keskiviikko 25. syyskuuta 2024

3+1 ostokset

 Moikka!

Tänään alkoi Sokoksella 3+1 päivät ja pakkohan sinne oli mennä ostoksille. Mitäänhän en olisi tarvinnut, mutta oli sen verran raskas päivä töissä henkisesti että oli pakko saada jotain kivaa.

Tässä siis ne mitä lähti sieltä mukaan.


Lumene waterproof Makeup remover.
Tämä on se pakollinen ostos 3+1 päiviltä. Luottotuote.


Ziaja coconut & orange vibes shower and bath Gel ja body mousse.
Tämä oli tuplapakkaus ja oon tykännyt Ziajan tuotteista. Näitä en ole ennen testannut.


Mjuuk Volume shampoo.
Shampoota en todellakaan olisi tarvinnut, mutta perustelin tämän sillä että lähes kaikki shampooni ovat kosteuttavia ja ravitsevia, mutta en omista yhtään tuuheuttavaa shampoota.


Fluff persikka suihkugeeli.
Halusin kokeilla tältä merkiltä jotain, joten otin tämän suihkugeelin ja alla olevan vartalojugurtin. Tämä ainakin tuoksuu mehukkaalta.


Fluff vesimeloni vartalojugurtti.
Vartalovoiteita menee paljon, ja te tiedätte rakkauteni vesimelonin tuoksua kohtaan. Ja tuoksu on tässäkin ihana.


Four reasons hair powder.
Oon joskus käyttänyt tätä hiuspuuteria ja se oli täydellistä. Nykyään tuntuu että mikään kuivashampoo ei riitä raikastamaan hiuksiani ja en ole varma toimiiko tämäkään enää, joten siksi otin tämän pienemmän purkin. Jos toimii niin voin ostaa sen isomman.


BBIA never die mascara.
Myös tämä on uusi tuttavuus mulle, mutta harja näytti sopivan pienelle mun pikkusilmille et pakko oli ostaa tämäkin testiin.

Kuvausalustana toimi viime viikolla Kreetan lomalta ostamani tyynynpäällinen.

Ja jos ei töissä menny hermot niin tätä kirjoittaessa viimeistään meni. Kuvien lataaminen koneelle on edelleen ongelma. Kaikki kuvat tulivat väärinpäin ja kun muokkasin ne oikeinpäin, tulivat ne tähän tekstiin väärin päin. En saanut niitä mitenkään päin asettumaan. Piti sitten tehdä suurin osa tästä postauksesta kännykällä ja tallentaa se ja tulla uudestaan koneelle tekemään loput muutokset. En vaan ymmärrä mikä tässä nyt mättää. Nyt olis tahtoa kirjoittaa postauksia, mutta koska kuvien takia näihin menee monta tuntia ja hermot niin en vaan jaksa...

Toivottavasti teillä on ollut ihana alkusyksy.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)