maanantai 10. joulukuuta 2018

Pink Monday: Lush Cynthia Sylvia Stout Beer Shampoo

Tämä ei ehkä ihan virallisesti mene pinkin puolelle, mutta koska omasta mielestäni väri pullon läpi katsottuna näyttää vaaleanpunaiselta (ja onhan taustana pinkkiä), saa tämä nyt luvan kelvata.


Aluksi olin hyvin epäileväinen tämän shampoon suhteen, lähinnä tuoksun takia. En itse juo olutta ollenkaan, en voi sietää sen makua enkä liiemmin välitä sen tuoksustakaan. Mutta olin iloinen että annoin tälle shampoolle mahdollisuuden, sillä tämä on ihanaa!!


Hiuksista tulee uskomattoman puhtaat, ilmavat ja ennen kaikkea kiiltävät! Ja tuoksu? Omaan nenääni tämä tuoksuu ehkä jotenkin kaneliselta.. mutta ei missään nimessä pahalta. Ja huomiona että pullon suusta nuuhkittuna tuoksu on erilainen kuin varsinaisessa käytössä.


Ensimmäisenä inci -listalla on olut ja vasta sen jälkeen vesi. Shampoo sisältää myös luomubalsamiviinietikkaa, ja etikka on myös yksi yökkäyksiä aiheuttava haju ja maku itselleni, mutta sitäkään en tästä huomannut. 

Ennakkoluuloistani huolimatta tämä nousi kyllä heti suosikkilistalle! 
Onko tiellä kokemusta tästä?? Jos ei, suosittelen kokeilemaan. :)

Saatu blogin kautta.

-T

2 kommenttia:

  1. Jopas on yllättävän ihanan kuuloinen! Tuo on kyllä minultakin jäänyt kokonaan huomioimatta aiemmin, kun oon vain miettinyt että en kyllä halua mitään maltaisen tuoksuista shampoota :D

    VastaaPoista
  2. Olut-shampoo kyllä kuulostaa jännältä. :D

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)