keskiviikko 24. elokuuta 2016

Jalkahoitoa Avonilla

Avonin jalkahoitotuotteet ovat mielestäni aina olleet hyviä. Vaihtuvissa tuotteissa on järjestelmällisesti ollut todella raikkaat ja ihanat tuoksut, ne ovat olleet toimivia ja ulkoasu on suloinen. 

Sain blogin kautta testiin Avonin Sugar Lime Mojito -jalkahoitotuotteita, jotka ovatkin olleet tämän kesän pelastus virkistävyydellään.
Jostain syystä erityisesti tänä kesänä jalkojani on helteillä ja raskaiden työpäivien jälkeen kuumottanut todella paljon. 100 ml suihkepullo Cooling Foot Spraytä on helpottanut kuumotusta ja palauttanut jalkojen "normaalin olotilan". Pullo on kulkenut laukussa mukana ja sitä olen suihkutellut jalkoihin sääriä myöten aina tarvittaessa. Tästä tuoksuu alkoholi eniten läpi, onhan se ensimmäisenä inci -listalla, mutta siihen sekoittuu myös sokerisuutta, joten tuoksu on miellyttävä.
Suihkeella voi myös raikastaa kenkiä.
Hinta n. 6,95€ / 100 ml


Jalkojen kuorinta yleensä riittää mulla jalkahoidosta, mutta olen käyttänyt tätä kuorintaa tarvittaessa yhdessä ensimmäisessä kuvassa näkyvän jalkaraspin kanssa. Kuorinta on pienirakeista ja säärille tarpeeksi rouheaa, mutta kantapäille kaipaisin vielä hieman enemmän tuntua. 
Läheltä tuoksuteltuna tulee mielikuva juurikin mojitosta.
Hinta n. 8€ / 75 ml


Moisturising Lotion on kaikessa geelimäisyydessään kevyttä kesäjaloille tai jaloille jotka eivät ole rutikuivat. Omille jaloilleni tämä on näin lämpimillä keleillä oikein toimiva, mutta kylmemmillä keleillä lisäisin joukkoon hieman öljyä tuomaan lisäkosteutusta. Imeytyy salamannopeasti, joten levittämisen jälkeen voi melkein heti lähteä liikkeelle ilman pelkoa liukastelusta. 
Viilentää sillein mukavasti ilman tunnetta että jalat palelevat.
Hinta n. 8€ / 75 ml

Kylläpä vain. Sokerisen kirpeät jalkahoitotuotteet ovat kaiken kehun arvoiset.

Jos tuotteet kiinnostavat, voit tilata niitä laittamalla sähköpostia osoitteeseen beauty.nemesis@hotmail.fi. Liitä viestiin yhteystietosi, tuotteen nimi, tilausnumero ja sivunumero. Uusimman kuvaston ja tuotetiedot löydät Avonin omilta sivuilta täältä.

*tuotteet saatu blogin kautta

-T

2 kommenttia:

  1. Sana "Mojito" sai mut kiinnostumaan :D Vaikuttaa ihanan raikastavalta sarjalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todella ihanan raikastava :) Just suihkin tota suihketta ku rupesi kuumottamaan jalat :)

      Poista

Mielipiteitä? :)