maanantai 2. toukokuuta 2016

Joukostamme poistuneet maaliskuu -16

No nyt taas nolottaa... Viime kuussa tuli ulos YKSI postaus!! Nyt on pakko skarpata. Tämäkin taas viivästyi, mut käydään nyt läpi maaliskuun muutamat roskat ennen kun päästään käsiksi huhtikuun roskiin. Ne sentään sain kuvattua tänään :)


Määrällisesti tuotteita ei ole paljon eikä täysikokoisiakaan joukossa montaa näy...


Oho, onpa valkosia kuvia...

Kroppa:

Mugler Hand Cream. Nappasin tän hotelli Tornista mukaani silloin kun yövyin siellä liikennelakon aikana. Merkki ei oo mulle tuttu, mutta vissiin vähän fiinimpi?? Käsivoide toimi oikein hyvin, imeytyi nopeasti kosteuttaen erinomaisesti. Tykkäsin paljon. Tuoksu oli raikas. Purkkimuodon takia voide majaili kylppärissä jossa käytin sitä käsienpesun jälkeen.

Eucerin pH5 Skin -Protection Washlotion. Talven pelastaja suihkussa. Helpotti kutinaa koska ei kuivattanut. Kuulin että Eucerinin tuonti suomeen loppuu vissiin tämän vuoden aikana, että jos jotain suosikkeja sarjalta löytyy, kannattaa niitä käydä ostamassa varastoon. Pitänee käydä ihmettelemässä itsekin.

Vaseline Intensive Care Essential Healing. Aivan ihana kroppavoide. Tuoksuu ihanalle, kosteuttaa erittäin hyvin ja tuntuu ihanalta ihola. Imeytyy hyvin. Tämäkin toimi kutisevalla iholla, varsinkin Natusanin öljyjen kanssa käytettynä. Tätä tulee varmasti hankittua lisää. *

Garnier Mineral UltraDry 48hr. Oon aijemmin tykänny näistä Garnierin dödöistä, mutta nyt tää ei jotenki toiminu. Omaan nenään tuntui pieni hiki tuoksahtavan jo tunnin päästä laitoista, vaikka laitan vain puhtaisiin kainaloihin. Lisäksi korkki oli aivan susi, tätä ei voinut laukussa kuskata mukana koska korkki ei pysynyt kunnolla kiinni. Ei jatkoon.


Nassu:

Collin Eclat Radiance Grain Free Soft Scrub. Rakeeton entsyymikuorinta toimi ihan hyvin ja oli erittäin hellävarainen. Tuoksu oli sellainen jännän savimainen ja väriltään tämä oli vaaleaa. Tuubi ei ihan kokonaan loppunut, mutta oli jo sen verran vanhaa että päätin luopua siitä, näitä kuorintoja kun kaapista löytyy parempiakin. Jotenki en osaa käyttää rakeettomia kuorintoja.

The Body Shop Vitamin E Moisture Cream. En edelleenkään pitänyt tästä voiteesta. Ei kosteuttanut tarpeeksi ja kirveli iholla.

Dabba Peppermint Floral Water. Aamun piristäjä. Ihana piparmintun tuoksu herätti aamuisin. Ja mitään muuta en sitten huomannutkaan.. Tämä oli aikuiselle ja väsyneelle iholle tarkoitettu. 


Näytteet:

Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence. Tästä oon kuullut paljon hyvää ja osittain myös en niin hyvää. Itse kuulun tähän jälkimmäiseen. En oikein saanut tästä mitään irti, ei kosteuttanut tms. Ehkä tätä pitäisi käyttää enemmän ja sit pitkällä aikavälillä toimis? Mutta luulenpa että pärjään ilman tätäkin.

Denova Pro Protein Mask. Tästäkään en oikein tykännyt. Valkoista naamiota joka jähmettyi iholle. Tuoksui ihan perusvoiteelle. Ei tehnyt iholle mitään.

Bioline Aqua+ Cream Hydrating. Aaaaaaaa!!!!! Rakastan rakastan rakastan!!! Se tuoksu, se tuntu, se kosteutus... Täys kymppi.

Biolinen Aqua+ Nectar In Drops Intense Moisturizer. Tämä seerumi yhdessä tuon voiteen kanssa on napakymppi. En vaan löydä tarpeeksi ylistyssanoja näille. Hieman öljymäisen tuntuinen mutta ei jätä öljyistä tunnetta ja imeytyy sekunnissa kosteuttaen loistavasti. Ei jätä tahmaista tunnetta. Sama pätee myös voiteeseen.

Joe Blasco Radiance Revealing Cream. Täytyy tunnustaa että en ihan hirveesti muista tästä muuta kuin että tykkäsin yhtä paljon kuin niistä viime kuussa esitellyistä Blascon näytteistä. *


Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, tavoitemeikkeihin kuulunut luomivärinelikko joka kohtasi loppunsa! Jeee!! Kansi oli rikki jo pitkään enkä sen takia ole voinut tätä mukana kuljettaa, mutta nyt voin sen heittää roskiin :) 

13 tuotetta joista ainakin 6 täysikokoista (tuosta Muglerin käsivoiteesta en tiedä) ja loput näytteitä. Viime kuu ei määrällisesti mennyt yhtään sen paremmin, mutta kaikki tuotteet taisivat olla täysikokoisia.

*saatu blogin kautta. Nyt oliki poikkeuksellisen paljon itse ostamiani juttuja :)

-T

2 kommenttia:

  1. Dabban suihkeet on kyllä ihania, tota piparminttua tekisi mieli kokeilla ihan pelkän tuoksun vuoksi. :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)