tiistai 16. elokuuta 2016

Nonnula hemmottelee

Toukokuussa istuimme iltaa Nonnulan Jonnan luona muutaman blogikolleegan kanssa. Ja minähän en voi mihinkään lähteä ilman että tapahtuu jotain sähellystä. Kuten tällöinkin kun Pandan ja Fannin kanssa ajoimme linkillä hieman harhaan ja jouduimme kävelemään jonkun verran etsiessämme perille. Jonna oli hankkinut meille ihania naposteltavia, hänen miehensä oli tehnyt ruokaa (jonka jätin väliin, rajoittunut kun olen, mutta oli kuulemma hyvää) ja Pink Vanilla Desserts oli sponssannut meitä ehkäpä maailman parhaimmilla kuppikakuilla. Om nom nom.Lisäksi Jonna oli rakentanut hajuvesibaarin omista tuoksuistaan joita pääsimme ihastelemaan ja nuuhkimaan. Muutoin ohjelmassa oli vain rentoa yhdessä oloa jutellen ja taattuun Nonnulan tyyliin aivan mahtavat goodiebagit.

Kuviahan en taaskaan tajunnut ottaa muutakuin nuo pari hassua, mutta kuvia voi käydä kurkkimassa esim. Fantazya -blogista.

Mutta kuvasin jälleen tuon goodiebagin, joka oli taasen niin runsas että matkalaukusta huolimatta sinne eivät kaikki tuotteet mahtuneet. Huh huh.


Jep jep...


Hiuslaitteita sain 2 kun kaikki osallistujat eivät päässeet paikalle. Mukaan tarttui BaBylissin lainerauta ja kiharrusrauta.


BaByliss oli myös lahjoittanut kaikille epilaattorit. Postaus tästä on tulossa.


Tietenkin ohjelmassa oli myös arvontaa jossa mua onni potkaisi ja sain pääpalkinnon joka oli tämä Remingtonin kasvoharja. Jee!


Meikkejä tuli aimo kasa, mm. Avonia, Inikaa, Korresia, Neutrogenaa, Milania, Nyxiä, Bohoa, by Terryä ym ym.


Kasvotuotteitakin oli kivasti. Käyttöön on jo päässyt toinen eosin huulirasva. Tuo kultainen huultenympärysnaamio näyttää kyllä hauskalta. :)


Tuoksujakaan ei tarvitse ihan heti ostaa lisää, niitäkin tuli 7 kpl. Tuo alin keltainen kulkee käsilaukussa mukana ja tuoksuu jälkiruualta.


Vartaloakin hemmoitellaan kuorinnoilla ja voiteilla. Kaikki tulee käyttöön ihan varmasti.


Hiuksetkin saivat osansa. Tuota Color Wowia on jo tullut testattua.


Oheistuotteitakin tuli, hammasharja, suuvesi, pussukka, teetä, kapseleita ja suklaata joka meni samantein miehen parempiin suihin.


Jokunen näytepussikin löytyi. Pitänee taas tehdä sellaine kuukausi jolloin käytän vain näitä näytteitä...

Että joo, Jonna se taas hemmotteli meitä oikein urakalla. Testailut on jo käynnissä joidenkin tuotteiden osalta, mutta näyttikö joku sen verran kiinnostavalta että haluaisit kuulla siitä lisää?

Iso kiitos Jonnalle ja kaikille muille ihanille naisille jotka olitte mukana <3

-T

2 kommenttia:

Mielipiteitä? :)