torstai 25. lokakuuta 2018

Joukostamme poistuneet elokuu -18

Huh. Taas on kuukausi vierähtänyt ja blogihiljaisuuden syy on se sama vanha... töissä kiire. Sen lisäksi olen kärsinyt pahoista selkäkivuista ja useamman kuukauden unettomuudesta. Selkäkipu johtuu rasituksesta ja unettomuuteen löytyi syy lääkityksestä joka on nyt muutettu. No mut se siitä. Palataan hetkeksi elokuuhun ja loppuneisiin.


Ihan kiva määrä loppui helteistä huolimatta. Syyskuu ei ollutkaan sitten niin "onnistunut".


Tukka:

Herbina Syväpuhdistava shampoo. Tästä shampoosta olin kuullut pelkästään hyvää ja koska kyseessä on edullinen markettimerkki, oli se pakko käydä hakemassa testiin. Shampoo pesi hyvin ilman että takutti hiuksia. Tuoksu oli mieto. Varsinaista syväpuhdistusta en kuitenkaan huomannut tästä. Ehkä tämä Herbina oli sitten vain sieltä miedommasta päästä. En tiiä, mutta en varmaan osta enää uudestaan. 

Wella Brilliance Shampoo. Vaikka oma hiustyyppini ei ollut shampoon kohdetyyppiä oli se musta ihanaa! Tuoksui juurikin kampaamomaiselle, eli sellaiselle "ylelliselle". Pesi hyvin ja hellävaraisesti eikä hiukset jääneet takkuisiksi. Hiukset kuitenkin vaativat hoitoaineen tämän jälkeen. Voisin käyttää enemmänkin.

Björn Axén Green Apple Dry Shampoo. Kuivashampoita on aina kiva testailla, sen olen jo monesti sanonutkin. Kicksistä nappasin mukaan tämän Björn Axén version joka olikin mulle ensikosketus merkin tuotteisiin. Pullo on melko pieni siihen nähden kuinkan paljon yleensä mulla kuivashampoota menee - 150 ml. Tässä oli ehkä sellainen vieno vihreän omenan tuoksu jos oikein muistan... Toimi ihan kivasti, mutta parempia saa halvemmallakin.

Wella Color Save Shampoo. Pienestä näytteestä ei hirveästi saanut irti. Tästä riitti n. kahteen käyttökertaan. Tuntui ihan kivalta perusshampoolta.

PeterThomasRoth Mega -Rich Conditioner. Jostain hotellista nappasin näitä tuotteita, oisko ollu Tallinnasta... Tää hoitoaine oli kyllä toivottoman lirua eikä pienestä tuubista riittänyt kosteutusta ja selvitystä omille hiuksilleni.

Goldwell Kerasilk Reconstruct Conditioner. Tästä taas tykkäsin tosi paljon. Sääli että tuubi oli vain 30ml. Kosteutti ja selvitti hiukset hyvin. Tätä tahtoo lisää!! *


Kroppa:

Victoria's Secret Sheer Love Body Wash. Jostain syystä tämä suihkugeeli ja saman sarjan vartalovoide jäivät sellaisiksi säästän tätä ettei lopu -tuotteiksi. Sitten otin itseäni niskasta kiinni ja käytin tämän loppuun, kun eihän nää loputtomiin kestä. Tosi ihana tuoksu. Tykkään näistä VS tuotteista. Onneksi saan vielä jatkaa tuoksun kanssa siinä vartalovoiteessa sekä body sprayssa joka majailee työpaikan pukukaapissa.

Lavera Orange Feeling Revitalising Body Lotion. En tiedä kuuluiko tämän olla äärimmäistä lirua koostumukseltaan vai johtuiko se siitä että voide oli jo ehtinyt vanhentua. Käytin tämän sääriin ja ei tämä kyllä kosteuttanut juuri yhtään. Mutta tosissaan en voi ottaa kantaa tuotteeseen kun en tiedä johtuiko "huonous" vanhentumisesta vai ei. *


Nassu:

Vichy Mineral 89 Daily Booster. Rehellisyyden nimessä, en muista tästä juuri mitään. Eli tämä ei ehkä ollut mitenkään erikoinen. Taitaa jemmoista löytyä vielä toinenkin tällainen, ehkä sitten pitäisi kiinnittää enemmän huomiota tehoon. Koostumus oli vesimäinen, sen muistan. 

Pixi Glow Tonic. Tämä aiheutti aijemmin pientä kohua bloggaajissa ja tästä tulikin melkoinen hitti. Pitihän se sitten itsekkin hankkia, pienessä koossa, koska helposti ärtyvä iho. Mutta mutta.. en nyt ihan lämmennyt tälle. Jostain syystä tämä aiheutti pieniä näppyjä otsaan, enkä sitä luvattua kirkastusta ihossa huomannut. Tuoksu oli kiva eikä kirvellyt iholla. Mutta ei jatkoon.

Bioline Gentle Eye Patch. Nopea pika -apu turvonneille silmänalusille. Vaikka itsellä ei ole vielä ihan hirveästi juonteita eikä onneksi turvotustakaan (enemmänkin mustat aukot silmien alla) huomasin heti tämän liftaavan vaikutuksen. Laput pysyivät silmien alla hyvin vaikka en uskaltanutkaan hirveästi ilmeillä. Erittäin kätevät vaikka ennen juhlia.

Sensai Lotion II (moist). En ihan lämmennyt tälle hoitonesteelle. Tää oli jotenkin liian vetistä enkä huomannut sitä kosteuttavaa vaikutusta.


Meikit + muut:

Dior Hydra Life BB Creme. Minniltä saatu bb -voide johon ihastuin täysillä. Tämä oli kyllä täydellinen mun iholle kaikella muulla tapaa paitsi sävynsä puolesta. Tuote oli liian tumma. Kesällä tuli kyllä käytettyä mutta nyt talven tullen tämä on auttamatta liian tummaa. Ja tottakai tämä tuote on lopetettu, mutta onneksi olen Diorin pisteeltä löytänyt korvaavan tuotteen. Ei tuohon tuubiin onneksi paljoa jäänyt.

NYX Professional Makeup Worth the Hype mascara. Suosin yleensä kumiharjoja ripsiväreissä, mutta jotenkin kun tätä ihmettelin Sokoksella, tuli sellainen tarve ostaa juuri tämä. Eikä sitä tunnetta tarvinnut katua. Ripsari oli ihana! Tuuheutti, ei klimpannut ripsiä yhteen eikä varissut. Varmaan ostan uudestaankin jossain vaiheessa. Oon nyt jotenkin hurahtanut näihin NYXin tuotteisiin.

Oriflame Giordani Gold Calligraphy Eye Liner. Tussimaisella rajauksella sai tarkkaa jälkeä aikaiseksi, joko ohutta viivaa tai sitten paksumpaa, riippuen siitä miten päin kynää piti. Itse koen tämän malliset tussit hankaliksi ja tämäkin jäi käyttämättä ja siten myös kuivui kokoon. *

La Rive lovely. Blogimiitin vaihtokasasta nappasin tämän hajuveden koska se tuoksui omaan nenääni kivalta. Käytinkin tämän arkituoksuna ja tykkäsin kovasti. Blogin kautta on tullut löydettyä monta uutta kivaa tuoksua, olen vain tosi huono kirjoittamaan niistä... *


16 tuotetta, joista 6 näytettä tai matkakokoista. Olen tyytyväinen.

*saatu blogin kautta

-T

4 kommenttia:

  1. Mulla on samat kokemukset tuosta Herbinan syväpuhdistavasta shampoosta. Ei se munkaan tukkaa mitenkään syväpuhdistanut, vaan tuntui ihan normishampoolta. Harmi, kun olisi kiva suosia kotimaista merkkiä, jonka tuotteista muuten olen enimmäkseen tykännyt.

    VastaaPoista
  2. Säästän tätä ettei lopu -tuotteet kuulostaa niin siltä, mitä omistakin kaapeista löytyy :D Pahinta tuossa on vielä se, että jotkin säästelyn arvoiset ihanat kosmetiikka-asiat tuppaavatkin muuttumaan aikojen saatossa itselle vähemmän mieluisiksi. Tätä on tullut itsekin opeteltua viime aikoina, ettei jää esim. kaikki suosikkihajuvedet käyttämättä lopulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Ja moni ihana tuote on kerennyt meneen pilalle kun säästelee. Pitäisi vain heti nauttia niistä kun pystyy :)

      Poista

Mielipiteitä? :)