekä pakettikortit että minikynsiviilat olivat myös vähän blääh. Siveltimet olivat ihan kivoja, tosin poskipunasivellin on todella löysä ja huulipunasivellintä tuskin tulen käyttämään.

Mutta W7 kalenteria en tule enää hankkimaan. Siihen nähden että kalenterilla oli hintaa saman verran kuin Essencellä, tuli sieltä liikaa minikokoja. Tokihan tämä selittyy tavaran arvolla, mutta silti. Luomivärit ja kynsilakat oli kivoja, mutta glittereillä en tee mitään ja huulipuniakin tulee varmaan harvemmin käytettyä.

Nyt on melkein viime vuosi taputeltu kasaan, vielä tulossa joulukuun loppuneet tuotteet, Sitten keskitytään tähän vuoteen, ellen innostu tekemään laskelmaa viime vuoden loppuneista.

Teittekö muuten jotain uuden vuoden lupauksia? Itse en yleensä tee, mutta nyt päätin tehdä sellaisen että käytän enemmän kirkkaita huulipunia. Aina tulee mentyä joko huulirasvalla, kiillolla tai jollain nudella. Ja ystävälleni Minnille lupasin että käyn ensimmäistä kertaa Kannelmäen kirjastossa :D Täällä on asuttu jo 5 vuotta enkä ole siellä koskaan käynyt. 

-T

6 kommenttia:

 1. En tehnyt lupauksia, en tee koskaan. :D Tai no avioliittoon purjehtiessa olen luvannut yhtä ja toista, mutta uutena vuotena en. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En määkään yleensä ku ei ne ikinä pidä. Mut tää oli vielä ihan toteutettavissa :D

   Poista
 2. Sulle on varmaan tullu maanantaikappale tosta rajausväristä, mä oon niitä käyttänyt useampia ja useamman kuukauden ovat pelittäneet ahkeralla käytöllä. Tyksinyt olen kovasti, sääli, että sulle kävi noin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit, noissa kalentereissa on saattanu olla jotain jämäeriä :(

   Poista
 3. Ei lupauksia :) laitahan viestiä, kun oot käynyt kirjastoreissun tekemässä <3 T: Minni

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)