sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Vaihtarisaldo + ostokset

Tälläkertaa kerkesin katsella itsekin jotain vaihtokasaan ja muistaakseni lähes kaikki viemäni kosmetiikkaa lähti jonkun toisen matkaan. :) Hyvä näin, sillä tällälailla joku toinen saa testailla tuotteita joilla itse en tekisi mitään.


Tämmöinen kasa. Mukana oli niin uusia tuttavuuksia kuin täysin tuntemattomiakin.

Himalaya Herbal Light Hydrating Gel Cream lähti lähinnä miehelle kun häneltä oli kosteusvoide loppumassa, ja hän on tarkka siitä mitä kasvoilleen laittaa. Toki aion testata tätä itsekin ja sanotaan vielä että en heti napannut tätä itselleni vaan odotin jos joku muu sen haluaisi. Mies otti tämän heti käyttöön ja sanoi pitävänsä siitä.

Aco Face Day Moisturising Day Cream. Tämän myös miestä ajatellen, koska kyseessä normaalin/sekaihon päivävoide. Kokeilen tätäkin itse, mutta luulen tämän olevan vähän liian kevyt vaikka sekaihon omistankin.

Alessandro Hand!Spa Age Complex -käsivoide, koska käsivoiteita tarvii aina ja niitä menee ja on kiva kokeilla uusia. 50ml tuubi menee mukavasti käsilaukussakin. Alessandro merkkinä on mulle tuttu nimen puolesta, mutta en ole kokeillut merkin tuotteita.

Face Coating Angel Cushion. Korealaista kosmetiikkaa, oh my. Olen nyt vasta ottanut käyttööni L'oréalin tyynymeikkivoiteen ja tykästynyt siihen, joten tämän nappasin ilolla testiin. Paketissa on myös mukana pieni tuubi, jonka pienen pähkäilyn jälkeen Hannan kanssa totesimme olevan täyttöä meikkivoiteeseen. Korealainen kosmetiikka on kiinnostanut jo pitkään, mutta jäänyt testaamatta.

Mac Pigment sävyssä Blue Noir. Tätä vähän mietin et teenkö tällä mitään koska sävy. Mutta otin kuitenkin kun en ole aijemmin testannut näitä ja tämä niin ressukkana pyöri siinä kasassa.

Be a Bombshell the One Stick sävyssä Sweetness. Myös tämä on mulle uusi merkki ja tämä puikko vaikutti näppärältä. Kävin vähän googlettamassa ja tämä sopii siis luomille, poskille ja huulille. Jos toimii hyvin, niin täähän on näppärä ottaa matkoille mukaan.

Seraphine Botanicals Rosy Cheeks. Vegaaninen ja gluteeniton. Tuubissa oleva geeli huulille ja poskille. Mielenkiinnolla kokeilen. Väri tuubissa on todella tumma, mutta testasin tätä jo hotellilla ja tämä kyllä häivyttyi nätisti.

Lumene Matt Control Oil -Free Foundation sävyssä 2 Hunajapilvi. Tämä on jo otettu käyttöön ja tykkään hurjasti! Levittyy hyvin ja ihosta tulee todella tasainen. 

Avon Nutra Effects Daily Body Lotion. Koska vartalovoiteitakin menee paljon ja niistäkin etsin aina sitä täydellistä. Tämä on kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, joten tämä menee hetkeksi odottelemaan vuoroaan. Yritän nyt käyttää noita vähän kevyempiä pois pakkasten alta.

Pari Ecotoolsin sivellintä, toi pienempi mulla jo onkin mutta koska tykkäsin siitä niin paljon niin otin toisenkin. Meikkivoidesivellintä ei vielä ollut Ecotoolsilta. Olen tuota kokeillut jo meikkivoiteen kanssa ja levittänyt sillä myös kasvonaamion. Toimii molempiin :)

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, La Roche -Posayn Volume ripsiväri. Ja myös ripsivärit kuuluvat niihin tuotteisiin joita on aina kiva kokeilla, vaikka olen jo sen oman suosikkini löytänytkin.

Hotellista lähtiessämme meillä oli vielä pari tuntia aikaa tuhlattavaksi, joten suuntasimme Sokokselle koska sunnuntaisin ei oikein mikään muu paikka ollut auki.


Koska mitään en tarvinnut mutta jotain halusin ostaa, päädyin näihin kolmeen:

Real Techniques sivellin. Ensimmäinen laatuaan mulla ja heti korkattu käyttöön. Aivan ihana meikkivoiteen levityksessä!

Raili Hulkkosen pieni luomivärisivellin. Koska mulla on pienet silmät, pitää siveltimienkin olla pienet.

Nyx Jumbo Pencil sävyssä Milk, koska tämä on joko aina loppu helsingissä kun käyn katsomassa, tai sitten siellä hyllyillä on sellainen muuri että en jaksa tunkea läpi.

No tulihan sitä taas kirjotettua. :) Oliko mitään mielenkiintoista?

-T

2 kommenttia:

  1. Mahtavan monipuolinen vaihtokasa:) Seraphine Botanicalsin Rosy Cheeks voisi olla aika jännä kokeilla, en ole merkkiin koskaan törmännyt. Ja korealainen kosmetiikka kiinnostaa aina. Kiva, että sitä alkaa löytyä suomalaisistakin nettikaupoisa pikkuhiljaa.
    RT:n stippling brush on aivan loistava myös poskipunan töpöttelyyn:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin kokeilla tota sivellintä poskipunan kanssa. :) Kiitos vinkistä.

      Poista

Mielipiteitä? :)