tiistai 30. heinäkuuta 2024

Joukostamme poistuneet kesäkuu -24

 Moikka taas.

Heinäkuu vetelee viimeisiään, joten käydäänpäs pikaisesti läpi pieni satsi kesäkuussa loppuneita. 


Ei näitä montaa viime kuussa loppunut, mutta yksikin purkki on aina enemmän tilaa kaappeihin. Onneksi kuitenkin tässä kuussa loppuu vähän enemmän.


Garnier Fructis Plumping Shampoo Watermelon.
Useampi varmaan tietää rakkauteni vesimelonille tuoksuvia tuotteita kohtaan, mikä olikin se suurin syy että ostin tämän shampoon, vaikka hiukseni eivät olekaan fine. Tässä oli aika makea vesimelonin tuoksu, mikä oli ihan hyvä vaikkei ihan sellainen josta tykkään. Itse shampoo pesi hyvin, mutta jotenkin mulla latisti hiuksia vaikka tämän pitäisi antaa tuuheutta hennoille hiuksille. Hiuksista tuli kuitenkin pehmeät. En kuitenkaan osta tätä uudestaan.


Herbina Puhdistusvaahto.
Tämä taitaa olla sitä vanhempaa mallistoa. Jossain vaiheessahan Herbinan ihonhoito muuttui. Sain tämän... en edes muista minä vuonna, Minnin joulukalenterista. Luin joskus että ruusufinnille ei suositella vaahtoputsareita, siksi himmailin tämän kanssa. Otin sen kutenkin sit käyttöön ja ainakaan tämä ei aiheuttanut mitään ärsytystä. Ehkä aavistuksen kukkainen tuoksu, mutta todella miellyttävä. Tykkäsin tästä tosi paljon. Pitäisi kokeilla niitä uusia tuotteita.


Bioline Energy Milk-Cream Cleansing.
Vielä vaan löytyy näitä töistä jääneitä tuotteita, mutta pikkuhiljaa saan nämäkin käytettyä pois.
Käytin tätä ensimmäisen vaiheen putsarina ja poisti meikin hyvin. Silmämeikkiin en käyttänyt, sillä käytän siihen yleensä erillistä putsaria. Pehmeä hyvä tuoksu.


Bioline Energy Lotion Refreshing.
Saman linjan kasvovesi. Sama ihana tuoksu, vähän vahvempana vain. Raikasti ihon eikä ärsyttänyt.
Nimensä mukaisesti aamulla käytettynä toi sellaista pientä energiaa tuoksunsa puolesta.


Avon Planet Spa Luxuriously Refining Eye Gel Mask.
Myös Minnin joulukalenterista saatu geelimaski silmänympärysiholle. Käytin tämän normaalin silmänympärysvoiteen tavoin. Koostumus oli tosiaan geelimäinen, helmiäisvaaleanpunainen. Pientä luxusta. Koska käytin tätä lähinnä talvella/keväällä, käytin vielä sellaista roll-on seerumia tuomaan lisäkosteutusta. Ihan kiva tuote.


Avon Life by Kenzo Takada for her.
Joskus kaaaaaaaauan aikaa sitten sain tämän blogin kautta. Tuoksuja mulla on niin paljon että vielä ei muutamaan vuoteen tarvii ostaa sellaista. Käytin tämän arkituoksuna. Jotenki tästä tuli mieleen aikuisen naisen tuoksu. Ja vaikka olen jo keski-ikäinen, en silti koe olevani sen ikäinen että käyttäisin aikuisten tuoksuja. Mutta kyllä tää oli silti ihan miellyttävä ja meni just arkisin. Viikonlopuiksi/juhliin käytän sitten mieluummin esim. Escadan Magnetismia tai Lancomen Miraclea.

Vain 6 tuotetta loppui kesäkuussa, mutta ainakin kaikki olivat täysikokoisia ja sellasia jotka yleensä kestää käytössä pitkään. Tässä kuussa sitten loppuu enemmän.

-T

2 kommenttia:

  1. Itselläni kanssa tuntuu melkeinpä kaikki Garnierin Fructis shampoot (ja hoitoaineet) latistavan hiuksia :( Tai sitten jos käyttää, niin ehkä kerran viikossa/parissa saa käytellä ja muina pesukertoina muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jotenki sääli ku nää lähes aina tuoksuu niin hyviltä.

      Poista

Mielipiteitä? :)