sunnuntai 9. elokuuta 2015

#jytkymiitti

Heinäkuussa lomani huipentui kanssabloggaajien kanssa vietettyyn päivään kotikaupungissani Jyväskylässä. Muutin Jyväskylästä silloisen poikaystävän kanssa pääkaupunkiseudulle heinäkuussa 2004, poikaystäväni päästessä opiskelemaan Otaniemeen ja itse ollessani työttömänä. Tänne olen sitten jämähtänyt, mutta edelleen pidän itseäni Jyväskyläläisenä joka asuu Helsingissä. Silti kotona tulee enää harvoin käytyä, ehkä kerran vuodessa... Suurin osa kavereista on sieltä muuttanut pois, joten eipä siellä enää mulle ole muuta kuin äiti ja veli. 

Siksipä innostuin kun ihanat Leidit PandaHelenaMarina ja Smykkityttö päättivät järjestää jytkymiitin minun ikiomassa kotikaupungissani. Hyvä syy oli siis lähteä. Olin siellä koko viikonlopun, majoittuen äitin luona.

Miitti järjestettiin Sokos Hotelli Alexandrassa.


Namuset olivat leidien itse ostamia..


Suloisen eläimet sponssasi Harjun Paperi. Omaksi halusin Leijonan, koska olen kissaihminen.


Ensi alkuun saimme lasilliset kuohuvaa ja meille kerrottiin mitä päivä tulee sisältämään.

Smykkityttö piti meille valokuvauskurssin, josta aikani ihmeteltyäni sainkin uusia vinkkejä valokuvaukseen. Nyt pitäisi vain ahkerasti harjoitella. :) Valitettavasti töissä on vain niin kamala kiire, että en ole jaksanut panostaa blogiin tai kuviin... Perjantaina juuri loppui 11 päivän työputki, jossa olin aamut hotellilla (paitsi ma) ja illat hoitolassa. Sitten oli YKSI vapaapäivä. Huh. Mutta nyt on energiaa ja jaksan ainakin naputella postauksia.

Omstartin Salla Seppälä piti meille korupajan, jossa saimme itse tehdä omat korut kierrätysmateriaalista. Itse näpertelin pitkän kaulakorun lusikasta. Sitä on tullut käytettyä ja olen saanut siitä myös kehuja tuntemattomilta ihmisiltä :) Kuvaa siitä luonnollisestikaan ei ole.Glitterin hiuspisteellä saimme pikakampaukset ja koristeet. Omasta kampauksesta ei ole kuvaa, mutta mulla laitettiin hiukset osaksi kiinni ja sellaiselle solmulle ja sitten vielä värikkäitä kukkia siihen.


Hannan muhkea tukka :)


Ziiruskalle sopi tämä lettikampaus mustine kukkineen todella hyvin.Meillä oli myös pieni keräys Saimaannorpan hyväksi, johon minäkin viimeiset roposeni lahjoitin. Ihana idea. Norppa -logon on suunnitellut Salla Seppälä.


Marina teki meille ihanat mini -käsihoidot, kuorinnan ja hieronnan. Ahh...Ryhmäkuvassa kaikkien pikku maskotit :)

Luonnollisesti saimme mukaan vielä aivan järjettömät määrät kosmetiikkaa goodiebageissa. Mun oli pakko jättää osa äitin luo, lähinnä annoin hänelle niitä joita mulla on jo ennestään. Siitä huolimatta meinasi itku tulla kun taistelin matkalaukun kanssa. Ja kävi niin sääliksi Onnibussin setää joka sen joutui sinne linkin taakse nostamaan. Meinaan näki ilmeestä et nyt painaa. Niistä kuvia sitten myöhemmin... tosin oon jo levittänyt niitä tuotteita vähän joka puolelle, että jotain saattaa unohtua kuvata.

Mutta ihan mielettömän kivaa oli! Kiitos ihanat Leidit <3 <3 <3

-T

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus, kun sai taas muistella tätä hauskaa päivää! Oli kiva nähdä taas! :)

  VastaaPoista
 2. Päivän piristys <3 Ihanaa kun pääsit tulemaan ^___^

  VastaaPoista
 3. Teillä on ollut todella hauska ja monipuolinen tapahtuma. Oi tuo käsihoito. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisitpa ollu mukana :) Oli vähän erilainen miitti.

   Poista
 4. Ihana, että pääsit tulemaan <3
  Ja kiitos, hih :)

  VastaaPoista

Mielipiteitä? :)