maanantai 28. maaliskuuta 2022

Pink monday; H&M Illumination Lustre Powder

Moikka.

Pinkissä maanantaissa tänään esittelyssä H&M Aurora Blush highlighter. Sain tämän ihanuuden Minnin joulukalenterista ja se onkin ollut ahkerassa käytössä. Ikäväkseni kun rupesin tätä kirjoittamaan, huomasin että tuotetta oli vain rajoitettu erä ja näyttäisi siltä että sitä ei ole enää saatavilla.


Itsehän pidän todella paljon tämmöisistä vaaleanpunaisista highlightereista ja niihin huomaan tarttuvani useammin kuin muihin sävyihin. Toki se riippuu myös muusta meikistä, poskipunasta ja luomiväristä että mitä laitan, mutta useimmiten se tämä sävy on .
Tuotteen pakkaus on pelkistetty ja itse en koe tätä millään tavalla sellaisena ns. "halpistuotteena", vaan jotenkin tästä tulee vähän retro mieleen. Pidän tuosta neliön muotoisesta pakkauksesta.


Pakkauksessa on mukana myös peili. Itse en näitä pakkauksien mukana olevia peilejä käytä ellen laita esim. huulikiiltoa ym. Mulla on sen verran huono näkö että meikatessa pitää olla naama kiinni peilissä ja näitä ei välttämättä saa taitettua niin että tuo itse tuoteosa ei olisi tiellä.
Pakkauksessa on tuotetta 8g. Vielä en ole saanut edes pannua näkyviin yhteenkään korostuspuuteriin, mutta ehkä pitäisi ottaa joku näistä ihan tehokäyttöön. Yhden valkoisen luomivärin sain käytettyä highlighterina, mutta se oli tosiaan pieni sinkkunappi.


Kuvassa tuotetta on levitetty sormella puhtaalle iholle. Sormella levitettynä korostuspuuteri on kauniin hehkuva ja pigmenttinen, mutta siveltimellä levitettynä puuteri on paljon maltillisempi. Itse tykkäänkin laittaa kaksi kerrosta tuotetta poskille.



Harmikseni en jälleen saanut hehkua vangittua kameraan... Ehkä vähän tuossa alemmassa kuvassa näkyy posken yläosassa.

No mutta. Tämä on ollut todella ihana highlighter ja tulen jatkossakin käyttämään sitä ahkerasti. Kiitos taas ihanalle Minnille. Harmi että tätä ei tosiaan enää saa, ellei käy hyvä tuuri ja jossain ole vaikka poistomyynnissä. Mulla ei ihan hirveesti ole kokemusta Hennesin kosmetiikasta, mutta niistä mistä on olen tykännyt todella paljon.

Tässäpä oli tämän maanantain postaus, yritys on jälleen kova että saisin päivitettyä ahkerammin tätä blogia, mutta mitään en uskalla luvata. Luulin jo että kevätkin olisi koittanut, mutta ei, eilen tuli taas lisää lunta. En vain ole yhtään talvi-ihminen... 

-T



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)