keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Revuele Black Mask Instant Action Mask

Työpaikkani kampaaja oli Tallinnasta ostanut tämän naamion ja kehui sitä kovasti. Hän oli lainannut sitä myös toiselle kampaajalle joka siihen myös tykästyi, joten tottahan minäkin halusin sitä kerran lainata ja kokeilla. Oli se kyllä sen verran kiva tapaus että päätin kirjoittaa siitä tänne blogiinkin :)


Naamio on syväpuhdistava ja sisältää aktiivihiiltä, Biolinia ja B -vitamiinia. Puhdistamisen lisäksi tämä myös kirkastaa ihoa.


Naamio tulee hauskassa tuubissa josta itselleni tulee mieleen öljyvärit. 
Yllättäen tämäkin naamio laitetaan puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa n. 10 minuuttia. Tämä ei ole peel -off naamio vaan ihan vedellä poistettava. Pois huuhdeltaessa naamio myös kuorii ihoa.


Kuvassa harmittavasti ei näy se että naamio oli kimalteleva!! 

Helposti ärtyvä ihoni ei ollut tästä naamiosta moksiskaan, mutta sen sijaan nenäni mustapäät vähenivät huomattavasti. Ja vain yhden käyttökerran aikana. Lisäksi iho oli uskomattoman sileä ja kirkas. 
Naamio sopii käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa parhaan tuloksen saamiseksi, mutta toimi ihan tällai yhdelläkin käytöllä. Täytyy pitää tämä naamio mielessä kun seuraavan kerran risteilee Tallinnaan päin. Hintaakin tällä taisi olla alle 5€, että hyvin edullisesti voi saada toimivan tuotteen. 
Naamio sisältää akrylaatteja, että jos on niille herkistynyt niin ei tätä voi käyttää.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)