perjantai 7. lokakuuta 2016

#pielismiitti

Muut ovatkin jo kerenneet kirjoittelemaan pienestä pielismiitistä jonka ihanat Maria ja  Nella järjestivät Marian kotona Joensuussa.

Ihana oli lähteä pois Helsingin vilskeestä ja Joensuussa en ollut käynyt kuin kerran aikaisemmin pienenä. Sain myös hyvän syyn käyttää joka vuotuisen hotellilahjakorttini. Majoitusseurakseni sain Hannan ja Helenan


Muita mukana olijoita oli MirvaAnnie ja Mira. Mira olikin mulle uusi tuttavuus näin Livenä ja oli kyllä mukava tutustua :) Kaikki muut olikin sitten jo tuttuja.

Ohjelmassahan oli luonnollisesti kosmetiikasta jauhamista, ruokaa, kosmetiikan tunnistuskisa (jossa olin tooooooodella huono), vaihtokasa, käsikuorintaa ja hauskojen eläinvideoiden katselua.


Tätä vadelma-sokeri-oliiviöljykuorintaa otin lopun satsin mukaan, tarkoituksena käyttää se aamusuihkussa hotellissa... mutta muistin sen vasta suihkun jälkeen. Nyyh.


Koska tiesin että miittipaikassa majailee myös Eläin, päätin että myös hänelle pitää viedä tuomisia. Päädyimme pientä ääntä pitävään leluun, josta Elvis ilmeisesti myös piti :) Kissoistahan kun ei koskaan tiedä. Ja kaunis eläin hän onkin!

Ilta oli hauska ja Marian koti aivan uskomattoman upea kauniilla paikalla. Olen kateellinen.
Mukaamme saimme pienet pussukat:

Marian kuva
Joissa oli jokaisessa Signe Seebidin Suojaava Käsivoide ja Ritualsin suihkuvaahto eri tuoksuissa. Omalle kohdalleni osui tämä Hammam Delight.


Tuo käsivoide mulla on jo aijemmasta goodiebagista tulleena, mutta toi Rituals on merkkinäkin mulle uusi ja mielenkiintoinen. Muistan kun häämatkalla Madeiralla kolme vuotta sitten ihmettelin noita Ritualsin tuotteita et onpa kivoja mut en sit kuitenkaan ostanut mitään. Kyllä on harmittanut sen jälkeen. Ilolla otan käyttöön tuon vaahdon. 

Jos tuo käsivoide kiinnostaa, jää kuulolle, sillä ajattelin arpoa tämän käsivoiteen lukijoideni kesken. :)

Kiitos kaikille mukana olleille, hauskaa oli! Hotellista ei ollut mitään julkaisukelpoisia kuvia laittaa :D

Vaihtoringistä napatut tuotteet esittelen myöhemmin, muuten tästä tulisi niin pitkä postaus.

-T

6 kommenttia:

 1. Huisin hauskaa oli, toivottavasti tavataan nokakkain joskus toistekin :D

  VastaaPoista
 2. Mäkin tykkäsin tosta suihkuvaahdosta, vaikka aluksi pelkäsin, että tuoksu on liian vahva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa mun versiossa on hyvin mielenkiintoinen toi tuoksu :D

   Poista
 3. Kiva kun olit mukana! :) Oli kivaa :D

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)