tiistai 1. elokuuta 2017

Joukostamme poistuneet kesäkuu -17

Sitten käydäänkin kesäkuussa loppuneiden kimppuun.


Taas ei määrä päätä huimaa, mutta pääasia että jotain loppuu niin saa kaappeihin (muka) tilaa.


Nassu:

Mossa Active Vitamin Toner. Normaalin ja sekaihon kasvovesi oli hyvä. Tykkäsin tuoksusta ja tämä oli hellävarainen ja raikastava. Mossan tuotteissa ei ole vielä tullut vastaan huteja. Pullo on kaunis ja napsukorkki kätevä. Jos Mossaa pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, olisi se raikas. Tykkään.

Sosar Sacred Forest Peat Mask. *postaus* Tehokas luonnonkosmetiikan turvenaamio joka kirkasti ja puhdisti ihoa. Tykkäsin. *

Monteil Age Defense Eye Creme. Olen päättänyt etten osta yhtään silmänympärysvoidetta ennen kuin olen käyttänyt kaikki näytteet pois. Eli siihen voi mennä tovi. Tykkäsin tästä voiteesta paljon. Koostumust oli sellaisen geelimäisen ja voidemaisen sekoitusta ja todella raikasta. Imeytyi hetkessä ja oli helppo levittää, eikä ärsyttänyt ihoa yhtään. Voisin ostaa täysikokoisenakin.


Kroppa:

Palmolive Anti -Stress Antiperspirantti. Tykkään eniten käyttää näitä roll on dödöjä ja etsin aina sitä tehokkainta tuotetta hillitsemään hikoilua ja hien hajua. Olen jo lähes hysteerinen hienhajun takia ja luulen että myös hieman vainoharhainen. Omaan nenääni haisen kuolemalta, mutta mieheni taas ei haista mitään. Tämä Palmolive oli sellainen perushyvä. Piti ihan ok:sti hikoilun kurissa, mutta välillä tuntui pettävän oman nenäni mukaan.

The Body Shop Almond Milk & Honey Body Lotion*postaus* Toimi kivasti kevään aikana kun ilmat lämpenivät ja iho ei ollut niin kuiva. Tuoksu oli hyvä ja mieto. Luulen kuitenkin että en osta enää uudestaan.


Tukka:

Biozell Ink Suoraväri sävyssä Bubblegum Pink. Suoravärit pitävät värin hiuksissa hitusen kauemmin kuin pelkät sävyttävät naamiot. Olen kokeillut vain KC Professionalin suoraväriä ja tämä kutkutteli mieltä joten pakkohan se oli ostaa. Mutta voi mikä pettymys. Levitin tämän kuivaan tukkaan ja annoin vaikuttaa reilun tunnin. Sävyä ei pahemmin tarttunut, vähän sellaista haaleaa sinne tänne joka lähti ensimmäisessä pesussa pois. Ei jatkoon.

XZ Persikkanektari shampoo & hoitoaine. *postaus* Ihanat markettishampoot jotka tekivät hiuksista ilmavat ja tuuheat. Hinta on niin edullinen ettei haittaa vaikka nämä kuluivat niin nopeasti. *

Pantene Pro -V mikälie shampoo. Viime vuonna Rodoksella ollessamme totesin että olin pakannut mukaani 2 tehonaamiota ja yhden hoitoaineen, mutta en yhtään shampoota. Piti siis käydä hakemassa joku pieni shampoo kaupasta. Päädyimme tähän. Tykkäsin tästäkin paljon, en edes muista milloin olen viimeksi käyttänyt Pantenen shampoota. Pesi tukan tehokkaasti takuttamatta.


Näytteet:

TRESemmé Nourish & Renew Shampoo & Conditioner. Nämä näytteet on lojunut jemmoissa jo niin kauan että pakko oli ottaa ne käyttöön. TRESemmén shampoot ja hoitoaineet on ollut mun mielestä hyviä, vaikka en niitäkään olen vuosikausiin käyttänyt. Ystäväni kuitenkin vannoo niiden nimeen, joten pitänee käydä ostamassa niitä kun saan jemmojani vähän kulumaan. Tuoksu on hyvä, koostumus on hyvä, pesuteho on hyvä sekä hiusten selvitys pesun jälkeen on hyvä. Kaikki toimii.

Davines Delicate Ritual Shampoo. Nyt täytyy taas tunnustaa etten tästä shampoonäytteestä muista paljoa... Muistaakseni tää shampoo oli ihan hyvä... Todella lirua koska nyt muistan että pussia avatessa puolet lorahti lattialle. Ei niin erikoinen että tätä haluaisin lisää ostaa... *

Davines Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner. Tämän muistan hajusta joka oli omaan nenääni melkoisen kamala. Koostumus oli paksua ja hoitoaine selvitti hiukset hyvin tehden niistä pehmeät. Mutta hajun takia en pystyisi tätä säännöllisesti käyttämään. *

Bioline Reveillance Radical Capture De -Ox Vitamin Eye and Lip Contour Cream. Kyseinen linja on jo uudistunut ja mulla on niistäkin näytteet odottelemassa testausta. Mutta tämä silmänympärysvoide oli ihanan tuntuinen. Paksu koostumus joka jätti ihon sileäksi ja pehmeäksi imeytyen hyvin. Sisältää toki silikoneja, mutta tykkäsin tunnusta. 

Lavera Repair & Care Shampoo. Laveran shampoot on kyllä vaikuttanut kivoilta. Mulla ei ole kauheasti kokemusta luonnonkosmetiikan shampoista mutta yhden Laveran olen käyttänyt ja siitä tykännyt. Tämä pieni pussi ei yksinään riittänyt hiuksilleni, mutta käytin sen esipesuun ja jatkoin toisen kierroksen toisella shampoolla.

Vichy Liftactiv Retinol HA Anti Wrinkle Care. Tämäkin ressukka majaili näytekasassa niin pitkään että oli kerennyt jo rutistua. Näytteestä riitti yhteen kertaan ja muistaakseni tämäkin oli ihan kiva. 


16 tuotetta joista 7 täysikokoista, 1 matkakokoinen ja 8 näytettä. Melko pieni määrä kun näytteitä oli eniten...

*saatu blogin kautta

-T

2 kommenttia:

  1. Mulla kans ZX:t kuluu tosi nopeasti en tiedä johtuuko koostumuksesta vai siitä, että siitä pullon suusta hulahtaa tuotetta aina jotenkin extra paljon. :D Mut muuten tykkään ja ovat ainoita markettishampoita joita toisinaan käytän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää oottelen et saan shampoo varastoja vähän kulumaan et voisin ostaa sitä mustikkashampoota :)

      Poista

Mielipiteitä? :)