perjantai 11. lokakuuta 2019

Evagarden - Incredible Mascara

Tänään esittelyssä itselleni uusi tuttavuus, Evagarden, ja siltä siis tämä Incredible Mascara.
Evagarden on Italialainen merkki jota saa vain hoitoloista. Töissä käyttämäni kasvohoitosarjan maahantuoja tuo myös tätä maahan, mutta itselläni ei tätä ole käytössä johtuen pienistä tiloistani. Mutta ehkä jonain päivänä kun omat tilat... No mut..Harja on pieni kumiharja jolla pääsee käsiksi jokaiseen ripseen ja saa volyymia jo heti ensimmäisestä levityksestä alkaen. Itsehän pienisilmäisenä suosin juurikin pieniä harjoja ja pienen treenaamisen jälkeen tykästyin myös tähän malliin. 
Massa oli aluksi, kuten niin usein uusissa ripsivärissä, liian juoksevaa ja onnistuin vain sotkemaan silmäni. Mutta kun ripsari oli jonkun aikaa ollut käytössä, muuttui massakin paksummaksi ja helpommaksi käsitellä.

Ja sitten kuvat tositoimista. Ensin ne ennen kuvat:Ja jälkeen kuvat:Ripsissä on kaksi kerrosta väriä. Sen verran pitää sanoa että kuvat ottaessa väri oli ollut jo pitkään käytössä, eikä ehkä enää ihan parhaimmillaan, mutta halusin kuitenkin esitellä teille tämän.
Mielestäni ripsiväri toi hyvin pituutta ja tuuheutta, eikä sen suurempia sotkuja enää tässä vaiheessa. Pienet silmät - suuret sotkut.

Tämän ripsivärin perusteella Evagarden tuntuu kyllä hyvältä. Pitäisi ehkä ostaa heiltä muitakin meikkejä testiin.Ja vielä kuvat meikin kanssa.

Tämän postauksen myötä toivotan teille ihanaa viikonloppua! Itse painan töitä sunnuntaihin asti.

-T

2 kommenttia:

  1. Tekeepä pätevännäköistä jälkeä! Kuinkas poisto sujuu? Lähteekö tuo pelkällä vedellä vai vaatiiko järeämmän putsarin?

    VastaaPoista
  2. Ihan normaalilla silmämeikinpoistoaineella on lähtenyt :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)