torstai 27. lokakuuta 2016

Signe Seebid - Suojaava käsivoide

Erään miitin goodiebagista paljastui Signe Seebidin Suojaava käsivoide. Ja koska olen varsinkin syksystä kevääseen käsivoiteiden suurkuluttaja, oli tämä erittäin mieluinen tuote ottaa kokeiluun. Signe Seebidin tuotteet ovat vakuuttaneet mut jo muutaman tuotteen kokeilun perusteella. 
Hurmaavat pakkaukset, herkulliset tuoksut ja ihana ihotunne ovat niitä asioita joita kosmetiikassa arvostan. Ja tuohon ihotunteeseen kuuluu siis myös tuotteen toimivuus, heh.


Ruskeaan lasipurkkiin pakattu käsivoide on suloisen vanhanaikainen. Tykkään tosi paljon tämmösistä vanhanaikaisen näköisistä purkeista, jos niissä on joku nykyaikainen juttu. Tässä purkissa se on tuo etiketti. En vaadi paljoa :D Koska on olemassa myös sellaisia purkkeja jotka on rumalla tavalla vanhanaikaisen näköisiä. No mut se siitä.


Itse voide on erittäin tiivistä ja sitä pitää ottaa spaattelilla. Tuoksuna tässä on herkullinen appelsiini. Nam. Inci -listalla komeilee sheavoi heti ensimmäisenä, sitten E -vitamiini ja sen jälkeen vielä ylang ylangin eteerinen öljy ja appelsiinin eteerinen öljy. Todellinen kosteuspommi.


Käsiin hierottaessa voide muuttuu öljymäiseksi ja se tunne kestää iholla hetken aikaa. Tämä ei siis ole kiireisen ihmisen voide. Itsellä tämä on majaillut yöpöydällä josta ennen nukkumaan menoa rasvaan kädet ja saan nukahtaa rauhoittavaan appelsiinin tuoksuun. Itsellä voiteen imeytymiseen menee n. 10-15 minuuttia, riippuen siitä kuinka kuivat käteni ovat.


Kuvassa käteni noin 5-10 minuuttia voiteen levittämisen jälkeen. Eipä näy paljoa öljyisyyttä ja kiiltoa. Käteni ahmaisevat voiteen nopeasti ja saankin nauttia sen jälkeen pehmeistä kätösistä.
Hinta 16€ / 120 ml


Ja koska kävi niin kivasti että sain pielismiitistä toisen samanmoisen voiteen itselleni, päätin heti että haluan antaa sen jollekin teistä lukijoistani.

Mikäli tämä voide kiinnostaa ja sen haluaisit itsellesi, jätä tähän postaukseen kommentiksi postaustoive, mistä haluaisit lukea ja jätä kommentin yhteyteen sähköpostiosoitteesi. 
Vastausaikaa on perjantaihin 4.11 asti.

-T

9 kommenttia:

 1. Tää tuoksuu mun mielestä tosi hyvälle ja tykkään siitä tunteesta, kun se sulaa öljymäiseksi iholle ♡

  VastaaPoista
 2. Mulla ei varsinaisia postaustoiveita ole, mutta pidän paljon tuotearvosteluista ja loppuneiden tuotteiden listauksista.
  Ostan melko paljon kosmetiikkaa verkkokaupoista ja monesti teen ostopäätöksiä ihan blogeissa olleiden tuotearvostelujen perusteella :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Postaustoive: lempparituotteita. Saat valita ite, että miltä saralta. :)
  laurakatarooma@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oi, vaikuttaapa ihanalta! MInä tykkään lukea kaikkea luonnonkosmetiikkaan liittyvää.
  Mukavaa viikonloppua,
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli myös mieleen että suosikkituotteista olisi erittäin mukava lukea :) moonma@luukku.com

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)