torstai 7. joulukuuta 2017

IsaDora Divine Eyes ja Glitter Liner

Sain testiin IsaDoran uuden luomiväripaletin ja pari glitter -rajausta. Ja voin jo sanoa että olen rakastunut näihin kaikkiin. 
IsaDora on jäänyt mulle vähän vähemmälle tutustumiselle, lähinnä kokemusta on jostain kynsilakoista ja yhdestä luomiväripaletista. Mutta nyt nämä tuotteet vaikuttivat sen verran kivoilta että päätin pyytää niitä testiin.Divine Eyes paletti kuuluu Holiday Divine -juhlameikkikokoelmaan  ja sisältää 5 ihanaa hehkuvaa sävyä. Tällä on tullut jo leikittyä useammankin kerran. 
Paletilla saa sekä yksinkertaisen arkimeikin kuin juhlavamman iltameikinkin.
Kokoelma on saanut inspiraationsa Hollywoodin ikonisista elokuvatähdistä ja romanttisesta glamourista.


Sävyt pyyhkäisty sormella puhtaalle iholle.


Glitter Liner sävyssä 10 silver sparkles ja 11 gold sparkles. Pidän näissä siitä että glitteriä on riittävästi. Parhaimman tuloksen saa kun siveltimellä töpöttelee glitteriä luomille. Joskus pitäisi kokeilla rajausta kulmakarvan alapuolella :)Tein paletilla pikkujoulumaisen meikin ja käytin siihen silver sparkles -rajausta. 
Huulilla vanha IsaDoran huulilakka, jota käyttäessä totesin että mulle on ilmestynyt pari  huomaamatonta ryppyä huuliin joihin huulilakka karkasi. Itseasiassa huomasin sen jo aijemmin, mutta ajattelin sen vain johtuvan kiireessä levitetystä huulikiillosta (punaisesta sellaisesta). Nyt sitten pitäisi ruveta käyttämään noita huultenrajauskyniä...

Ehkäpä tähän meikkiin olisi sopinut joku hieman viininpunaisempi huulipuna.

Glitter linerit ovat kausituotteita, joten kannattaa olla nopea jos näitä haluaa.

Paletin hinta on n. 24,50€ ja Glitter linereiden n. 17,90€.

-T

2 kommenttia:

  1. Isadoran luomivärit on musta todella hyvän laatuisia, jos käyttäisin vain markettimeikkejä niin luomiväriksi valitsisin kyllä Isadoran tuotteet, niissä on musta aika vähän vaihtelua laadussakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo niin paljoa kokemusta näistä, mut tää on kyllä ihana :)

      Poista

Mielipiteitä? :)