perjantai 19. huhtikuuta 2019

Joukostamme poistuneet joulukuu -18

A-pu-a... Viime postaus oli ystävänpäivän meikkihaaste?! Nyt on pakko yrittää palata tän blogin pariin... ihan pakko. Sen verran voin puolustautua että olen kärsinyt pienimuotoisesta burn outista ja kaikki vapaa -aika on mennyt lähinnä nukkuessa ja rentoutuessa. Ei vaan ole jaksanut tehdä mitään. Ja vaikka pää olisi kestänyt jotain ylimääräistä tekemistä oli kroppa sitä mieltä että ei. Usean kuukauden mittaiset kivut käsissä ja jaloissa ei hellitä millään... Mutta nyt työpäivän jälkeisten 4 tunnin päikkäreiden jälkeen pakotin itseni koneelle ja naputtelemaan tätä postausta. 

Loppuneet tuotteet on jääny vielä viime vuodelle, joten tykitetään tässä sitten näitä toivottavasti tämän kuukauden aikana pois. Joulu -ja tammikuun tuotteet ovat vielä järjestyksessä, mutta siitä eteenpäin on jo vähän sekaista enkä muista tarkalleen mikä tuote on missäkin kuussa loppunut.


Joulukuu oli aika nihkeä loppuneiden suhteen. Ei sillä että tässä olisi muutenkaan hirveesti kulunut tuotteita koska ei ole ollut voimia käytellä mitään erityistä. Meikittömiä päiviäkin on ollut enemmän kuin koskaan vaikka meikkiä olisi tarvinnut kun naama kukkii stressin takia...


Tukka:

Cameleo Dry Shampoo. Tätä kuivashampoota olen aijemminkin käyttänyt ja sen nappasin aikoinaan mukaan syystä että tarvitsin kuivashampoota mutta ei ollut paljon rahaa. Perushyvä kuivis joka hoitaa hommansa.

Wella System Professional Color Save Mask. Rakastan hiusnaamioita, mutta tämä naamio ei sykähdyttänyt. Tätä sai laittaa todella paljon että riitti selvittämään pörröiset hiukseni, mutta silti poishuuhtelun jälkeen tuntui että hiukset jäivät karheiksi ja hieman takkuisiksi.


Nassu:

Bioline Aqua+ Intense Moisturizer Mask. Talvella oli sellainen hetki kun tuntui että mikään kosteutus ei ollut tarpeeksi. Joten avuksi piti ottaa tietenkin kosteuttavat naamiot. Aqua+ on hellävarainen kosteuttaja joka sopii niin naamioksi kuin voiteeksi. Voiteena käytettäessä pitää vain olla tarkkana että ei laita liikaa, sillä tuote murustuu. Itse käytin tätä yövoiteena. Uudelleen suljettava pussi on näppärä ja vaikka pussi näyttää pieneltä riittää siitä useampaan käyttökertaan.

Schaebens Nacht Repair Konzentrat. Saksasta ostin aikoinaan näitä ampulleja(?) kun olivat niin edullisia. Nyt taas muistin nämä ja otin käyttöön. Yöksi tarkoitetut ampullit sisälsivät mm. jojobaöljyä, manteliöljyä, e-vitamiinia ja a-vitamiinia. Ja tämä tosiaan oli öljyinen. Imeytyminen kesti kauan ja jos tätä laittoi illaksi ennen nukkumaanmenoa voi olla varma että kyljellään nukkuessa tyynyyn jäi rasvainen läntti. Liian öljyinen omaan makuuni. Aamulla ei kuitenkaan iho ollut mitenkään erityisen kosteutettu..


Kroppa:

Dove Invisible Dry. Pitävän dödön metsästys jatkuu, mutta tämä versio ei päässyt jatkoon. Pitäisi varmaan pistää itselle ylös mitä kaikkea on käyttänyt koska dödö ostoksilla unohdan aina olenko tätä kokeillut. Tämä versio loppui todella nopeasti eikä pitänyt hajua kurissa. Sitä en nyt muista että jättikö tämä valkoista paitaan, mutta uskon että jätti koska tällaiset stickit yleensä itsellä tuppaa niin tekemään.

Dr. Hauschka Lemongrass Vitalising Body Wash. Aah, rakastan tätä tuoksua. Olinkin jo unohtanut miten ihana se on ja muutenkin miten kivoja nää tuotteet on. Blogin kautta olen saanut setin näitä minejä ja pitihän niitä ottaa käyttöön. Jos raaskisin käyttää enemmän rahaa suihkutuotteisiin, ostaisin tätä. Mutta koska olen ikuinen köyhimys niin... *

Dr. Hauschka Quince Hydrating Body Milk. Nyt täytyy sanoa että tästä tuotteesta en kyllä muista mitään... Varmaan tykkäsin. Tuoksuu ainakin hyvältä. *


Kokonaiset 7 tuotetta... tai no enemmän jos nuo ampullit lasketaan erikseen. 

-T

Ihanaa pääsiäistä!! Itsehän luonnollisesti vietän sen töissä. Huomenna onneksi menen vasta klo 11.

*saatu blogin kautta

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)