keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Joukostamme poistuneet lokakuu -18

No niin. Vedetäänpä sit heti putkeen lokakuun loppuneet. Niitä olikin ihan kiva kasa. Kaikki tosin ei ollu tyhjiä purkkeja, mutta sen verran epäsopivia mulle että joutavat pois.



Nassu:

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Avocado. Annoin uuden mahdollisuuden näille Holika Holikan naamioille ja edelleen, en tykkää. Ihan liian märkiä mun makuun ja tuntu ällöttävältä kasvoilla. Naamio on ravitseva ja se kyllä kosteutti hyvin, mutta ei ole sen ilkeän olon arvoinen. Tämän pitäisi myös olla juonteille hyvä, mutta siihen en osaa sanoa mitään kun niitä ei vielä paljoa ole... mutta ei siis jatkoon.

L'oréal Rare Flowers Purifying Toner. Paksu kasvovesi raikasti ihoa ja tuntui hyvältä. Ja ennen kaikkea tämä tuoksuu ihanalta. Harvemmin L'oréalin kasvotuotteet sopivat mulle, mutta tämä sarja sopi. Tykkäsin.

Cien Eye Make -Up Remover. Tätä olen aijemminkin käyttänyt ja olen ihan tykännyt. Sain tämän kosmetiikkavaihtarina ystävältä. Tehokas ja edullinen ja varmasti tulen hankkimaan tätä lisää. Viimeistään siinä vaiheessa kun silmämeikinputsari on lopussa eikä Lumeneen ole varaa :)

Caudalíe Beauty Elixir. En aijemmin ole tykännyt kasvosuihkeista koska en pidä märän tunteesta kasvoilla, ellen sitten ole suihkussa tms. Mutta sitten tajusin niinkin kätevän homman kuin että älä suihki niin läheltä :D Nyt olen suorastaan ihastunut suihkeisiin. Tätä kauneuseliksiiriä kehuttiin messuilla kovasti josta sen ostin, mutta en vain tajunnut tätä. Tämä ei tehnyt iholleni mitään. Ja tämän pitäisi tuoda iholle hehkua tai jotain. Noh, hyvin tää tuli käytettyä loppuun suihkimalla aamuisin meikin päälle.

Frantsila Nuorekas Hehku Tehovoide. Tää ei jotenkin sopinut mun iholle. Voide oli tuhtia ja rasvaista eikä oikein meinannut imeytyä ihoon. Yritin käyttää tätä yövoiteena, mutta aamuisin iho oli hilseilevän kuiva ja ärtynyt, joten pakko oli heittää pois. *


Kroppa:

Crystal Essence Mineral Deodorant. Ostin tän joskus Tallinnasta kun halusin kokeilla jotain uutta dödöä. Mutta ei. Kainaloni ovat niin hankalat että mikä tahansa ei niitä pidä hajuttomina. Pidin tätä aluksi vapaapäivä -dödönä, mutta sitten kun tuo viereinen dödö loppui, oli tämä pakko ottaa hetkeksi aktiivikäyttöön ja se oli kamalaa aikaa... Tämä ei vaan pitänyt hikoilua/hajua kurissa, ei sitten yhtään. Joten pois vain. Plussaa siitä että ei tahrannut.

Vichy Stress Resist Atiperspirant. Tästä dödöstä taas tykkäsin tosi paljon. Sopivan unisex tuoksu, erittäin tehokas eikä tahrannut. Tätä tulee varmaan vielä hankittua lisää vaikka hinta on aika kova. Mutta tehokkaasta dödöstä pitää maksaa...

Dermosil Deo Roll -On Red Orange. Dermosilin kosmetiikasta mulla ei oo paljoa kokemusta, mutta olen kuullut niistä lähinnä hyvää. Sain tämänkin kosmetiikkavaihtarina ystävältäni, mutta valitettavasti tämä dödö ei toiminut mulla... Pidin kyllä kirpeästä tuoksusta, mutta siihen se hyvä sitten jäikin. Kuivuminen kesti ikuisuuden, ei pitänyt hajua kurissa ja lisäksi aiheutti vielä kutinaa kainaloissa. 

Kálliston Olive Hand Cream. Olin ihan unohtanut että mulla oli yksi näitä ihania Kreikan käsivoiteita jemmassa vielä ja paniikki meinasi iskeä kun huomasin että päiväykset rupesi jo paukkumaan. Nopeasti siis käyttöön. Ihanan kosteuttava ja rauhoittava käsivoide joka tuntui vielä aamullakin. Ei siis voide iholla vaan se kosteuttava tunne.


Meikit:

L'oréal True Match Super -Blendable Foundation. Ahh, milloin viimeksi on meikkivoide loppunut?? Tämä oli kyllä pannuprojektin alla ja tehokäytössä. Uusi on jo korkattu siihen tarkoitukseen. Tykkäsin tästä paljon. Levittyi hyvin, pysyi hyvin, tasoitti ihon sävyä jne. L'oréal osaa kyllä meikkejä tehdä. *

Catrice Cosmetics Eyebrow Filler. Toinen putkilo tätä kulmageeliä ja edelleen tykkään. Edullista ja toimivaa. Nyt tosin tän jälkeen halusin testata jotain uutta. Mutta jos tätä vielä löytyy myynnistä myöhemminkin niin enköhän jossain vaiheessa osta tätä lisääkin.

Kicks Fibre Lash Volume Boosting Mascara. Ostin tän Kicksin alepöydästä kun oli niin hyvä tarjous ja en ole aijemmin Kicksin omia tuotteita kokeillut. En yleensä välitä kuituripsareista koska ne kuidut aina ujuttautuu mun silmiin eikä ripsiin. Tässä ei sitä ongelmaa juurikaan ollut. Ei tällä kyllä niin tuuheita ripsiä saanut ja muutenkin joutui hieman työstämään että sai ripset nätisti. Mutta on sitä huonompiakin käytetty.

Dr. Hauschka Volume Mascara. Tästä en osaa sanoa mitään koska tämän korkatessa oli massa jo niin pahasti kuivahtanutta että en saanut ripsiin mitään tarttumaan. Harmi. *


Tukka:

Pirkka Volumizing Dry Shampoo. Tämä kuivashampoo yllätti positiivisesti. Ulkonäkö näyttää kalliimmalta merkiltä, tuote toimii (vaikkei niinkään tuuheuta) ja on vielä isossa pullossa. Go Pirkka!


Näytteet:

Tolpa Dermo Face Rosacal. Taas yksi näitä Varsovan näytteitä. Tykkään.

Fair Squared Olive Hand Cream. Vegaaninen oliivikäsivoide tuntui todella miellyttävältä ja kosteuttavalta. Tätä haluan kyllä testata lisää.


16 tuotetta joista 13 täysikokoista. 

Näistä on sitten hyvä jatkaa viime kuun loppuneisiin, kunhan kerkeän ne kuvaamaan... 

*saatu blogin kautta

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)