tiistai 5. joulukuuta 2017

Lush Twilight -kimallepala

Lushin pikkujouluista saimme valita itsellemme muutaman tuotteen joulun kokoelmasta. Tänä vuonna Lushin jouluhan on naku, eli suurin osa tuotteista on kiinteässä muodossa ja näin ollen vähennetään pakkausjätettä.
Valitsin omaan pussiini tämän Twilight -kimallepalan sen ihanan tuoksun takia. Valinta oli muutenkin vaikea kun kaikki oli niin ihanaa.


Palan sisällä on puuteria johon pääsee käsiksi tekemällä reiän päällä olevaan koloon. Palaa voi käyttää vartalovoiteen tapaan hieromalla sitä ihoon ja sen jälkeen tupsutella päälle puuteria niin saa sen öljyisyyden pois.
Tämä on siitä hauska kimallepala, että tätä käytetään iltaisin. Laventeli ja ylang ylang rauhoittaa mielen ennen nukkumaan menoa. 


Yritin saada kuvaan palan jättämää lilaa sävyä ja kyllä se vähän näkyy tollasena sinertävänä tossa keskellä.  
Palaa hierotaan suoraan iholle ja sen jälkeen vielä käsin. Muihin kimallepaloihin verrattuna tässä on vähemmän kimalletta, mutta eihän se nukkumaan mentäessä haittaa.


Itse en todellakaan ole laventelin ystävä tuoksuna, mutta tässä se on jotenkin niin pehmeä etten edes erota sitä. Omaan nenääni pala tuoksuu enemmänkin jouluiselta... ehkä neilikalta? 
Iltaisin tätä palaa hieroessa huomaan koko ajan nuuhkuttavani käsivarsiani. Tää tuoksu on vaan ihana.

Twilight -kimallepala maksaa 16,95€ ja on Limited edition. 

Jos pidät esim. usean muun tavoin Snow Fairysta, niin siitäkin on oma kimallepalansa :)
Mutta kannattaa toimia nopeasti ennen kuin nämä loppuvat.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)