maanantai 2. lokakuuta 2017

Pink monday: Signe Seebid Ruusu Deodorantti

Olen hieman hysteerinen deodorantin käyttäjä. Olen jo aijemminkin maininnut siitä että en tiedä onko ongelma enemmänki psykologinen, mutta tuntuu että haistan kainaloissani koko ajan pienen hien hajun. Mieheltä jos taas kysyy, hän ei haista mitään. Useimmiten tuntuu että mikään dödö ei pidemmän päälle pidä kainaloitani tuoksuttomana siitä huolimatta että pesen kainaloni vähintään kerran päivässä ja laitan dödön aina puhtaaseen kainaloon.

Vieraillessamme Signe Seebidin tehtaalla Virossa saimme jokainen mukaamme uuden tuotteen, kristallideodorantin. Tuoksuvaihtoehtoja on tämä ruusu, laventeli tai sitten ihan tuoksuton.


Itse sain tuoksuttoman version, mutta koska haluan että dödöni tuoksuu hieman sain vaihdettua sen toisen bloggaajan kanssa tähän ruusuversioon.
Ruusun tuoksu tuotteissa ei ole se lempparini, mutta yllätyin siitä miten paljon se miellytti tässä deodorantissa. Tuoksu on hento, mutta erittäin raikas ja ruusun kyllä tunnistaa siitä.


Sininen lasipullo on kaunis aina yhtä ihanan etiketin kera. Rakastan näitä Signe Seebidin pakkauksia!

Käytän paljon roll on -antiperspirantteja ja vain harvoin suihkutettavia versioita, ne kun yleensä aiheuttavat yskänkohtauksen. Tämän kanssa sitä ei tarvitse pelätä, sillä tuote on ponnekaasuton.

Vesimäinen dödö suihkitaan puhtaille kainaloille ( itse käytän 2 suihkausta per kainalo ) ja tämä kuivuu todella nopeasti eikä jätä minkäänlaista tunnetta iholle. Tuoksu häviää nopeasti, joten sitä ei tarvitse pelätä että se rupeaisi riitelemään hajuveden kanssa. Itse en sellaisista asioista välitä.
Luonnollinen mineraalikristalli muodostaa iholle antibakteerisen ympäristön, supistaa ihohuokosia ja on antiseptinen, mutta antaa ihon hengittää luonnollisesti.

Itse olen lähinnä käyttänyt tätä vapaapäivinä, sillä työpäivät hotellilla ovat hikisiä johtuen kiireestä ja erittäin surkeasta ilmastoinnista. Välillä joutuu työpaidan viemään pesuun yhden päivän jälkeen kun kainalot tuoksahtavat epämiellyttävälle. Myös tämän dödön kanssa omaan nenääni on tullut pieni hien haju, mutta kuten jo aijemmin sanoin, voi ongelma olla ihan pääni sisällä.
Luulenpa että siirrän tämän dödön hotellin pukukaappiin jossa voin kainalopesun jälkeen suihkutella tätä siirtyessäni illaksi hoitolalle. Se ei ole niin hikistä hommaa :)

Hintaa tällä ihanuudella on 15€ joka mun mielestä ei ole ollenkaan paha luonnonmukaisesta deodorantista, jossa on ihana tuoksu, kaunis pakkaus ja joka myös toimii. Mainittakoon nyt vielä että en ole vielä löytänyt dödöä joka ei omaan nenääni aiheuttaisi edes pientä hien hajua.

Luonnollinen deodorantti vai joku muu? Saako se tuoksua?

-T

6 kommenttia:

 1. Mä käytän luonnollista kun ole kotona, mutta ovesta ulos astuessa on pakko laittaa antiperspirantti dödöt ei silloin pidä mitään. :( Tää ongelma on tullut vasta viimeisen viiden vuoden aikana, siihen asti piti mikä vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki on vasta viime vuosina tullut tää ongelma... Heti kun rupesin poistaan kainalokarvat epiloimalla... En oo keksiny vielä mikä siinä aiheuttaa tän.

   Poista
 2. Tykkään tästä kotona kun tämä hävittää kyllä hajut mut en liikkeellä ollessa kun itse kainaloiden valumiseen tämä ei itelläni niin autakaan. Käytän aika tujuna antiperspirantteja,iho ei tosin siitä kiitä :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi valuminen voi olla kamalaa... Itellä ei onneks oo sitä ongelmaa, mut se haju...

   Poista
 3. Mulla on tästä se laventeliversio. Tykkään siitä kun tämä ei jätä kainaloita tahmaiseksi, mutta mulla tää ei valitettavasti pidä 100%. :/ Kotipäivinä käytän kuitenkin mielelläni ja tykkään tän tuoksusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis joskus tuoksutella se laventelikin. Toi ruusu oli niin miellyttävä yllätys tuoksun puolesta et oiskohan toikin nenää miellyttävä :)

   Poista

Mielipiteitä? :)