lauantai 21. tammikuuta 2023

Makeup Revolution -joulukalenteri

 Moikka kaikille. 

Siitä onkin jo 10 kuukautta kun olen viimeksi kirjoitellut 😞Nyt olen jälleen kerran yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja päivitellä tätä blogia. Lukeeko kukaan enää edes blogeja? Pohdin todella pitkää jopa kokonaan lopettamista kun ei vain tuntunut olevan aikaa tai energiaa. Olen mm. vaihtanut työpaikkaa vaikkakin samalla firmalla olen pysynyt ja aloittanut uuden parisuhteen eron jälkeen. Kaikenlaista on siis tapahtunut, mutta jospa nyt taas saisin itseni innostumaan tästä kirjoittamisesta. 

Sen verran muutosta on että pyrin nykyään ostamaan vähemmän kosmetiikkaa, ihan vain siitä syystä että sitä on ihan liikaakin. Perinteisesti ystäväni Minnin kanssa vaihdamme kosmetiikkajoulukalentereita ja ostan yleensä yhden valmiin kalenterin siihen kylkeen, mutta yritän noin muuten olla ostamatta ellei ole tarvetta. Toki joskus vain on pakko saada jotain uutta ja kivaa, etenkin meikkejä.

Mutta sitten asiaan. Viime jouluna ostin siis Makeup Revolutionin joulukalenterin. Se on yksi suosikkimerkeistäni ja pidän niistä meikeistä koska ne ovat edullisia mutta erittäin hyviä. 



Kalenteri oli mielestäni kaunis koska olihan se sävyltään vaaleanpunainen/ruusunpunainen. Mutta avaamisessa piti olla varovainen että luukut eivät irtoilleet alustasta.

Kalenterin tuotteet esittelen random järjestyksessä, ihan siitä syystä etten enää muista missä vaiheessa mikäkin tuli.


Pikkuinen meikkisieni, saa nähdä tuleeko tätä käytettyä. Varmasti esim. peiteaineelle hyvä.
Taskupeili. No, näillehän on aina käyttöä. Itse mm. meikkaan taskupeiliä käyttäen koska näkö on niin huono että on pakko olla naama kiinni peilissä.

Huultenkuorintavoide. Tässä on todella vähän rakeita, että en juuri merkittävää kuorintaefektiä saa, mutta eiköhän sekin tule käytettyä jossain vaiheessa.

Pari sivellintä. Nämä ei nyt oikein iskenyt, tuo pienempi on ihan ok, mutta tuolla isommalla ei oikein tee mitään.

Pohjustusvoide. Kovin on pieni tuubi, mutta käytän pohjustustuotteita joka meikissä että kyllä tämäkin tulee käytettyä.


2 huulipunaa. Näissä on kivat sävyt, varmasti tulee joskus käytettyä. Olen vain huono käyttämään huulipunia.

2 nestemäistä huulipunaa. Samat sanat näistä, hyvät sävyt.

Huulikiilto tuubissa. Viime vuoden puolella tuli käytettyä yksi vastaavan sävyinen huulikiilto, joten tuskin ihan heti tartun tähän.

Huuliöljy. Nää on ihan kivoja talvella käyttää.


Tässä vielä sävyt.

Chauffeur ja Baby. Samat nimet sekä kiinteissä että nestemäisissä huulipunissa.

Huulikiilto on Pout ja huuliöljy on Shine.


Musta rajauskynä. Näitä mulla on todella paljon, pitäisi aktivoitua käyttämään niitä enemmän.

Ruskea kulmakynä. Tätä olen jo testannut ja sävy on hyvä. Käytän ensin pari vanhempaa kulmakynää pois.

2 huultenrajauskynää, sävyt ovat samannimiset kuin huulipunissa. En käytä huultenrajauskyniä juuri koskaan koska en vain osaa. Joitakin vanhempia kyniä olen käyttänyt silmien rajauksiin.

Kynämallinen kulmavaha. En edes tiedä miten tätä pitäisi käyttää 😂

Kirkas kulmageeli. Tämäkin oli vähän meh. Jos käytän kulmageelejä sun muuta niin on ne yleensä värillisiä. Olen nyt yrittänyt käyttää näitä kynien kanssa ihan vaan sen takia että saan ne käytettyä.


Tässä vielä kynien swatchit.


Luomivärinpohjustaja. Tämä on ihan ok. Ihan kesähelteillä ei toimi jos on paljon hikoilua. 
2 nestemäistä luomiväriä. En ole fani. En vain osaa saada näitä nätisti asettumaan.


Näissä ei ollutkaan sävynimiä. 


Highlighter. Rakastan highlightereita. Niitä onkin kertynyt useampi kappale ja ne kuluvat todella hitaasti. Siksi käytänkin niitä joka meikissä jotta saisin edes jostain niistä pannun näkymään.

Contour. Näitä en paljoa käytä, mutta tässä on ihan kiva sävy jos varovasti käyttää. On meinaan pigmenttistä.

Poskipunapaletti. Kivat perussävyt ja näppärä ottaa matkoille mukaan. Taidan napata tämän mukaan ensi kuun Kanarian matkalle. Sävyjä voi käyttää myös luomiväreinä. Olen mm. tuota vasemman yläkulman sävyä käyttänyt luomivaossa.


Oletettavasti sävyjen nimet ovat Condition - Shape -Cheeky.


Jos kalenteria yhtään katsoi niin ei ollut vaikea arvata että tämä tuli luukusta 25. Rakastan Revolutionin luomivärejä!!




Toimivat sävyt jokapäiväiseen meikkiin.

Mulla oli olikohan toissa jouluna Makeup Obsessionin joulukalenteri, joka siis on Makeup Revolutionin sisarbrändi ja näissä kalentereissa oli todella paljon samaa. Mm. huulipunat, peili, luomivärinpohjustaja, kulmageeli ja noi kynät. Että siinä mielessä ei nyt kauheasti itselle uusia juttuja tullut, mutta sellaista käyttötavaraa kuitenkin. En kadu ostoa. Mutta tänä vuonna varmasti valitsen jonkun muun kalenterin Minnin kalenterin rinnalle.

-T


3 kommenttia:

  1. Ai Revolutionillakin oli joulukalenteri? Pitää pitää silmät auki ensi joulun alla, en osannut ajatellakaan, että tällainenkin löytyy :)

    Kyllä näitä blogeja luetaan, ja blogien kirjoittajiakin edelleen on olemassa (tässäkin on yksi).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Joo eikä ollu ees pahan hintanen toi kalenteri. En vaan enää yhtään muista paljon se oli :D

      Poista
    2. Tervetuloa lukemaan minunkin blogiani.

      Poista

Mielipiteitä? :)