torstai 23. toukokuuta 2024

Lyko Lovables

Moikka!

Oon nyt taas innostunut lukemaan blogeja, lähinnä tosin töissä silloin kun on aikaa, eli kaikki työt on tehty mutta pitää päivystää. Olenkin joitain uusia blogeja löytänyt ja lukenut niitä alusta tähän hetkeen asti. Monessa blogissa on esitelty näitä kauneusbokseja jota itsekin olen tilannut joskus ja nyt on tullut sellainen himo saada jotain kosmetiikkaa jossain boksissa 😂Ja silti samaan aikaan haluan jemmoista eroon. 

No eniwei, tilasin sitten itselleni Lykolta tämmöisen pääsiäismunan jossa oli läjä kosmetiikkaa sisällä. Sain ainakin hetkeksi helpotusta kosmetiikkahimolleni.


Paketti on ylisöpö ja en ole vielä varma säilytänkö tämän vai heitänkö menemään.


Ihan kivasti löytyi tuotteita sisältä. Käydään läpi vähän tarkemmin että mitä kaikkea tuolta löytyikään.


Vianek nourishing lip balm.
Huulirasvoja on kertynyt jemmoihin, mutta näitä kyllä käytänkin ihan joka päivä. Ja olen viljellyt niitä ympäri kämppää, esim. olkkariin, makkariin, kylppäriin lisäksi laukussa pitää aina olla muutama eri versio ja töissäkin on omansa. 
Tässä näyttäisi olevan paljon hoitavia öljyjä ja vahoja. Mutta en ihan vielä tätä avaa vaan käyttelen muita ensin pois.


All I am beauty master eyebrow pencil.
Kulmakyniä käytän päivittäin, joten tämäkin tulee käyttöön. Sävynä on dark brown, joten juuri se sävy jota yleensä käytän.


Camilla Pihl beauty That perfect mascara.
Uusia ripsivärejä on aina kiva kokeilla. En ole vielä avannut tätä katsoakseni millainen harja tässä on, sillä mulla on käytössä vähän aikaa sitten avattu ripsiväri ja en enää halua pitää useampaa ripsiväriä samaan aikaan auki.


Doctor Babor collagen -peptide derma filler serum.
Juuri sellainen seerumi mitä mun keski-ikäinen naamani kaipaa. Tosin tämän laitoin reissukosmetiikkapussiin koska tämä oli pieni kokoinen ja mulla ei ole sellaista pientä seerumia just reissuja varten. Olen siis tätä testannut ja hyvältä vaikuttaa. Varmaan jossain vaiheessa otan tän normikäyttöön koska tämmöiset tehotuotteethan kannattaisi käyttää kuurina.


Dr. Ceuracle vegan aquarizing shampoo & conditioner.
Huh, heti kun munan avasin, tuli vahva tuoksu vastaan. Ja se oli tämä kaksikko. Ja tuoksu on siis TODELLA vahva. Tätä kirjoittaessa purkit on tossa mun vieressä ja mulle meinaa tulla vähän huono olo tosta hajusta. Poikaystäväni mielestä ne tuoksuvat kukilta, mutta itse en nyt saa kiinni tuoksusta... ehkä jotenkin aromaterapeuttiselta? Näitä en laita reissukassiin, vaan käytän ihan kotona. Tuoksusta huolimatta haluan kokeilla näitä, sillä nämä ovat korealaista kosmetiikkaa ja sieltä en olekaan vielä testannut hiustuotteita.


Estelle & Thild cellular rejuvenating overnight treatment.
Soluja uudistava yöhoito joka vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä. Jälleen lupaavan kuuloinen tuote meille keski-ikäisille. Voiteita ym on kertynyt jemmoihin, joten en tätäkään ihan heti korkkaa. Mutta koska nämä ovat ns. ekotuotteita, otan tämän käyttöön kuitenkin melko pian ettei se vain mene pahaksi.


Wella professional ultimate repair miracle hair rescue.
Missäpä tämä tuote oli silloin kun mulla oli ongelmia hiusten kanssa? No en usko että tämäkään olisi niitä pystynyt pelastamaan. Nyt kun hiukseni ovat hyvässä kunnossa, voi olla että laitan tämän eteenpäin. En ole vielä varma.


Lernberger Stafsing texturising spray.
Suihkutettava vaha. Pito tässä ei ollut kovin vahva, mutta uskon tämän toimivan sitten kun hiukset kasvavat lisää pituutta ja pitää saada latvoja siloiteltua. Jää siis taka-alalle odottelemaan sopivaa hetkeä.


Dermalogica oil to foam total cleanser.
Tämä söpö pieni kasvoputsari menee kyllä reissupussiin. Tosin haluan kokeilla sitä ensin täällä kotona, sillä mikään ei ole hirveämpää kuin lähteä reissuun ja huomata että sulla on mukana tuotteita jotka aiheuttaa ihoärsytystä.

Sellainen setti. Olen kyllä tyytyväinen tähän pakettiin. Monia mulle täysin uusia merkkejä ja mitään näistä tuotteista en ole ennen käyttänyt. 
Lykolla näyttäisi vielä olevan näitä munia myynnissä hintaan 44,90€. Tuotteiden arvon sanotaan olevan 243€. Hintoihin en osaa ottaa kantaa, mutta olihan tässä 10 tuotetta joista 6 oli täysikokoisia. Ja mitä pikaisesti katsoin Lykon sivuilta, oli nuo täysikokoiset järjestään lähes 30€ kipale.
Linkin klikkaaminen ei tuo mulle mitään. Pääset siitä vain suoraan tuohon sivulle jossa tätä pakettia myydään.

-T


4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia tuotteita! Katselin tuota samaa munaa, mutta en vielä rohkaistunut hankkimaan, kun näitä omia vanhoja varastoja tuntuu vaan riittävän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just sen takia ois ollu parempi olla tilaamatta ku niitä purkkeja on ihan tarpeeks jo ennestään :D

      Poista
  2. Ei ihan ollut omaan makuun tämän boksin sisältö :) Itse olen kanssa muutamia eri teemabokseja joskus tilaillut Lykolta! Kiva, kun saa itse kurkata sisällön ennakkoon, niin voi päätellä tuleeko kuinka moni tuote käyttöön, vai ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää taas tilaan just sokkona ja ilahdun joko positiivisesti tai sit en :D

      Poista

Mielipiteitä? :)