lauantai 27. huhtikuuta 2019

Maybelline The City Kits Urban Light -paletti

Oon ihastellut tätä Maybellinen palettia jo pitkään. Jotenkin nää pastelliset sävyt puhuttelee mua, vaikka yleensä pidän enemmän kirkkaista sävyistä. Yleensä oonkin onnistuneesti kävellyt tämän ohi, mutta eksyessäni Hehkun loppuunmyyntiin en enää voinut vastustaa kiusausta. Ja enkä kyllä hirveesti ole katunutkaan.



Paletti sisältää yhden poskipunan ja highlighterin sekä 8 luomiväriä. Sävyt ovat kermaisia ja ihanan hehkuvia. Harmikseni en saanut niitä vangittua alla olevaan kuvaan... Osa sävyistä myös laitettaessa siveltimellä varisee hieman, joten siistimishommiin pääsee silmämeikin jälkeen. 


Luomivärejä on päässyt kerääntymään niin paljon että kaikkea ei kerkeä käyttämään, ja niin se tämäkin on kuitenkin vähemmälle käytölle jäänyt. Lisäksi pannuprojektin luomivärit vaativat oman huomionsa. Sekin projekti rupee kyllästyttämään jo kun ei ne vaan lopu!!! Silti olen yrittänyt niitä jotain käyttää joka meikissä. Mutta nyt voisin ottaa tämän ahkerampaan käyttöön. onhan nää ihania kevätsävyjä. 

Onko tuttu paletti? Ja mitä mieltä Maybellinesta merkkinä? Itsellä ei enää niin suurta mielenkiintoa herätä kuin ennen vanhaan kun noita merkkejä ei niin paljoa ollut.. ainakaan silloin nuoruudessa kun vielä Jyväskylässä asui. 

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)