tiistai 24. toukokuuta 2016

Jane Iredale Smooth Affair For Oily Skin

Tämä postaus on lojunut luonnoksissa jo useamman kuukauden kun en ole oikein osannut sanoa tästä mitään. 

Ihoni ollessa taas melko öljyinen, pyysin saada testiin tämä meikinpohjustajan rasvaiselle iholle, josko siitä olisi apua. Yleensä rasvaisen ihon pohjustajat ovat silikonisia ja vaikka ne saavat ihon tuntumaan sileältä, ei niistä ole ollut minulle apua. Meikki ei ole pysynyt sekuntiakaan kauemmin kuin ilman pohjustajaa.


Pohjustaja lupaa tasoittaa ihon sävyä, minimoida huokosia sekä juonteita ja saada ihon näyttämään pehmeältä ja mattamaiselta.


Tuubi itsessään on mielestäni kaunis ja tyylikäs.


Pohjustaja on väriltään valkoista/vaaleaa ja tuntuu levittäessä hieman kosteusvoidemaiselta. 

Mutta mutta... En sitten tiedä mitä teen väärin. Laitoin sitten kuinka paljon tai vähän tahansa, pohjustaja ei "imeydy" iholle vaan jää siihen tahmeaksi. Jopa 0,5-1 h jälkeen iho on tahmea. Olen testannut tätä niin Iredalen oman meikkipohjan kanssa (puuterinen) kuin muiden merkkien puuteristen tai nestemäisten meikkipohjien kanssa. Yleisin ongelma on se että meikki ei levity kauniisti, Ja jos levittyy, pysyvyys ei ole yhtään sen parempi kuin ilman.

Missään nimessä en sano että tämä huono tuote olisi, mutta minulle tämä ei vain sopinut. Niin paljon kun olisin halunnut tästä tykätä.. :(  Mutta kuten sanoin, sama ongelma on monen muunkin pohjustajan kanssa. 

Kokemuksia? Toimiko?

Saatu blogin kautta.

-T

2 kommenttia:

  1. Todella jännän kuuloinen ongelma tän kanssa. Mullahan on pintakuiva iho ja vaikka tää on tarkoitettu rasvoittuvalla iholle niin on yksi mun suosikkipohjustajista. :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)