sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Got2b Fresh it up Dry Shampoo Volume & Texture

Sokoksella pyöriessä huomasin että sinne oli tullut itselleni uutena tuttavuutena got2b:n kuivashampoita. Ja jotenkin pullojen ulkonäkö ja väri kiehtoi niin paljon että oli pakko ostaa molemmat kokeiluun. Kuivashampoita menee kuitenkin niin paljon ja niitä on aina kiva testailla.Volume lupaa raikastaa hiuksia ja tehdä "tupeerausefektin" sekä tuoda hiuksiin trooppisen tuoksun koko päiväksi jättämättä hiuksiin valkoista jälkeä.Tässä ennen kuvat. Hiukset on pesty edellisenä aamuna. Tapansa mukaan ne valuvat päätä myöten koska ovat niin raskaat.Ja pesun jälkeen. Ei nyt mainittavasti tuuheutta ja volyymia tullut. Tuoksuu hedelmäiselle, ei jätä vaaleaa jälkeä vaan sulautuu hyvin hiuksiin. Jätti hieman tahmaisen tunteen hiuksiin...


Texture lupaa raikastaa hiukset ilman valkoista jälkeä ja tuoksua hiuksissa koko päivän luoden samalla hiuksiin tekstuuria.Tässä hiukset on pesty toissa iltana, joten kuivashampoota on suihkittu hiustenpesupäivänä jolloin hiukset ovat jo todella rasvaiset.Tuoksu tässä oli TODELLA vahva ja jäi kyllä koko päiväksi tuoksumaan (haisemaan) nenään. En edes tajunnut sitä ensin, ihmettelin vain välillä mahtavaa pöllähdystä joka hiuksista tuli. Tuoksu on mielestäni jopa liian vahva ja parfyymimainen. Myös tässä ei jäänyt valkoista hiuksiin. 
Rasvaisiin hiuksiin pitää käyttää paljon tuotetta että saa sen rasvaisuuden pois. 

Molemmat kuivashampoot jättivät hiukset raikkaan näköisiksi, mutta hieman tahmaisen tuntuiseksi.
Tekstuurista en nyt sano mitään sen enempää, koska mielestäni kaikki kuivashampoot tekevät hiuksiin juuri sitä tekstuuria.

Kyllä nämä asiansa ajavat, mutta en usko että ostan näitä enää uudestaan. 

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)