maanantai 29. huhtikuuta 2019

Pink monday: Naturel Facial Cleansing Brush

Tuote saatu pr -näytteenä.

Pitkästä aikaa taas Pink monday ja tällä kertaa haluan esitellä teille saamani kasvojen puhdistuslaitteen. Tästä on ollut tarkoitus kirjoittaa jo pitkän aikaa sitten, mutta better late than never.


Kauneutta.com lähetti minulle testiin tämän pienen näppärän laitteen kasvojen tehokkaampaan puhdistukseen. Nythän on ollut melkoista hypetystä näiden laitteiden ympärillä ja olenkin useammasta blogista lukenut esim. Foreon laitteista. 

Näitä Naturelin laitteita löytyy kolmea eri väriä, tämä saamani pinkki ja sen lisäksi fuksia ja turkoosi.


Laite on todella pieni, ei siis liian pieni vaan sellainen sopivalla tavalla pieni. Materiaali on silikonia minkä vuoksi se pysyy hyvin käsissä kasvoja pestessä. Silikoniharjakset tuntuvat hellävaraisilta, mutta laitteen värähtelyn kanssa puhdistus on kuitenkin tehokasta.
Itse olen käyttänyt tätä ihon puhdistuksen kakkosvaiheessa ja voin sanoa että en ole koskaan ennen pitänyt kasvojeni ihosta heti puhdistamisen jälkeen, mutta tätä käyttäessäni jään aina hetkeksi peilin eteen ihastelemaan heleää ja sileää ihoani.

Laite on ladattava ja vedenkestävä ja mukana tulee USB -latauskaapeli jonka voi liittää vaikka omaan puhelimen laturiin. Lisäksi mukana on säilytyspussukka. Pienen kokonsa puolesta tämä on helppo ottaa vaikka matkalle mukaan niin ei tarvitse edes reissun aikana luopua tehopuhdistuksesta.

Ja mikä parasta... hintaa tällä on vain  14,90€!!! Huh huh. 

Puhdistuksessa kannattaa olla huolellinen että saa harjasten välit puhtaiksi käytön jälkeen. Harjakset ovat nimittäin melko tiiviisti. 
Lataaminen tapahtuu pistämällä laturin johto laitteessa olevaan pieneen koloon, joka näkyy ylemmässä kuvassa. Laitteen saa päälle painamalla keskellä olevaa vaaleanpunaista nappia. Harja värähtelee n. 30 sekuntia "kerrallaan" jonka jälkeen tulee merkki että on aika vaihtaa aluetta: otsa, nenänseutu, posket, leuka ja kaulan alue.

Tästä linkistä pääset ihmettelemään laitetta Kauneutta.comin sivuilla. Linkin klikkaaminen ei tuo minulle rahaa tai mitään, se on vaan teitä varten suora linkki tuotteeseen. 

Vieläkö jaksat innostua puhdistuslaitteista? Ja omistatko jonkun laitteen?

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)