maanantai 31. heinäkuuta 2017

Signe Seebidin goodiebag + ostokset

Pikaesittelyssä Signe Seebidiltä saadut tuotteet ja ne muutamat hassut ostokset joita virossa tein.


Omasta pussistani löytyi ihastuttava silkkisaippua, jota olenkin jo sillä silmällä katsellut. Käytössäni on muita palasaippuoita joita yritän käyttää ensin pois, mutta eiköhän tämä tule ihan pian käyttöön.

Deodorantit ovat siis uutuustuotteita. Vaihtoehtoja on 3; laventeli, ruusu ja tuoksuton. Itse sain tuoksuttoman, mutta koska tykkään siitä että dödö myös hieman tuoksuu vaihdoin sen toisen bloggaajan kanssa tähän ruusuversioon.

Pieni näyte kookosminttu -jalkavoista. Kivaa, rakastan jalkojen rasvausta 👣

Huulirasva (jee!!). Sain sen mandariini -greippiversion joka minulta löytyy, joten vaihdoin sen toisen bloggaajan kanssa tähän ruusu -hunajaversioon. Vielä en uskalla sitä avata, koska avattuja huulivoiteita on jo niin paljon, myös luonnonkosmetiikkaa enkä halua että ne menevät pilalle. 

Kuvassa mukana myös itse tekemäni mandariinikuorinta.

Ihania juttuja saatiin. Deodoranttia olen jo testaillut, mutta siitä kerron lisää myöhemmin.


Ja sitten nämä miniostokset. Rahaa ei reissulla ollut juuri yhtään, mutta pakkohan sitä oli jotain pientä ostaa...

Holika holikan kangasnaamioita osti moni muukin laivalta paluumatkalla ja pakkohan siihen oli lähteä itsekin mukaan. Merkki on mulle vain nimeltä tuttu ja mielenkiinnolla kokeilen näitä.

Pixi Glow Tonic on ollut esillä useammassa blogissa ja herättänyt mielenkiintoni. Virukeskuksen Kaubamajasta tämän sarjan bongasin ja mietin pitkään ja hartaasti raaskinko ostaa ja vielä pohdin pitkään tämän ja täysikokoisen pullon kohdalla että kumpi. Ihoni on melko kestävä, mutta herkistyy myös todella helposti. Siksi ostin tämän pienemmän pullon, jos se ei sovikaan mulle. Muutaman kerran on tullut testailtua tätä, eikä ihoni ole ollut millänsäkään.

Sellaisia uutuuksia mukaan lähti. Nää on varmaan monille tuttuja juttuja, mutta mulle uusia :)

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)