perjantai 4. lokakuuta 2019

Joukostamme poistuneet elokuu -19

Avonin tuote saatu blogin kautta, muut tuotteet olen ostanut itse.

Ja sitten elokuun roskien kimppuun, olkaa hyvät. Määrä ei tälläkään kertaa päätä huimaa, mutta onpahan ainakin täysikokoisia.



Kroppa:

Cien Sensitive Shower Gel. Lidlin hajusteeton suihkugeeli oli kiva tuttavuus kutisevalle iholle. Vaikka pidänkin paljon tuoksuista suihkugeeleissä, ei nämä tuoksuttomatkaan huonoja ole. Tätä pystyin käyttämään myös intiimialueilla siihen tarkoitukseen olevan tuotteen ollessa loppunut. Ihoa ei kiristänyt pesun jälkeen ja oli muutenkin hellävarainen.

Cien Sensitive Body Lotion. Samaa sarjaa oleva vartalovoide oli myös miellyttävä tuttavuus. Kosteutti hyvin ja imeytyi nopeasti. Luulen että talven tullen tulen hankkimaan tätä kaksikkoa lisääkin.

Gehwol Fusskraft Soft Feet Peeling. Tehokas jalkakuorinta joka myös kosteuttaa ihoa. Rakastan tätä tuoksua ja tämä on vain niin tehokasta. Olen muutenkin näiden Gehwol tuotteiden fani.


Nassu:

Lumene Vedenkestävän silmämeikin poistoaine. Se tuttu ja turvallinen johon palaan aina uudestaan ja uudestaan. Tällä kertaa en ostanut tätä jättipulloa 3+1 päiviltä kuten yleensä teen, sillä käytän ensin jemmassa olevat pois. 

Bioline Daily Ritual Hydra Lotion. Olen kertonut teille ennenkin että rakastan tätä Biolinen sinistä kosteuttavaa linjaa ja rakastan edelleen. Raikas ja hellävarainen kasvovesi oli omiaan aamupuhdistuksessa. Tulen varmasti palaamaan tähän uudestaankin.

It´s Skin Have a Pomegranate Cleansing Foam. Hyvä kakkosvaiheen putsari. Pesee ihon natisevan puhtaaksi ja vaatii ehdottomasti kosteutusta perään. Ihana hedelmäinen tuoksu.

Avon Planet Spa Perfectly Purifying Face Scrub. Blogin kautta saatu kuorinta ei ollut uusi tuttavuus vaan olen tätä ennenkin käyttänyt. Tykkäsin tästä kuorintana koska tämä on tehokas, hellävarainen ja kivan tuoksuinen. Mutta se mistä en pidä, on se että tässä on niitä muovirakeita. Siksi en tähän aio palata enää.

Bioline De -Sense Instant Relief Moisturizing Cream. Couperosaiholle tarkoitettu voide oli mukavan rauhoittava ja hellävarainen, mutta vaati itselläni seerumin alle koska ei kosteuttanut tarpeeksi. Purkki on mielestäni kaunis. Raskasta lasipurkkia pitää kyllä käsitellä varoen että ei tiputa sitä varpaille..

Bialy Jelen kasvovoide. Mies toi tämän Varsovan reissulta tuliaisena. Aivan ihana tuoksu ja kesällä täydellinen voide. Mutta viileillä/kylmillä ilmoilla ei vain riittänyt ja välillä tuntui että silloin jopa hieman ärsytti ihoa. 

Sensai Emulsion II Moist. Joulukalenterista tullut pieni Sensain kosteusvoide ei herättänyt sen kummempia tunteita. Hyvin kevyt voide joka sopi paremmin kesäksi kuin talveksi. En ostaisi täysikokoista.


Näytteet:

Bioline Primaluce Cream. Kun näitä näytteitä on käyttänyt niin koko ajan herää enemmän mielenkiinto tutustua tähän linjaan paremmin. Tämä voide oli täyteläinen ja tuntui ihanalta.

Korres Wild Rose Sleeping Facial. Tuoksui hyvälle, mutta kirveli iholla, joten ei jatkoon.


12 tuotetta, joista 2 oli näytteitä. Syyskuun loppuneita on melkeinpä ennätysvähän, mutta lokakuulle jäi paljon vajaita tuotteita joita nyt yritän käytellä loppuun.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)