maanantai 23. tammikuuta 2023

Pink monday; Sunkissed Curl & Flex Waterproof Mascara

 Moikka kaikille.

Vuoden ensimmäinen Pink monday ja esittelyyn pääsee Normalista ostettu ripsiväri.


En tiedä miksi hylsyn muotoilusta tulee lähinnä vibra mieleen...


Suosin itse mieluiten näitä kumiharjoja koska näillä saa siistimpää jälkeä. Tässä on ihan peruskumiharja joka ei raasta silmiä. Aina ei näistä edullisista merkeistä tiedä. Hyvin miellyttävä käyttää siis. Eikä rapise päivän mittaan.
Sellanen hyvä arkiripsari, tällä ei sellaisia isoja räpsyripsiä saa. Itse laitan aina kaksi kerrosta. 
En yleensä käytä vedenkestäviä ripsivärejä koska välillä tuntuu että niitä saa hinkata puoli päivää pois. Mutta tämä lähtee hyvin lemppari silmämeikinpoistoaineellani, eli Lumenen vedenkestävälle ripsivärille tarkoitetulla versiolla. Testasin mm. Sensain silmämeikinpoistoainetta niin sillä en saanut tätä ripsiväriä pois.

Hintaa en valitettavasti tälle muista, mutta jokainen joka on Normal -kaupassa käynyt tietää että se on täynnä kaikkea ihanaa ja edullista kosmetiikkaa. 


Tässä vielä kokonaisuus. Ja en todellakaan saanut itsestäni yhtään edustavaa kuvaa otettua...

Alla muut meikissä käytetyt tuotteet.


Holika Holika Moisturizing Petit BB -voide. Testailut on vasta käynnissä, mutta kivalta vaikuttaa.

W7 Banana Dreams Loose Powder. Aktiivikäytössä oleva irtopuuteri. Tykkään.


Essence Matt Touch Blush sävyssä 40 blossom me up! Tää on ihan täydellinen talvisävy kun iho on vaaleampi kuin kesällä. Tuo sellaista raikkautta. Sain tän joskus Minnin joulukalenterista ja tähän asti se selvisi ennen kuin siitä kansi hajosi. Se on näiden Essencen tuotteiden ongelma ainakin itselläni että kannet hajoavat helposti.

H&M Illumination Lustre Powder sävyssä Aurora Blush. Kuten viime postauksessa mainitsin, käytän highlightereita joka meikissä koska niitä on hieman kertyny...


Luomiväripalettina NYX Sugar Trip Squad. Vähälle käytölle on tämäkin paletti jäänyt, mutta nuo sävyt joiden takia lähinnä tämän aikanaan ostin ei ole kovin hyviä. Eli nuo vasemman reunan vihreä ja pinkki.


Maybelline Tattoo Brow sävyssä 06 Ash Brown. En ole oikein fani. Teroittaminen on hankalaa mutta ainakin tämä kuluu nopeasti.

Catrice Colored Brow Filling Gel sävyssä Light. Käytän tätä yhdessä kynän kanssa, sillä sävy on aivan liian vaalea omille kulmilleni.

Evagarden musta rajauskynä. Näitä kyniä on ihan liikaakin joten yritän nyt saada edes jonkun kynän käytettyä.


Aasialaisesta kosmetiikkaboxista tuli tämmöinen ihana kukan mallinen nestemäinen huulipuna. Käytin tätä ekaa kertaa tätä postausta varten ja valitettavasti myös viimeistä kertaa. Vaikka sävy oli ihana ja tätä oli helppo levittää, oli tämän haju niin kamala että se piti pyyhkiä pois heti kuvan jälkeen.


Käyttekö paljon Normalissa meikkiostoksilla?

-T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)