maanantai 17. syyskuuta 2018

Pink Monday: Holika Holika 3 seconds Starter Collagen

Tein joku aika sitten tilauksen Elevenille kun vaan teki mieli hankkia kaikkea kivaa ja uutta. Holika Holikaa olen testannut vain kangasnaamioiden merkeissä, joten siltä merkiltä halusin kokeilla jotain muuta. Tämä Collagen -neste vaikutti omiin tarpeisiini sopivalta joten sen sitten tipautin ostoskoriin. 
Koska pakkohan se on myöntää että en tästä enää nuorene. Vielä ensi vuosi on aikaa nauttia kolmekymppisyydestä ja sitten se onkin jo neljäkymmentä... Huh.


Kuten monet muutkin, myös minä olen hurahtanut korealaiseen ihonhoitoon, ainakin jossain määrin. Teen kaksoispuhdistuksen ja olen ottanut seerumin ja voiteen rinnalle hoitonesteen. Naamioissa sen sijaan suosin mieluummin tuubeja kuin kangasnaamioita niiden helppouden takia. Lisäksi kangasnaamioista tulee enemmän roskaa...


Collagen -neste on enemmänkin hieman geelimäisempää kuin aijemmin käyttämäni Shiseido tai Sensai. Yksi painallus riittää koko kasvoille ja olen huoletta taputellut tätä myös silmänympärysiholle, onhan se ensimmäisiä alueita josta ikääntymisen huomaa.

Neste sisältää kaktuksesta peräisin olevaa trehaloosi -sokeria, joka auttaa suojaamaan kaktusta aavikon kuivattavalta vaikutukselta. 

Kuten muitakin hoitonesteitä, tätäkin käytetään ennen seerumia, mutta ilmeisesti tämän alkuperäinen tarkoitus on laittaa kasvoille heti pesun jälkeen, siis ennen kasvovettä. Näin luin tästä Virven postauksesta. Mutta kuten Virvekin siinä toteaa, ei sitä ole järkeä tehdä jos käyttää vanulapulla laitettavaa kasvovettä, kuten itse käytän. 

Käytön aikana ihoni on pysynyt sileänä ja tasaisena sekä ihonsävy on ollut tasainen. Yleensä kärsin pienestä punoituksesta, mutta nyt olen pystynyt menemään välillä töihinkin ilman meikkiä.

Tuotetta on pumppupullossa 150 ml ja Elevenillä tämä maksaa 14,40€.
Muita vaihtoehtoja 3 Seconds Startereista on esim. kirkastava Vita Complex ja kosteuttava Hyaluronic Acid.

Linkkien klikkaamisesta en saa mitään :)

Oletko hurahtanut hoitonesteisiin?

-T

6 kommenttia:

 1. Todellakin olen, käytän niitä uskollisesti kaksi kertaa päivässä, ainakin syksyllä ja talvella, kesällä kerrostin niitä toisinaan yksin meikin alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää taas kesällä en käyttäny ollenkaan... Oli vaan niin kuuma et hädin tuskin voidetta halus laittaa naamalle sulamaan.

   Poista
 2. Valitettavasti tuossa on jo toisena INCI-listassa alkoholi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki jos alkoholia tuotteissa välttelee niin se on huono, mutta itse en huomannut sitä tässä ollenkaan käytössä :)

   Poista
 3. Oon aina luullu sua huomattavasti nuoremmaksi et ei hätää noiden anti-aging tuotteiden kanssa :D ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos <3 Tiiän olevani nuoren näköinen ja sen takia pelkäänkin että sitten kun rupsahdan niin rupsahdan 10 vuotta heti kerralla :D

   Poista

Mielipiteitä? :)