maanantai 4. joulukuuta 2017

Pink monday: Essence Balmy Kiss Moisturizing Lip Care

Tänään esittelyssä hauska huulivoide Essenceltä. Sävyltään tämä on 02 beauty on the go.


Määhän pidän kaikesta tyttömäisestä ja tämä possunpunainen huulirasva on kyllä ilo silmälle :)


Huulivoide sisältää manteliöljyä ja tuoksuu ihan karkille. Tulee ehkä mieleen joku Pez -karkki tai jotain... Mut mää tykkään tästä tuoksusta.


Huulivoide on sävyttävä, joten tätä ei voikaan ihan miten tahansa sutia huulille. Itselläni tämä onkin ihan vaan kotikäytössä, koska levitän huulirasvani aina reilusti huulien yli koska siellä se kuivuus mulla on.


Kosteuttavuus on hyvä, mutta itse suosin huulirasvani sävyttöminä. Eiköhän tämäkin tule kuitenkin käytettyä ellei kerkeä vanhaksi mennä. Tämähän tuli viime vuoden Essencen joulukalenterista. Hups. Mutta tätä sävyä näkyin ainakin tänään vielä olevan hyllyssä, eli vakio valikoimaan kuuluu.

Pitääkö huulirasvassa olla sävyä?

-T

4 kommenttia:

  1. Mulla tulee tästä mieleen Mirame-huulirasva, joka oli pikkutyttönä mun paras "meikkituote", heh;)
    Käytän mieluiten ihan sävytöntä huulirasvaa, koska vetelen huulirasvaa yleensä huulille hieman yli äyräitten, joten näyttäisi aika hoopolta, jos huulten ympäri olisi joku pinkki vana;)

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään just päivällä käyttää sävyllisiä tuotteita, yöllähän mulla on aina se Arden. Joten näillä saa vähän samalla hennon huulimeikin, mutta myös hoitavuutta huulille varsinkin nyt talvella.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)