keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Joukostamme poistuneet huhtikuu -24

 Moikka kaikille!

Ihanat ilmat on ollut, toivottavasti jatkuisivat vielä sillä lomaan on enää 1,5 viikkoa. Nyt on hyvä käydä huhtikuun loppuneet läpi koska kohtahan toukokuukin on lopussa.



Poikkeuksellisesti pinkki koppa, sillä samaan aikaan odotti kahden kuukauden loppuneet postauksien kirjoittamista. Tässä kuussa ei niin paljoa loppunut, mutta täysikokoisia kuitenkin.


Erittäin hieno suomalainen koivushampoo.
Klassikkoshampoon koivuversio. Olen joskus lapsuudessa käyttänyt mökillä sitä klassisinta sinistä shampoota. Vieläkin siitä lukee hyviä arvosteluita ja siksi halusinkin testata tätä koivuversiota. Rakastan koivuntuoksua ja tässä se oli juuri sellaisena pehmeänä. Tämä oli todella hellävarainen, silikoniton shampoo. Omat hiuksenihan ovat suht paksut ja rasvoittuvat sekunnissa. Tämä yksinään ei valitettavasti riittänyt pesemään hiuksiani puhtaiksi, joten käytin sen ykkösvaiheen pesussa ja pesin sitten jollain toisella shampoolla perään.


Olaplex No 4 bond maintenance shampoo.
Tässä shampoossa taas oli pesutehot kohillaan. Pesi pienellä määrällä hyvin eikä tarvinnut muuta shampoota tämän lisäksi. Mutta tämä oli taas niin hoitava, että hiukseni olivat öljyiset heti seuraavana päivänä. Ja luulen että tämäkin shampoo toimisi paremmin kun on aloittamassa hiustenvärjäystä, sillä hiusteni ollessa pahimmillaan, ei tämä riittänyt auttamaan saamaan niitä parempaan kuntoon. En jaksa uskoa että ostan enää toiste. Yhtä hyviä shampoita on saatavilla paljon edullisemminkin.


LV Kauraöljy hiusnaamio.
Tämän sain myös Bernerin paketista kun ilmoitin heille allergisesta reaktiosta eräästä XZ shampoosta ja hoitoaineesta. Allergiani takia suositellaan käytettäväksi LV:n tuotteita ja ne ovatkin toimineet hyvin mulla. LV:n hiustenhoitotuotteet eivät vain ole vielä vakuuttaneet mua. Tässä naamiossahan ei ollut sinällään mitään vikaa, mutta tämä ei ollut omille hiuksilleni tarpeeksi kosteuttava, naamiona. Käytinkin tämän loppuun ihan tavallisena hoitoaineena ja siinä tämä toimi moitteettomasti. Selvitti hiukset ja teki niistä ihan pehmeät. Tuoksuton, niinkuin sarjan tuotteet muutenkin.


Sence shower cream coconut.
Sence on edullinen merkki ja niillä on ihan hyviä tuotteita. Kookoksen tuoksu jakaa mielipiteitä, mutta itse pidän siitä. Tässä suihkugeelissä tuoksu oli ihanan pehmeä ja makea, ei sellainen ällöesanssinen. Ja parasta oli että tämä ei talvellakaan kuivattanut ihoani, mitä suihkugeelit normaalisti tekevät. Vaikka nimessä on sana cream, miellän tämän enemmän geelimäiseksi. Voisin ostaa lisääkin jos vain löydän jostain. Ostin tämän Normalista.


Essence villains Ursula hand cream.
Voi Ursula... en olisi raaskinut käyttää tätä, sillä Ursula on ihan mun lempipahis Disney -hahmoista. Ja vielä enemmän mua harmitti leikata tuubi kahtia että sain loputkin tuotteet käytettyä. Tuoksuna tässä oli laventeli mitä yleensä vihaan sillä omaan nenääni se haisee ihan hyttysmyrkylle, mutta tässä sekin oli sellainen pehmeä ja rauhoittava tuoksu. Itse käsivoiteena tämä oli ihana. Kosteutti hyvin eikä jättänyt käsiä tahmaiseksi. Käytin tätä aamuisin ennen töihin lähtöä.


Rexona motion sence men.
Tämähän se vasta villi oli kun pari kertaa alussa käyttäessä ihmettelin että miksi tämä tuoksuu niin miehiselle. Sitten katsoin tarkemmin ja totesin et jahas, olenkin ostanut miesten dödön. Oli siis siinä naisten kohdalla ja otin vain ensimmäisen joka käteen osui ja mietin että varmaan on uusi ulkoasu kun näytti niin erilaiselta kuin viimeksi. Noh, jos tuoksu ei häiritse niin ihan hyvinhän tämä toimi. Mulla on sellanen luulo että miesten dödöt vois olla hieman tehokkaampia kuin naisten.

Holika holika watermelon mask sheet.
Tiedätte varmaan jo pienen inhoni sheet maskeja kohtaan. Ja musta tuntuu että nää Holika holikan naamiot on niitä pahimpia. Niin vetisiä, kylmiä ja inhottavia. Ja tämä oli pettymyksistä suurin. Niin mehukkaan näköinen pakkaus lempituoksussani, eikä tämä tuoksunut miltään. EI MILTÄÄN! Pakkaushan suorastaan huutaa mehukasta tuoksua, mutta ei. Muuten tämä nyt oli ihan ok. Tuli Minnin joulukalenterista.


Creightons pure blend hydrating serum.
Ihana! Paksua, sellaista voidemaisen geelimäistä, todella kosteuttavaa ja ihoa siloittavaa. Mun haasteellinen iho rakasti tätä. Kätevä pumppupullo ja koska purkki on muovia (kevyttä sellaista) oli seerumi helppo pakata myös reissuille mukaan. Myös Minnin joulukalenterista.


Bioline pura+ nectar in drops normalizing.
Kosmetologiajoilta jääneitä seerumeita joita käytin kasvohoidoissa. Yhdestä tämmöisestä pienestä tuubista riittää useampaan kertaan, mutta hoidoissa imeytin koko tuubin yhen hoidon aikana kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Pura linja on epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle tarkoitettu, mutta tässä seerumissa on myös kosteuttavia ainesosia ja ainakin omalle iholleni tämä sopii juuri kesäaikana.
Näitä on vielä lisää eri linjoista.


Essence persikka huuliseerumi.
Tästä irtosi jo se tarra, sen verran rupesi jo ikää olemaan. Ja kuvasta näkee että pohjalla on vielä seerumia jäljellä, mutta vaikka irrotin sen annostelijan, en ylettänyt siveltimellä pohjalle asti vaan se olisi vaatinut jonkun erillisen ottimen. Joten mulle tämä on loppu. Kivan persikkainen tuoksu ja ihan hyvä kosteutusteho. Applikaattori oli tosiaan sellainen sivellin. Käytin tätä aamuisin hampaiden pesun jälkeen.
 

Makeup revolution primer.
Tämä tuli Revolutionin joulukalenterista. Tuote oli todella juoksevaa, eikä tuubin jättimäinen suuaukko auttanut asiaa. Aina tuli liikaa tuotetta, minkä johdosta tämä loppui todella nopeasti. Eipä sillä että tämä olisi mitenkään ihmeellinen edes ollut. Kivasti toi lisäkosteutta talvella. Muuta en oikein osaa sanoa.


Makeup revolution eyeprimer.
Samaisesta kalenterista tullut silmämeikinpohjustaja. Useimmiten toimi niinkuin piti, mutta välillä jos oli lipsahtanut liikaa primeria, karkasivat luomivärit luomivakoon. Ihan ok tuote.

12 tuotetta, joista 1 oli... noh, mihin tuon Biolinen seerumin voi laskea. Tavallaan se on täysikokoinen, mutta tavallaan taas ei.

Yritän saada aikaiseksi kirjoitettua välillä myös jostain muusta kuin aina vain loppuneista.

-T


torstai 23. toukokuuta 2024

Lyko Lovables

Moikka!

Oon nyt taas innostunut lukemaan blogeja, lähinnä tosin töissä silloin kun on aikaa, eli kaikki työt on tehty mutta pitää päivystää. Olenkin joitain uusia blogeja löytänyt ja lukenut niitä alusta tähän hetkeen asti. Monessa blogissa on esitelty näitä kauneusbokseja jota itsekin olen tilannut joskus ja nyt on tullut sellainen himo saada jotain kosmetiikkaa jossain boksissa 😂Ja silti samaan aikaan haluan jemmoista eroon. 

No eniwei, tilasin sitten itselleni Lykolta tämmöisen pääsiäismunan jossa oli läjä kosmetiikkaa sisällä. Sain ainakin hetkeksi helpotusta kosmetiikkahimolleni.


Paketti on ylisöpö ja en ole vielä varma säilytänkö tämän vai heitänkö menemään.


Ihan kivasti löytyi tuotteita sisältä. Käydään läpi vähän tarkemmin että mitä kaikkea tuolta löytyikään.


Vianek nourishing lip balm.
Huulirasvoja on kertynyt jemmoihin, mutta näitä kyllä käytänkin ihan joka päivä. Ja olen viljellyt niitä ympäri kämppää, esim. olkkariin, makkariin, kylppäriin lisäksi laukussa pitää aina olla muutama eri versio ja töissäkin on omansa. 
Tässä näyttäisi olevan paljon hoitavia öljyjä ja vahoja. Mutta en ihan vielä tätä avaa vaan käyttelen muita ensin pois.


All I am beauty master eyebrow pencil.
Kulmakyniä käytän päivittäin, joten tämäkin tulee käyttöön. Sävynä on dark brown, joten juuri se sävy jota yleensä käytän.


Camilla Pihl beauty That perfect mascara.
Uusia ripsivärejä on aina kiva kokeilla. En ole vielä avannut tätä katsoakseni millainen harja tässä on, sillä mulla on käytössä vähän aikaa sitten avattu ripsiväri ja en enää halua pitää useampaa ripsiväriä samaan aikaan auki.


Doctor Babor collagen -peptide derma filler serum.
Juuri sellainen seerumi mitä mun keski-ikäinen naamani kaipaa. Tosin tämän laitoin reissukosmetiikkapussiin koska tämä oli pieni kokoinen ja mulla ei ole sellaista pientä seerumia just reissuja varten. Olen siis tätä testannut ja hyvältä vaikuttaa. Varmaan jossain vaiheessa otan tän normikäyttöön koska tämmöiset tehotuotteethan kannattaisi käyttää kuurina.


Dr. Ceuracle vegan aquarizing shampoo & conditioner.
Huh, heti kun munan avasin, tuli vahva tuoksu vastaan. Ja se oli tämä kaksikko. Ja tuoksu on siis TODELLA vahva. Tätä kirjoittaessa purkit on tossa mun vieressä ja mulle meinaa tulla vähän huono olo tosta hajusta. Poikaystäväni mielestä ne tuoksuvat kukilta, mutta itse en nyt saa kiinni tuoksusta... ehkä jotenkin aromaterapeuttiselta? Näitä en laita reissukassiin, vaan käytän ihan kotona. Tuoksusta huolimatta haluan kokeilla näitä, sillä nämä ovat korealaista kosmetiikkaa ja sieltä en olekaan vielä testannut hiustuotteita.


Estelle & Thild cellular rejuvenating overnight treatment.
Soluja uudistava yöhoito joka vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä. Jälleen lupaavan kuuloinen tuote meille keski-ikäisille. Voiteita ym on kertynyt jemmoihin, joten en tätäkään ihan heti korkkaa. Mutta koska nämä ovat ns. ekotuotteita, otan tämän käyttöön kuitenkin melko pian ettei se vain mene pahaksi.


Wella professional ultimate repair miracle hair rescue.
Missäpä tämä tuote oli silloin kun mulla oli ongelmia hiusten kanssa? No en usko että tämäkään olisi niitä pystynyt pelastamaan. Nyt kun hiukseni ovat hyvässä kunnossa, voi olla että laitan tämän eteenpäin. En ole vielä varma.


Lernberger Stafsing texturising spray.
Suihkutettava vaha. Pito tässä ei ollut kovin vahva, mutta uskon tämän toimivan sitten kun hiukset kasvavat lisää pituutta ja pitää saada latvoja siloiteltua. Jää siis taka-alalle odottelemaan sopivaa hetkeä.


Dermalogica oil to foam total cleanser.
Tämä söpö pieni kasvoputsari menee kyllä reissupussiin. Tosin haluan kokeilla sitä ensin täällä kotona, sillä mikään ei ole hirveämpää kuin lähteä reissuun ja huomata että sulla on mukana tuotteita jotka aiheuttaa ihoärsytystä.

Sellainen setti. Olen kyllä tyytyväinen tähän pakettiin. Monia mulle täysin uusia merkkejä ja mitään näistä tuotteista en ole ennen käyttänyt. 
Lykolla näyttäisi vielä olevan näitä munia myynnissä hintaan 44,90€. Tuotteiden arvon sanotaan olevan 243€. Hintoihin en osaa ottaa kantaa, mutta olihan tässä 10 tuotetta joista 6 oli täysikokoisia. Ja mitä pikaisesti katsoin Lykon sivuilta, oli nuo täysikokoiset järjestään lähes 30€ kipale.
Linkin klikkaaminen ei tuo mulle mitään. Pääset siitä vain suoraan tuohon sivulle jossa tätä pakettia myydään.

-T


keskiviikko 22. toukokuuta 2024

Joukostamme poistuneet maaliskuu -24

 Moikka pitkästä aikaa.

Nyt on jäänyt blogi taas vähille. En vain ole jaksanut. Koko ajan tuntuu olevan jotain menoa ja sit kun on kotona niin läppärin esiin ottaminen on vaan ollut niin ylivoimaista. Lisäksi olen taas ollut kipeänä ja kuumeessa. Nyt jo kolmatta viikkoa yskin ja aivastelen. Onneksi kuitenkin kelit on lämmenneet ja olen ruvennut saamaan energiaa takaisin.

Käydään siis läpi maaliskuun loppuneet tuotteet, joita olikin ihan kiva määrä.


Koppa on täynnä ja virallinen valvoja siinä vieressä.


Sence vitamin C face treatment.
Saiturinpörssistä ostin tarjouksesta tämän viikon kuurin c -vitamiini ampulleja. Itse tuote oli oikein hyvä. Kosteutti ja tuoksui ihanasti appelsiinille. Mutta näiden käyttäminen oli haastavaa. Seerumi oli sen verran paksua, ettei sitä meinannut saada ampullista ulos. Ja koska avatessa ampullin kaula jäi röpelöiseksi, ei sitä oikein voinut naputtaa kämmentä vasten ellei halunnut haavoja. Käytin itse apuna komedorautaa jolla kaivelin seerumin ulos. Hyvä tuote, huono pakkaus.


Choosy huulinaamio.
Japaniboxista tullut huulinaamio oli hauska tapaus. Harmittaa etten ottanut kuvaa kun tämän käytin, sillä tämä oli niin iso että näytin hassulta. Olihan se outoa istua paikallaan kun ei voinut edes juoda mitään. En oikein huomannut käytön jälkeen mitään eroa. Normi huulirasva toimii paremmin kosteutuksessa.


Revox just retinol in squalane.
Erittäin hellävarainen retinolseerumi. Olen joskus aikanaan kokeillut retinolia ja mun iho ei tykännyt siitä yhtään. Tämä ei aiheuttanut mitään ihoärsytystä vaan kosteutti ja pehmitti ihoa. Jopa ruusufinnini hyväksyi tämän tuotteen. Se kyllä heti kertoo jos ei pidä jostain. Voisin käyttää lisääkin, sillä Revox on myös merkkinä edullinen.


Avon ageless restoring overnight gel.
Minnin joulukalenterista saatu Avonin geelivoide. Yleensä geelivoiteet ei oo mulle tarpeeksi kosteuttavia, mutta tämä oli. Jopa talvella. Geelissä oli kahta erilaista pienen pientä "kapselia" joiden sanottiin hajoavan iholle hierottaessa, mutta niin ei käynyt. Kapselit olivat väriltään kutakuinkin kultaisia ja pronssisia. Kokeilin saada niitä rikki ihan sormien välissä litistämällä, mutta ne vain litistyivät, eivät sulaneet. Tämä nyt sinällään ei haitannut, koska pyyhkäisin ne vain kasvoilta pois kun voide oli imeytynyt.


Pure & Care 2in1 make-up remover.
Pure & Caren tuotteet on järjestään olleet loistavia hinta-laatu suhteeltaan. Tämä silmämeikinpoistoaine yltää samalle tasolle luottotuotteeni Lumenen kanssa. Paitsi että tämä on paljon edullisempi. Tehokas, hellävarainen, edullinen. Mitä muuta voisi toivoa? Eikä myöskään kirvele silmissä.


NoFo intimate soap.
Tässä olikin käyttämistä, sillä niille alueille ei paljoa tuotetta tarvita 😅 Hellävarainen, tuoksuton ja riittoisa. Tätä voisin ostaa lisääkin. Siitä on paljon puhetta ollut että tarvitseeko intiimialueelle oman pesuaineen vai riittääkö pelkkä vesi. Itse koen kuitenkin oloni raikkaammaksi kun käytän alueelle niille tarkoitettuja tuotteita kuin pelkästään vettä. Enkä siis joka päivä pese aineilla. Ja huomaan kyllä eron siinä käytänkö intiimipesuainetta vai tavallista suihkugeeliä. Ellei suihkugeeli ole tuoksuton.
No, jokainen tyylillään.


XyliDerm.
Tätä geeliä olen käyttänyt vartalovoiteen alla tuomassa lisäkosteutusta sekä hillitsemässä kuivuuden aiheuttamaa kutinaa. Sopii käytettäväksi ihan koko vartalolle. Välillä käytin tätä myös seerumina sekä käsivoiteen alla. Enköhän hanki ensi talveksi uuden purkin.


Victoria´s Secret Secret Escape fragrance mist.
Joskus muinoin jostain bloggaajamiitistä olen tämän napannut vaihtokasasta. Harmikseni pullosta hajosi pudotessa suihkeosa, mutta siirsin tuoksun toiseen pulloon ja käytin sen työtuoksuna pois. Ei ihan Victorian parhaimmistoa tuoksun suhteen, mutta ihan hyvä kuitenkin. Eräs mies töissä sanoi mulle että tuoksun törkeän hyvälle.


Olaplex No5 bond maintenance conditioner.
Ennen kuin leikkasin hiukseni lyhyeksi ja kasvatin oman värin takaisin, mulla oli TODELLA huonokuntoiset vaalennetut hiukset. Hiukset vain rapisivat päästä ja vaikka leikkasin ensin polkkatukan, jatkoi hius katkeilua. Tuloksena oli että oikealla puolella oli polkkamitta koko hiuksessa, mutta vasemmalla oli päällihiukset katkenneet noin korvan pituudelle. Lisäksi takana hiukset olivat jatkuvasti solmussa ja oikeesti rapisivat sentti sentiltä lyhyemmiksi. Ostin sitten näitä Olaplexin tuotteita vähän auttamaan (siis ennen kuin leikkasin polkan), mutta tämä hoitoaine ei riittänyt läheskään selvittämään ja kosteuttamaan hiuksiani. Nyt lyhyelle tukalle tämä oli ihan riittävän hyvä. Uskon että näistä olisi apua jos aloittaa värjäämään tms, mutta kun peli on jo menetetty, ei näistä ole yhtään mitään apua.


Budgie the spray-on hair mask for goor morning hair.
Taistelussa kuivuutta vastaan sitä kokeilee vaikka ja mitä tuotteita. Tämä spraynaamio oli tarkoitettu suihkutettavaksi yötä vasten ja sitten aamulla se pestään pois. Ongelma tässä oli se että käyn yleensä suihkussa iltaisin, enkä halunnut laittaa tätä silloin kun hiukseni rasvoittuvat kuitenkin niin nopeasti ja tästä jäi hiukset vähän lähmäiseksi. Ja sen kerran kun kävin suihkussa aamulla, luuletteko että muistin suihkia tätä illalla hiuksiin? Juu en. No sain kuitenkin tämän vihdoinkin käytettyä, enkä oikein huomannut mitään eroa hiuksissani ennen tai jälkeen.


Garnier Respons solid shampoo.
Minnin joulukalenterista tullut palashampoo. Jotkut palashampoot toimii mulla, kuten Lushin, mutta toiset taas eivät. Tässä shampoossa oli melkein kaikki kohdallaan. Levittyi hyvin, vaahtosi hyvin ja pesi yhdellä kertaa tukan puhtaaksi. Mutta kuten kuvasta näkyy, tämä hajosi nopeasti pieniksi paloiksi. Ja sitten se ei enää toiminutkaan. Yritin hangata pientä palaa suoraan hiuksiin mutta se vain hajosi vielä pienemmäksi ja käsien välissä hieroessa se ei vaahdonnut yhtään. Jos pala olisi pysynyt kasassa, olisi tämä ollut täydellinen.


Beauty blender liquid blendercleanser.
En yleensä osta varsinaisia meikkisienien tai siveltimien puhdistusaineita, vaan käytän marseillesaippuaa tai muuta vastaavaa. En edes muista mistä olen tämän näytteen saanut. Tässä oli todella, siis TODELLA vahva tuoksu, mitä vähän ihmettelin koska tällä on tarkoitus pestä kasvoilla käytettäviä välineitä. Onneksi tuoksu ei kuitenkaan jäänyt meikkisieneen. En nyt sanoisi että tämä kovin tehokas putsari ole... Ja olihan tämä vain pieni näyte, mutta en saanut meikkisientä puhtaaksi tällä.


Why not spinns rajaustussi.
Japaniboksista tämäkin aikanaan tuli. Uskomattoman kauan tämä pysyi hyvänä vaikka en jatkuvasti käyttänyt ja tämä oli auki varmaan 3 vuotta. Nyt tehokäytin sen kuivaksi asti. Kiva ruskea väri ja hyvä pysyvyys. Tykkään ehkä enemmän ruskeista rajauksista kuin mustista. Liekö iästä johtuvaa...


Ziaja pro kuorinta.
Tämä oli kosmetologihommissa käytössä jalkakuorintana. Ja nyt vihdoin sain sen käytettyä itse pois, en tosin pelkästään jalkakuorintana vaan ihan kokovartalokuorintana. Tässä oli pieniä kuorivia mikrorakeita jotka olivat todella tehokkaita, Vartaloa kuoriessa piti olla varovainen, mutta tällä oli kyllä nautinnollista kuoria kantapäitä. 

Huh. Siinä oli maaliskuun loppuneet. Yhteensä 14 tuotetta, joista yksi oli näytekokoinen. Viime kuussa ei sitten loppunutkaan niin montaa purkkia. Mutta koko ajan tulee enemmän tilaa kaappeihin. Olen kovasti pyrkinyt olla ostamatta uutta kosmetiikkaa ellen sitä todella tarvitse, mutta se on niin hankalaa. Samalla ahdistaa tämä purkkimäärä... 

Ihanaa kevättä ja kesän alkua kaikille!

-T