torstai 5. toukokuuta 2016

Phyton goodiebag

Käydäänpäs sitten läpi mitä kaikkea sieltä Phyton lanseerauksesta tuli mukaan. Valittavana oli tuuheuttavia tuotteita tai värjätyille hiuksille. Itse otin värjättyjen hiusten. Molemmissa bageissa oli muuten samat tuotteet, vain shampoo ja hoitoaine oli erit.Phytocitrus Color Protect Shampoo - Hiusväriä suojaava, kiiltoa antava shampoo ja Phytobaume Color Protect Express Conditioner - Hiusväriä ylläpitävä, kiiltoa antava pikahoitoaine. Molemmat sisältävät tyrniuutetta ja greippiuutetta. Shampoo tuoksuu huumaavasti greipille, hoitoaine on miedon tuoksuinen. 


Phyto 9 Nourishing Day Cream - Kosteuttava ja ravitseva päivävoide erittäin kuiville hiuksille ja Secret De Nuit - Kosteuttava ja uudistava yövoide hiuksille. Jännittävä kaksikko, kuulostaa ihan kasvovoiteilta. Päivävoide sisältää yhdeksää eri kasviuutetta. Yövoide sisältää Macadamiaöljyä ja mustaorkidea- ja viinirypäleuutteita. 


Huile Supreme Rich Smoothing Oil - Kosteuttava ja siloittava hiusöljy sisältää macadamia -ja roucouöljyä. Tätä testasin jo ensimmäisenä iltana... joo.. annostuksessa pitää olla hyvin tarkka, suihkin tätä pituuksiin suht huolettomasti ja sain aikaan liimaletin.

Phytocitrus Color Protect Radiance Mask - Väriä suojaava naamio sisältää karitevoita sekä tyrni -ja greippiuutetta.

Olen nyt öljyn lisäksi kerran testannut shampoota ja hoitoainetta ja ne kyllä vaikuttavat lupaavilta. Pikahoitoaine huuhdellaan heti levityksen jälkeen pois ja silti hiukset olivat sen jäljiltä silkkisen sileät ja takuttomat. Me like!

Joko nyt heräsi kiinnostus??

-T

2 kommenttia:

  1. Enpä ole aikaisemmin kuullutkaan, että hiuksillekin on päivä- ja yövoiteita xD

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)