tiistai 1. lokakuuta 2019

Joukostamme poistuneet kesä -heinäkuu -19

Osa tuotteista saat blogin kautta. Tuotteet merkitty * merkillä.

Edelleen laahataan jäljessä loppuneiden suhteen, joten käydään taas läpi parin kuukauden roskat. 


Kahden kuukauden roskiksi aika pieni saalis.. koska burn out.


Tukka:

Biozell Color Mask - Frozen Mocha *. Tällä erää viimeisin sävyttävä maski jemmoistani. Täydellinen vaalean ruskea sävy omille hiuksilleni, sillä tämä on hyvin lähellä omaa sävyäni. Olenkin saanut nyt kivasti kasvatettua oman värini takaisin, höystettynä valkoisella raidalla koska päänahassani on pieni vitiligoläntti. No eniwei, nää Biozellit on mun mielestä parhautta. Hyvät sävyt ja hyvä pysyvyys. Love it!

TRESemmé Botanique Nourish & Replenish Conditioner. Kookoksen tuoksuinen hoitoaine on silikoniton ja sopii myös curly girl -metodiin. Tämä oli mielestäni sellainen perushoitoaine, selvitti ihan hyvin ja hiuksista tuli pehmeät, mutta se sellaine wau fiilis jäi puuttumaan. Ja olisin kuitenkin kaivannut enemmän hoitavuutta.

TRESemmé Colour Protection Conditioner. Samaan kastiin tämäkin hoitoaine menee. Yhdestä näytepussista ei nyt muutenkaan pysty paljoa sanomaan.



Nassu:

Mario Badescu Skin Care - Glycolic Acid Toner *. En oikein päässyt kiinni tähän kasvoveteen. Tämän pitäisi kirkastaa ja kuoria ihoa mutta en nyt oikein huomannut mitään eroa tavalliseen kasvoveteen verrattuna. Siis ei tää huono ollut. Sellanen raikastava. Mario Badescu vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta ja olenkin tässä kuussa saanut käytettyä erään toisenkin kasvoveden sarjalta. Pitänee vielä jatkaa tutkimuksia sarjan parissa.

Schaebens Hyaluron Boost Konzentrat... Tota.. nyt on joku moka tullut, sillä näitä on vielä 2 jäljellä eikä näin ollen kuulu tähän postaukseen... anteeksi tästä.

LUSH Skindrink Facial Moisturiser. LUSHin tuotteet ovat aivan ihania ja rakastan valtaosan niiden tuoksuista. Tämä kasvovoide ei tuoksun puolesta mennyt siihen herkulliseen vaan omaan nenääni tämä tuoksui lähinnä keitetyiltä perunoilta.. Mutta jos ei anna tuoksun haitata, oli tämä kiva voide. Talvella käytettäessä vaati kosteuttavan seerumin alleen, mutta ilmojen lämmetessä meni ihan sellaisenaankin. 

LUSH Enchanted Eye Cream. Tämä silmänympärysvoide oli todella riittoisa. Voide on pumppupullossa josta pumpatessa tuli tuotetta reilusti, mutta loput hieroin kynsinauhoille. Tuote on suunnattu vain kosteuttamaan, tällä ei siis ole mitään anti age vaikutusta tms. Hyvä tuote esim. ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi nuorelle henkilölle. Omat kohta neljäkymppiset silmäni vaativat vähän enemmän tehoa.

LUSH 9 to 5 Cleanser *. Puhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen sopiva putsari on hellävarainen ja onkin ihanteellinen kuivalle iholle. Silmämeikkiä ei puhdistanut täydellisesti ja muutenkin jätti hyvin öljyisen tunteen kasvoille jonka johdosta vaati ehdottomasti toisen putsarin perään. Ihan sillein kiva tuote, mutta ei ehkä mun iholle.

(kone sekoilee taas, pahoittelut että tämä kohta ei ole keskitettynä)



Kroppa:

LUSH Volcano Foot Mask *. Kuoriva savinaamio jaloille oli ihana!! Tuotetta laitetaan paksu kerros puhtaille jaloille ja kääritään muoviin vaikutusajaksi. 10 minuutin jälkeen tuote hierotaan iholle ja sen jälkeen huuhdellaan. Tuloksena pehmeät jalat. Jos vain jaksaisi tehdä jalkahoidon useammin! Tästäkin osa kerkesi kuivahtaa purkkiin ennen kuin sain kaiken käytettyä... 

Tummeli käsivoide *. Etenkin ravintola -alalla työskenteleville suunniteltu käsivoide on todella tuhtia ja kosteuttavaa. Ihmettelen sitä että tämä on tarjoilijoille ja baarimikoille ym, koska tämä ei todellakaan imeydy nopeasti. Ja juuri sitä tuolla alalla tarvitaan, nopeaa imeytymistä käsivoiteelta! 
Voide on tuoksuton. Jotenkin tästä jäi vähän pettynyt fiilis. Käytin yökäsivoiteena.


9 loppunutta joista yksi on näytepussi. Melko surkea suoritus kahdelta kuukaudelta...

-T

1 kommentti:

  1. Keitetyt perunat kosmetiikan tuoksuna, repesin totaalisesti! :D Nyt ei oo ollu Lushin tuotekehittely ihan mintissään.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)