keskiviikko 17. elokuuta 2016

Lush Jumping Juniper

Jumping Juniper on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kokemukseni palashampoosta. Mulla on ollut omat epäilyni palashampoiden toimivuudesta, mutta yllätyin tästä positiivisesti.

Pala on ihanan violetin värinen, kuva tosin vääristää vähän liikaa siniseksi, tuoksu on kirpeän raikas, kertakaikkiaan huumaava ja tämä pesee hiukset yhdellä vaahdotuksella puhtaiksi.


En ole vielä käyttänyt tätä säännöllisesti joka pesussa, joten en osaa sanoa pidentääkö tämä pesuväliä, mutta monien muiden kokemusten perusteella niin tämä tekee.

Muutamalla vedolla hiuksiin saa aikaan runsaan vaahdon jolla on helppo pestä pidemmätkin hiukset kerralla puhtaiksi, siis todella puhtaiksi ilman että ne kuitenkaan tuntuvat natisevan takkuisilta. Hoitoainetta toki tämän jälkeen tarvitsee.

Pala sisältää pesevän ainesosan ( sodium lauryl sulfate ) lisäksi laventelihauduketta, rosmariinihauduketta, katajanmarja -sitruuna -ja limeöljyä. 

Jumping Juniper on todella riittoisaa tavaraa ja muutenkin aivan ihana. Mielelläni kokeilisin muitakin paloja. 

Pienen pieni miinus tässäkin on se että säilytys on omassa kylppärissäni hieman ongelmallista. Pitäisi ostaa sellainen palasaippuarasia jossa tätä säilyttää. Palan pitää antaa kuivahtaa ennen säilytystä rasiassa tai pussissa ja itseäni harmittaa se etten voi tätä suihkussa säilyttää. Yritin alussa pitää tätä suihkun palasaippuatelineessä, mutta siinä se kastui koko ajan ja rupesi sulamaan ja sen jälkeen kuivui siihen kiinni ja tuotetta meni hukkaan. Nyt se on pienessä kulhossa kylppärin pienen kaapin päällä. Mutta miinus tulee vain itseni takia, ei tuotteen.

Kokemuksia?

*saatu blogin kautta

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)