maanantai 19. elokuuta 2024

Joukostamme poistuneet heinäkuu -24

 Moikka pitkästä aikaa.

En tiedä mitä nyt on tapahtunut, vai onko musta vaan tullu seniili, mutta en saa enää kuvia kameralta koneelle. Teen kaiken samalla lailla kun viimeiset 10 vuotta, mutta kuvia ei koneelta löydy. Kokeilin nyt sitten ottaa kuvat kännykällä ja opetella nekin laittamaan koneelle ja siinäkin hommassa meni noin 1,5 tuntia ja viimeisetkin hermot mitä mulla on jäljellä. Monta ongelmaa tässä oli ja yhtä kuvaa en yrityksistä huolimatta tänne saanut, joten yhdestä tuotteesta saatte arvostelut, mutta ette kuvaa.


Tämmöinen kasa loppui heinäkuussa. Ihan hyvin. 
Näitä kuvia ei nyt oo mitenkään muokattu, vaan saatte nauttia näistä sellaisenaan kuin ne nappasin.
Aloitetaan hiuksista.


By Veira Silver Shampoo.
Silloin kun vielä blondina viihdyin, ostin tämän Normalista edulliseen hintaan. Todella hellävarainen shampoo, jätti hiukset pehmeiksi ja poisti keltaisuutta hyvin. Vaati kyllä vielä toisen pesun toisella shampoolla että sai oikeasti puhtaaksi. Käytin yleensä toista shampoota ensin ja tätä sitten toisessa vaahdotuksessa. Violetti väri tässä oli niin vahva että jos oli kuivat kädet niin saattoi jäädä violettia. Lisäksi huomasin että päänahkaa rapsuttaessani kynnen aluset jäivät hieman violeteiksi, vaikka kuinka hyvin yritin huuhdella tämän pois.


By Veira Moisture Conditioner.
Tästäkin tykkäsin paljon. Superkosteuttava, salonkimainen tuoksu ja hiukset jäivät pehmeiksi ja kosteutetuiksi. Miinuksena se että pullon napsautettava korkki meni noin puolessa välissä tukkoon koska hoitoaine oli niin paksua että loppuajan joutui kiertämään korkin auki. Hyvä tuote, huono pakkaus. Sama muistaakseni kävi saman merkin hopeahoitoaineen kanssa.


Garnier Densify Volume & Mass Maker.
Minnin joulukalenterista. Takana olevassa tarrassa lukee hiuslakka, mutta tuossa alhaalla niinku tekstuurispray, joten en ole varma kumpi tämä nyt sit oli. En käytä kumpaakaan tuotetta jonka takia tämä oli jemmoissa aika pitkään. Välillä käytin tätä siloittamaan hiuksia kun pidin niitä kiinni, mutta kun alkuvuodesta leikkasin hiukset hyvin lyhyiksi niin tämä oli siihen hyvä tuote. Sai mukavasti kuohkeutta ja ryhtiä.


Cutrin Bio+ Detox Scalp Treatment.
Kävin joskus kauan sitten päänahanhoidossa eräässä kampaamossa ja hoidon jälkeen sain tämän päänahkahoidon mukaani. Tähän ei ole tullut tartuttua, sillä koen nämä hankalaksi käyttää. Tämänkin kanssa ensin olisi pitänyt pestä hiukset, sitten levittää tätä jakauksittain ja antaa vaikuttaa ja lopuksi hoitoaine. Oma tukkanihan on aika "tiivis" ja pesun jälkeen lähinnä yksi iso takkupallo. Tätä oli siis aivan mahdoton levittää päänahkaan, vaan lähinnä tämä meni hiuksiin. Siitä syystä en myös huomannut tässä mitään rauhoittavaa vaikutusta.


Sanex Atopicare Oil.
Etsin jatkuvasti sellaisia suihkutuotteita jotka eivät kuivata ihoa. Siksi nappasin tämän Sanexin suihkuöljyn Normalista mukaan. Mutta en jotenkin tykännyt tästä. Tuote oli aika paksua mutta silti juoksevaa jos näin voi sanoa. Joka kerta tuotetta hulahti kolminkertainen annos. Tuoksu ei ollut hyvä ja kyllä mulla ihoa kutitti käytön jälkeen vaikka incilistassa ei lue sitä ainetta jolle olen allerginen.


Pisara Skin Menu Suihkusaippua Pomegranate - Goji - Cloudberry.
Kuten nimestä voi päätellä, tämähän sitten kuivatti. Mutta tuoksu oli ihana. Talvella käytin lähinnä jalkojen (nilkoista alaspäin) pesuun tai kainaloiden pesuun. Kesällä sitten silloin tällöin koko kropalle. 


Dove Body Love Glowing Care Body Lotion.
Pehmeä, ei niin perinteinen Dove -tuoksu. Imeytyi hyvin ja kosteutti ihan ok:sti, mutta aiheutti hieman kutinaa. Käytin tämän poikaystäväni kanssa joka tykkäsi tästä.


Miss Magic Hand Cream.
Minnin joulukalenterista. Tämä mulla oli työpaikalla. Jotenki outo, mutta hyvä rasva. Siis tuntuma oli todella rasvainen ja kun ekan kerran tätä kokeilin ajattelin että tämä ei imeydy ikinä, mutta sitten se hujahtikin ihoon ja kädet tuntuivat ihanan pehmeiltä. Ehdottomasti kuitenkin päiväkäyttöön. Iltaisin haluan jotain tuhdimpaa.


Erisan Alkoholiton Kasvovesi.
Minnin joulukalenterista. Tykkäsin todella paljon ja sopi mun iholle. Ei kirvellyt, ei ärsyttänyt vaan raikasti ja tuntui hyvältä. Käytin tätä aamuisin kun putsaan kasvoni pelkällä kasvovedellä. Ehkä omalla tavalla vähän tylsä tuote, mutta iho-ongelmien takia pitää vähän miettiä mitä käyttää. Ja jotenkin sen seurauksena olen ruvennut tykästymään myös sellaisista kliinisistä ja hajusteettomista tuotteista. Varmaan joskus ostan lisääkin.


Neutrogena Hydro Boost Skin Rescue Balm.
Muistaakseni ostin tämän joskus Tallinnan Kaubamajasta koska olin käyttänyt sarjan putsaria vuosia sitten ja tykännyt siitä. Nyt talvella korkkasin tämän käyttöön ja tämä kestikin monta kuukautta. Voide oli sellaista lohkeavaa ja siitä sitten suli iholle. Todella kosteuttava tuote. En ole ihan varma oliko tämä nyt hyvä tolle ruusufinnille, mutta ei se ainakaan pahentanut sitä. Jotain outoja tuntemuksia tuli kyllä.. Käytin tätä iltavoiteena, joten en tiedä miten tämä käyttäytyisi meikin alla. Jotenkin uskon että olisi lähtenyt rullaamaan..


Catrice Hydro Depuffing Eye Serum.
Ostin tämän tuomaan lisäkosteutta silmänympärysiholle talveksi. Ja siinähän tämä onnistui. Oli kiva lisä rutiiniin rullailla tällä aamuin illoin. En kärsi silmäpusseista, joten siihen en osaa ottaa kantaa. Ja muuten, suosittelen ehdottomasti että säilytätte näitä rolleja rullapuoli alaspäin, sillä se on aika hasardi tunne kun kuivalla rullalla lähtee rullailemaan. Jaiks. Mulla on nyt käytössä toinen rolli joka on vähän "kuivempi" kuin tämä ja sitä rullaan aina ensin kämmenselälle ennen kuin silmänympärysiholle.


Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum.
En edes muista mistä ja milloin olen tämän saanut... Ehkä Minniltä, ehkä blogin kautta. Vanha tämä joka tapauksessa on, mutta korkkasin tämän viime vuonna käyttöön. Tämä on enemmän sellainen kesätuote kun iholla ei ole niin paljoa peitettävää. Tykkään tästä kesäisin todella paljon. Kosteuttaa, heleyttää, peittää sopivasti. Harmi että tämä on niin kallis, jotenkin oon aika pihi maksamaan Lumenen tuotteista montaa kymppiä...


Revolution Super Remover Makeup Remover Spray.
Minnin joulukalenterista. Mulla on joku sellainen muistikuva että lupasin tehdä tästä tuotteesta oman postauksen, mutta se sitten jäi koska... tämä on aivan kamala tuote. Tämähän ei siis ole lähelläkään loppua. Tämä on siis meikinpoistospray, joka on tarkoitus suihkuttaa kasvoille, hieroa ja poistaa vanulapuilla. Kokeilin tätä muutaman kerran eri tavoilla. Ensin suihkimalla kasvoihin vältellen silmiä. Sitten koko kasvoille ja lopuksi vielä käsiin ja siitä sitten kasvoille. Suurin ongelma tässä on se että tätä suihkiessa tukehtuu. Yskiminen on aivan varma. Koko kylpyhuone on valkoisessa kaasussa. Meikit kyllä lähti, myös silmämeikki, mutta silmiin tulikin rasvainen kalvo niin että ainakaan tuntiin ei nähnyt muuta kuin sumeasti. Jostain kumman syystä tämä sitten jäi kaapinperälle piiloon kunnes nyt päätin heittää tämän menemään.


W7 Clear Off Waterproof Eye Make-up Remover.
Tämä tulee melkein samalle viivalle mun ikilempparin Lumenen silmämeikinpoistajan kanssa. Todella edullinen, hellävarainen, toimiva. Täydellinen paketti. Mutta loppuu nopeasti. Tosin pieni pullo (125ml) on helppo ottaa vaikka matkoille mukaan. Varmasti tulen käyttämään lisää.


Rexona Advanced Protection.
Ostin tämän ihan vain tuon vesimelonin takia. Mutta eihän tämä tietenkään siltä tuoksunut. Muuten ihan ok dödö, piti kainalot hajuttomina sen mitä pitikin. Mutta ehkä pysyn jatkossa siinä mustassa dödössä. Rexonat on kyllä aina ollu ihan toimivia.

Sitten se josta en saanut kuvaa tänne.

Glamglow Youthmud Glow Stimulating Treatment. 
Tästä voit käydä kurkkaamassa mikä tuote on kyseessä. En ihan kaikkea kerennyt käyttämään ennen kuin kuivahti ja yrityksistä huolimatta en saanut sitä elvytettyä. Syy kokeilun lykkäämiselle oli se että olin kuullut paljon juttuja siitä että nämä tuotteet kihelmöivät ihoa ja aiheuttavat punoitusta ym. Ne ihmiset jotka kärsivät kivuliaista tulehduksista kasvoilla ym varmaan ymmärtävät että kihelmöivät tuotteet eivät ole etusijalla ihonhoidossa. Mutta ihme ja kumma. Tämän käytän jälkeen ruusufinnin aiheuttama punoitus oli haalistunut ja iho tuntui todella hyvältä.

16 tuotetta joista kaikki olivat täysikokoisia. Ja meikkivoide on aina luksusta kun loppuu.

Ihanaa elokuuta kaikille, vielä lämpöä piisaa vaikka itse olen aloittanut jo palelemisen.

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)