tiistai 22. toukokuuta 2018

Joukostamme poistuneet huhtikuu -18

Sitten huhtikuun roskat ennen kuin kuukausi ennättää loppua.


Huhtikuussakaan ei loppunut paljoa tuotteita, mutta olipahan siellä täysikokoisiakin joukossa ja ne ilahduttavat aina.


Tukka:

Batiste Dry Shampoo Floral & Flirty Blush. Perus kuivashampoo. Hoiti hommansa hyvin ja tuoksui kivalle.

Wella Professionals Brilliance Conditioner for Fine to Normal, Colored Hair. Sain tämän hoitoaineen ja shampoon läksiäislahjaksi edellisestä kosmaripaikastani. Suurin osa tästäkin meni miehen partaan, huoh... Mutta sen verran mitä tätä ennätin käyttää, pidin tästä todella paljon. Tuoksua on hankala kuvailla, sellainen mehukas, hedelmäinen ja salonkimainen. Hiukset jäivät pehmeiksi ja ilmaviksi.

Phyto 9 Nourishing Day Cream with 9 plants. Superkuivalle tukalle tarkoitettu päivävoide oli omiaan niihin aamuihin kun olin edellisenä iltana mennyt nukkumaan kostealla tukalla ja herännyt pörröpäänä. Siloitti ja pehmitti pörröistä ja karheaa tukkaa ja sai sen näyttämään hyväkuntoiselta. Voidaan käyttää joko kuivalle tai kostealle tukalle. Itse pidin enemmän kuivaan tukkaan käytettynä. Tällaisista tuotteista hiukseni pitävät. *


Nassu:

Cien Eye Make -up Remover. Jostain naistenlehdestä luin maininnan tästä silmämeikinpoistoaineesta ja pitihän se käydä ostamassa testiin, koska Lidlin tuotteet ovat edullisia mutta hyviä. Ja tämä kaksifaasinen aine ei kyllä hävinnyt lempparilleni Lumenelle. Purkki on pieni ja se on kätevä esim. matkoilla, mutta itse tykkään ostaa Lumeneltakin aina sen isomman purkin että sitä riittää pidempään.

Lumene Lähde Misellivesi. Kun Lumene uudistui, halusin ostaa jotain sen tuotteista. Joskus mulla oli sellainen pieni näytepurkki misellivettä josta tykkäsin tosi paljon ja kun ostamisen aikoihin oli jemmoista misellivesi loppunut niin päädyin sitten tähän. Mutta pettymyksekseni huomasin että tämä ei ollut läheskään niin hyvää kun se edellinen, vaan usean muun Lumenen tuotteen tavoin tämäkin kirveli ihollani. Ei jatkoon.


Kroppa:

Lush Yuzu and Cocoa Shower Cream. Tämä tuli Lushin pikkujouluista voittamastani paketista. Parasta ennen päiväys meni maaliskuussa, joten en tiedä johtuiko siitä että tuote oli lirua vai kuuluiko sen olla sellaista. Pääsiäisen aikaan tätä oli hauska käyttää koska iho oli tätä levittäessä keltainen 💛
Tuoksusta tuli mieleen englannin lakut. *

Treacle Moon One Ginger Morning Bath and Shower Gel. Elämäni ensimmäisestä ja ainoasta Bette Boxista tullut suihkugeeli oli todella kipakka tuoksultaan. Jopa hieman liian kipakka. Melkein tuli huono olo tätä käyttäessä.


Kokonaiset 7 tuotetta, joista 5 oli täysikokoisia. Tämä kuu näyttää vähän paremmalta loppuneiden suhteen.

*saatu blogin kautta

-T

4 kommenttia:

 1. Tuo inkiväärisuihkugeeli (täysikokoisena, huoh...) odottelee minulla vielä korkkaamista. En kyllä tiedä milloin ikinäkään saan sen käyttöön, tuntuu etteivät nuo nyt auki olevat lopu koskaan. :D "Hauska" kuulla, että tuo misellivesi aiheuttaa jollain muullakin samaa kuin mulla. Oma ihoni jäi joskus jopa araksi ja punaiseksi käytön jälkeen. Silti käytin loppuun..:D Vaan en ostaa uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama, loppuun piti käyttää mutta uutta ei tule :/

   Poista
 2. Ihastelin noita Batisten kuivashampoita Emotion-liikkeessä, että niitähän on vaikka kuinka paljon erilaisia ja minä olen aika pitkälti käyttänyt vain tummille hiuksille tarkoitettua kuivista. Täytyy hankkia joku muukin testiin :).

  Sulle löytyisi haaste mun blogista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en tykkää noista tummien hiusten kuiviksista kun usein tulee päivän aikana rapsutettua päätä ja sit on kynnenaluset ruskeena :D Jee, haaste!! <3

   Poista

Mielipiteitä? :)