maanantai 17. heinäkuuta 2017

Bloggaajat virossa

Monesta blogista olette jo varmasti lukeneet bloggaajien reissusta viroon Signe Seebidin tehtaalle. Myös minä sain kunnian olla reissussa mukana ja tässä tulee nyt siitä reissusta paljon kuvia ja juttua. 
Matkan meille järjesti suloinen Cathy Bona Valerelta, joka on myös Signe Seebidin maahantuoja.

Meille käytiin kertomassa laivasta.

Matkasimme siis uudella Tallink Megstarilla iloisella ja innostuneella porukalla kohti viroa. Ilma oli mitä ihanin ja seura tietysti aivan huippua. Saimme käyttöömme Comfort Loungen kabinetin ja matkan aikana saimme käydä hakemassa pientä syötävää ja juotavaa (alkoholi ei kuulunut tähän) ja itse suurena limsahiirenä kävinkin ahkerasti täyttämässä lasiani, koska ilmaista :D 
Menomatkalla osa porukasta kävi jo tutustumassa myymälöihin, mutta itse säästin ne paluumatkalle.Pandalla oli ihania juttuja mukana ja erityisen paljon ihastuin "Kikki Hiiri" -reppuun :)Pakkaukset ovat kierrätettäviä ja esimerkiksi lasipurkkeja voi käyttää uudelleen mihin haluaa. Itseltänikin löytyy jo yksi tyhjäksi kaluttu vartalokuorintapurkki.


Tehdas sijaitsee vanhassa kenkätehtaassa viron Mustamäellä. Samassa rakennuksessa mutta eri tiloissa sijaitsee myös joku siideritehdas, jossa pyöri joku mies pelkät boxerit jalassa... hämmentävää.

Mutta tilat olivat kivat ja siistit. Hyllyt notkuivat käsin valmistettua kosmetiikkaa ja kuola rupesi valumaan kaikkia ihania purkkeja tutkiessa. Signe Seebidillä kun on ihanat purkit ja pakkaukset.


Tästä saippuakuvasta tulee mieleen Berliinissä sijaitseva juutalaisten muistomerkki <3
Kävimme hieman läpi tuotteiden raaka-aineita, jotka ovat pääsääntöisesti syötäviä.
Käynnin kruunasi työpaja jossa saimme valmistaa itse itsellemme kuorinnat. Koska minulla on tällä hetkellä käytössä suolakuorinta, halusin tehdä sen kaveriksi sokerikuorinnan.
Sokerin lisäksi kuorintaan tuli porkkanaöljyä väriä tuomaan, viinirypäleensiemenöljyä, glyseriiniä, soodaa, magnesiumia ja mandariinin eteeristä öljyä. Olen jo kerennyt käyttämään tätä ja voin sanoa että ihanaa tämä on! Jotain olen unohtanut tuosta sisällöstä kun en enää lappuakaan löydä johon ne kirjoitin ylös...


Huovutettujen saippuapalojen huovutus on kehitysvammaisten käsialaa. Katsokaa nyt miten söpösiä nuo eläimet on!


Cathy ja Signe.

Uutuutena ovat nämä kristallideodorantit.


Myös miehille on "omia" tuotteita miehekkäissä pakkauksissa. 

Tehtaan jälkeen meillä oli hetki omaa aikaa jolloin suuntasimme mihinkäs muuhun kuin Viru -keskukseen ja Kaubamajan kosmetiikkaosastolle. 

Paluumatka ei sitten sujunutkaan niin hyvin. Meillä piti jälleen olla kabinetti Comfort Loungessa, mutta Tallinkin mokan takia sitä ei ollut, joten jouduimme viettämään paluumatkan erillämme kun emme kaikki mahtuneet samaan pöytään tai edes samaan tilaan. Osa istui "ravintolan" puolella ja osa kahdessa eri kabinetissa. Meitä kuitenkin oli reissussa 15 henkilöä. Se kieltämättä latisti tunnelmaa.

Kävin myös nyt ihmettelemässä Tax Free -myymälää ja täytyy sanoa että sekin oli pieni pettymys. Itseänihän ei kiinnostanut muu kuin kosmetiikka ja sitä oli tarjolla melko vähän. Suuren osan myymälästä vei tuoksuosasto. Muutenkin laiva oli jotenkin sokkeloinen. Siellä ei ollut kuin yksi ainoa kansi johon matkustajat pääsivät ja kun ottaa huomioon että kyseessä oli lauantai ja hellepäivä, oli kansi aivan tupaten täynnä. Lisäksi laivaa rakennettaessa ei ollut otettu huomioon että henkilökunnan pitää siellä yöpyä, näin ollen jo muutenkin vähäisestä määrästä hyttejä on puolet henkilökunnan käytössä. No, aina ei voi onnistua. Ostin sieltä kuitenkin muutaman kangasnaamion.

Mutta muuten oli oikein ihana reissu, sai nauraa paljon ja nähdä ihania ihmisiä sekä tutustua uusiin ihmisiin jotka tähän asti ovat olleet vain nimiä facebookissa 💗

Kiitos kaikille mukana olleille sekä Cathylle matkan järjestämisestä ja Signelle mahdollisuudesta tulla tutustumaan tehtaaseen!

Saimme mukaamme myös pussukat jossa oli kaikkea kivaa, mutta siitä ja muista ostoksista sitten ensi kerralla lisää.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)