maanantai 21. elokuuta 2017

UD Naked Heat - Töihin sopiva meikki

Urban Decay toi markkinoille uuden Naked -paletin... ensimmäisen laatuaan johon itse iskin heti silmäni. Oon aina ollu vähän et njäh noita nakupaletteja kohtaan, mutta tässä noi sävyt oli vaan liian ihanat. Heti ilmestymispäivänä marssin sokkarille vinguttamaan s-etukorttia (koska henkilökunta -ale) ja kotiututin oman palettini.

Kauneusbloggaajien facebook -ryhmässä tuli kysely haluttaisiinko osallistua taas sellaiseen kimppapostaukseen. Ja mehän haluttiin. Ideahan on sama kun oli aijemmin niillä NYX Professional Makeup -palettien kanssa, eli yksi paletti, useampi bloggaaja/meikki.
Itse tein aika perinteisen ja turvallisen meikin sillä meinasi aika loppua kesken, joten tämä meikki on sopiva vaikka töihin mentäessä.




Värit on ihan täydelliset!! En ole vielä ihan kaikkia ehtinyt kokeilemaan, enkä sitten meikkiä tehdessä muistanut kirjoittaa ylös mitä sävyjä käytin, mutta ainakin Lumbre ja Scorched löytyy liikkuvalta luomelta.








Paletilla saa kyllä tehtyä todella monipuolisia meikkejä ja muiden palettien sävyjä käyttämällä saa vielä lisää twistiä meikkeihin. En kyllä enää ihmettele UD:n luomivärien suosiota. Itsellenihän tämä on ensikosketus UD:n luomiväreihin.

Muiden meikkejä pääset ihastelemaan näistä linkeistä:


Vieläkö Naked mania iskee ja oletko jo hankkinut oman Heat -paletin?

-T

18 kommenttia:

  1. Aivan ihanat kuvat oot laittanut :) Kivoja poseerauksia. Ja meikki on erittäin kaunis, mutta mitäpä muuta tällä paletilla voisi saada aikaiseksi :D Ja miten ihmeessä sä olet voinut olla säästynyt muilta paleteilta :D Hyvin oot malttanut, jos tää on sun eka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niin paljon ollu samankaltaisia sävyjä etten ole raaskinut maksaa niin paljoa siitä hyvästä että saan lisää samanlaisia sävyjä :) Ja kiitos.

      Poista
  2. Tosi kiva ja neutraali meikki, just sellanen mitä päiväkäyttöön itekin monesti teen! :) Sulle sopii myös tässä oleva poskipuna todella kauniisti.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Töihin haluan aina meikata, mutta koska aspana niin ei voi kauhean vahvasti meikata.

      Poista
  3. Onko tämä sinun ensimmäinen Urban Decayn paletti? Ohhoh!

    Näyttää muuten tosi luonnolliselta sinulla. Ihanasti sopii sinulle nuo Lumbre ja Scorched. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ihka ensimmäinen :) Muissa ei oikein ne sävyt iskeny ku niitä löytyy jo muista paleteista. Ja kiitos :)

      Poista
  4. Luonnollinen ja kaunis meikki, pukee sinua hyvin :)

    VastaaPoista
  5. Kaunista <3. Kyllä paletti sopii loistavasti myös sulle ^_^.
    Pitäisi itsekin malttaa kokeilla tällaista vähän rauhallisempaa meikkiä tällä paletilla! Aina vaan tulee ihastuttua ja laitettua niitä räväkämpiä/tummempia sävyjä :D.

    Ja oot kyllä pitkään säästynyt UD-paleteilta, mä haluan samanlaisen itsehillinnän kiitos :D. Tämä oli mulle kolmas Naked-sarjasta ja lisäksi löytyy Urban Spectrum, Full Spectrum ja Moondust :D. Tosin jään itsekin suurempien keräilijöiden jalkoihin toki tällä määrällä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Full Spectrumia oon kyllä katellu sillä silmällä, koska ne kirkkaat sävyt :D

      Poista
  6. Vaau sun silmistä tuli kertaheitolla VIELÄKIN vihreämmät x___x Ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä jännä miten tietyt sävyt saa silmät vaihtaan väriä :) Esim jos mulla on tumma tukka niin silmät näyttää ruskeilta.

      Poista
  7. Omg, eka Naku? No hyvä, että vihdoin löytyi sopivat sävyt. Meinaan UD:n luomivärien laatu on vain niin <3

    Ja kaunis meikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatu kyllä yllätti positiivisesti vaikka olin kuullutkin pelkkää hyvää näistä paleteista :)

      Poista
  8. Onpas tähän porukkaan osunut moni vihreäsilmäinen. Toisaalta, Heat on loistava paletti vihreille silmille! Kaunis meikki, ihanan värikäs mutta ei ollenkaan överi! Juuri sopiva työmaalle.

    VastaaPoista
  9. Tää on kyllä niin upeen näkönen paletti! :) Oli pakko tilata itsekin ja huomenna pitäisi tulla, jeeee <3 Tosi kauniin meikin teit myös :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)