torstai 3. lokakuuta 2019

Organic Shop Nourishing Conditioner

Koska jemmoissani on niin paljon shampoita, mutta vähemmän hoitoaineita (okei on niitäkin mutta...) niin nappasin eräänä päivänä mukaani tämän Organic Shopin Moroccan, Argan & Amla -hoitoaineen. Tuotelupaukset olivat suuret ja koska tukkani todellakin on karhea, kuulosti tämä lupaavalta. 
Hoitoaineen luvataan auttavan korjaamaan vahingoittuneita hiuksia ja antamaan niille vahvuutta ja kiiltoa. 


Hoitoaine kyllä sisältää kaikenlaisia kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, kuten arganöljyä, glyseriiniä ja amlaöljyä. Lisäksi pullon kyljessä on maininta että tämä on voittanut vuonna 2018 Natural Health International Beauty Awardsin.


Hoitoaineella on Cosmos Natural -sertifikaatti ja se sisältää paljon luonnollisia ainesosia sekä raaka -aineita, mutta ei silikoneja tai parabeeneja.


Tuoksu on raikas, en oikein ota selvää mikä tässä tuoksuu. Olisiko tuo amla, joka on itselleni tuntematon... Mutta kiva tuoksu.


Kuvaukset kyllä lupaavat suuria, mutta itse totuus oli pettymys. Hoitoaine on todella lirua ja omaan tukkaani sain pumpata tuotetta 5 kertaa että sain sen edes levitettyä hiuksiini. Ja laitan hoitoaineen aina pyyhekuiviin hiuksiin. Tämä tuntui vain katoavan tukkaani ilman mitään selvitystä tai siloitusta. 
Suihkun jälkeen hiusten selvittäminen on haastavaa ja tuntuu että hiuksia lähtee tavallista enemmän.

Eli tämä hoitoaine ei mene jatkoon. Onneksi voin käyttää tämän pois eilen esittelemäni Back to the roots -shampoon kanssa. Olen myös käyttänyt tätä Kicksin tehohoidon jälkeen. Mutta ihan "pelkiltään" tämä ei riitä jos olen pessyt hiukseni jollain "tehokkaammalla" shampoolla.
Luulen että jatkossa keskityn sarjan muihin tuotteisiin, kuten kuorintoihin ja suihkugeeleihin. Sarja itsessään kyllä on ihana ja kiinnostava.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)