keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Essence Contouring Eye Pencil


Contouring se edelleen jyllää täydellä teholla ja kasvojen lisäksi on myös silmämeikkiin erilaisia varjostus ja korostustuotteita. Sain blogin kautta testiin Essencen Contouring -kynän jossa on 2 eri päätä, korostus ja varjostus.
Kynällä pystyy helposti tekemään silmämeikin yksinään tai tuomaan sillä muotoa ja valoa. Tai ihan vaikka vain rajauksena.
Kynää on saatavilla kahdessa eri sävyssä; Caramel meets Frosting ja multa löytyvä Chocolate meets Vanilla. Hintaa näillä kynillä on 3,09€.

Tein tällä kynällä silmämeikin johon käytin lisäksi vain pannuprojektissa mukana olevaa Wet 'n Wildin luomiväriä.

Tummempaa päätä käytin ulkonurkassa ja luomivaossa tuomaan syvyyttä, liikkuvalla luomella Wettiksen vaaleaa luomiväriä ja kynän vaaleaa päätä kulmaluulla.

Huulilla on Essencen Gloss Stick sävyssä 04 Poshi Pink joka on lempparini näistä sävyistä ja huulet on rajattu Essencen Longlasting liplinerilla sävyssä 03 Yummy Berry.Contouring -kynän jälki on helpointa tasoitella sormin. Tällä kynällä saa kyllä helposti tehtyä kivan meikin jota voi sitten höystää valitsemallaan luomivärillä. Tykkään!

*Essence tuotteet saatu blogin kautta

-T

2 kommenttia:

  1. Mulla on tämä samainen kynä, ja minusta se on vähän liian pehmeää ja sen takia murustuu. Sulla näyttää onnistuneen meikki tosi nätisti:) Varmaan parempi tekniikka kuin meitsillä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, mulla on kyllä ihan ok toi kynä. Mut mulla on pari kajalkynää Essenceltä jotka on kyllä ihan superpehmeitä ja niillä ei meinaa saada siistiä jälkeä aikaiseksi :(

      Poista

Mielipiteitä? :)